Teşekkürler arkadaşlar. Umarım dediğiniz gibi İBB ile Süper Ligde en az 5. 6. sırada bitirebilirim. Şuanki hedefim UEFA Avrupa Ligi
Çok kısa sürede 3. takıma gitmek pek iyi olmasada 3.sünde hedeflerime uygun takımı bulmak isabetli oldu. Bu sefer çok kapsamlı olarak raporlar ile hareket edeceğim...
Ve ilk olarak Asistanlığımı yapacak uygun bir isim aramaya başladım. Bu doğrultuda Müfit Erkasap ile anlaşmaya vardık. Kulübümüze hayırlı olsun.
13. sırada ligi tamamlamış İBB. Hakkettiği yeri bu sezon kendisine vereceğiz inşallah...
Mevcut kadromuz:
Kadroda ilk etapta yedek takımda bulunan ve maaş bütçesini sarsan adamlar ile yollarımızı ayırarak başlayacağım. 35 yaşındaki Taner Gülleri yıllık 175.000 € alıyor. Bu nedenle 1 ay sonra bitecek kontratınıda yenilemiyoruz. Yıllık 250.000 € gibi bir rakam alan Can Arat'ıda satılık listesinden çıkarmayacağım. İlk olarak yedek takımdakileri halletmek lazım. A takımdaki Oğuzhan ve Hasagic'in ardında 3. kaleci olarak yedek kadroda bulunan Behram Zülaloğlu'nu A takıma aldım. Yedek kadroya gönderilen Rızvan'ıda yine A takıma yükselttim. Bu iki ismi alternatif olarak düşünüyorum.
A takımda öncelikli olarak 31 yaşındaki Cihan Haspolatlı'nın yerine bir sağ bek alarak revizyona gitmeyi planladım.. Şimdilik haberler bu kadar. Sıcağı sıcağına gelişmeleri aktaracağız