17. HAFTA
Alt sıralarda bulunan rakibimiz karşısında öne geçmemize rağmen yediğimiz golle beraberliğe razı olduk. Alt sıralardaki takımlara karşı puan almakta zorlanıyoruz.
18. HAFTA
17. Haftadaki rakibimiz lig lideriydi. Rahat bir maç çıkardık. Etkili oyunumuzun sonucunu 3-1 ile aldık...
19. HAFTA
Orta sıradaki rakibimiz karşısında maça 5. dakikadaki attığımız golle 1-0 önde başladık. Çok etkili olsakta yediğimiz gol sonucu maçı yine berabere bitirdik...
20. HAFTA
Hemen ensemizdeki rakiplerimizden birisi olan Nanchang ile eşitliği bozamadık. Maçta yenik duruma düşsekte köşe vuruşundan gelen topu kendi kalesine atan rakip oyuncu sayesinde 1 puanı kurtardık...
21. HAFTA
Maça etkili başladık. 1-0 önde kapadık devreyi. İkinci yarıda yediğimiz golle durum eşitlendi. Ancak savunmamızın bel kemili Renato'nun kornerden gelen topu ağlara göndermesi ile 3 puana uzakdık. Takımımızın en etkili gol silahı olan Han Peng 2-3 aylık bir sakatlık geçirdi bu maçta... Maalesef bu durum canımızı sıktı.
22. HAFTA
Orta sıralarda bulunan rakibimiz ile oynadığımız maçta zorlandık. Ancak maçın 3. çeyreğinde bulduğumuz gol ile 3 puanı kaptık...
22. HAFTA PUAN DURUMU:
Orta sahamızın kilit isimlerinden olan Roda Antar yönetim tarafından satıldı. Gelen 4.5 milyon euroyu yönetim geri çeviremedi. Gelen para transfer bütçesi olarak verildi bana..
Ayrıca ligde 13 maçtır yenilmeme serimiz de devam etmekte...