Satılık listesindeydi sanırım.Çok iyi bir transfer.
Bu arada 4/4 çok üstün bir başarı.Tebrik ederim.
Sezonun ilk yarısını hızlıca tamamladım.Ligde tüm maçları kazandık.Tek Türkiye kupası maçınıda aldık.Şampiyonlar liginde İnter'i ve Bremen'i yenerek guruptan 6'da 6 yaparak çıktık ama çıkmaz olaydık
İlk yarıda sadece Deplasmanda Fenerbahçe ile berabere kaldık.
Harika maçlar oynayıp gurubu lider tamamladık.
2.turda öyle bir rakip geldi ki keşke 2.olsaydık dedim ya.
-------------------------------------------------------------------
Nu arada takımda herkez 5-6 milyon €'luk sözleşme istiyor kimseye yetişemiyorum.Şu ligin ikinci yarıları bana ızdırap arkadaş.
Edit pc donduydu iki kere gelmiş.
Sözleşmesi sezon sonu erecekti bende kimse kapmadan parasını verip alayım dedim![]()
Kesinlikle.Hele avrupa da üstün başarılar alıyorsan oyuncular kontratta uçuyor.
Özellikle Hazard çok isteyecek.Yada istiyodur.
Barça barçalamaz umarım.
Transfer harekatı
El Amrani
Bordo'nun genç orta saha oyuncusunu bedelsiz kadroya kattık.
Eray Yakışan
Alt yapıya bir kaleci aldık.1-2 yıla Onur'un yanında yer alacak.1.3 milyon € ödedik.
Erol Özdemir
Yerli isimlere yöneldim.Gençleşecek yakında takım tamamen.Oyuncuya 750 bin € sözleşme tazminatı ödeyeceğiz.
Adem Ljajic
Çok ucuza harika bir transfer oldu.Ryad'ın gitme ihtimaline karşı takıma kattım.
Ben söylemiştim iş yapmaz diye![]()
Şampiyonlar ligi 2.tur.
Tarih bunuda yazdı.Deplasmanda resmen Çanakkale geçilmezi oynadık.Gerçi geçtiler ama vuramadılar.Sahamızda harika savunma ve harika hucumlarla onları vurduk.
Bu arada Barca'nın başında Ancelotti var ve adam takımı 4-1-2-1-2 oynatıyor orta alanı kapadık.Beklerin ileri çıkmasını önledik olay tamamdır.
Çeyrek ve Yarı final eşleşmeleri.
Çeyrek finalde kolay rakiple eşleşsekte yarı finaldeki muhtemel rakibin Chelsea olması canımı sıktı.Adamlar ligde fırtına burdada aynı elenecez yine yarı finalde şu heriflere.Bu 2011'de korkulu rüyam bu adamlar.
Antep'i de elersin, Barcelona maçı noldu?2-1 ve 0-0'lık skorlarla geçtin turu bence.
![]()
28.hafta
Çok ilginç maç oldu.2-0 öne geçtik tamam fark geliyor dedim bir anda 2-2 oldu.Sonra Gameiro güzel bir gol attı.Fenerbahçe yılmadı tehlikeli ataklar yaptı direkten bir topları döndü ama kazandık.28.haftadan Şampiyonluğumuzu ilan ettik.
Puan durumu
Ligde ilginç bir durum var Gençlerbirliği çok iyi durumda değil ama Zec delirdi.Şuan ligde 30 golle Gameironun 5 gol önünde.Sezon sonu sözleşmesi bitiyor,bize gelmek istemedi ve Fatih Terimli Bremen'i seçti.
Şampiyonluk gayet iyi.Tebrik ederim![]()
Bu arada ilk finalist Schalke oldu.Toplamda 1-0 ile Lyonu geçip finale çıktılar.