1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Eyüpspor Süper Ligde Kalmak istiyor [ Sezon 7 ]

Default Eyüpspor Süper Ligde Kalmak istiyor [ Sezon 7 ]

Taraftarımız

Öncelikle Kariyere Daha Önce Başladım ve LYS Sınavına Hazırlanmam Dolayısı ile resimleri paylaşamadım fakat daha önce bir kariyer görmüştüm sonradan açılmış buna göre açılacağını düşünüyorum bu kariyerin ve size klüpteki geçmişimizi kısaca özetleyeyim sonra resimlerle birlikte tekrar gösteririz

Klübe Geldiğimizde İkinci Ligdeydi ve Asistanımız Önerileri Doğrultusunda Oyuncu Kiralayarak Kadromuzu güçlendirdik mali durumu sarsmamak için.3 Büyüklerin Ortak Paf takımı olduk adeta bu isimler şöyle

Cem Sultan -> 1 Sezon
    Berk Elitez -> 2 Sezon
    Okan Alkan -> 3 Sezon
    Gökay Iravul -> 3 Sezon
    Abdulkadir Kayalı -> 2 Sezon
    Semih Kaya -> 3 Sezon
    Atınç Nukan -> 2 Sezon
    Emrah Yollu -> 1 Sezon
    Eren Albayrak -> 1 Sezon
    Okay Yokuslu -> 2 Sezon

Daha yazmadığım 1 sezonluk gelen giden oyuncular var.Bu oyuncular sürekli forma şansı bularak gelişirken aynı zamanda klübümüz hiç bir oyuncuya maaş ödemediği için mali açıdan çok rahatladı ayrıca bu oyuncularla gelen başarılar sonucu Süper Lige Çıktık fakat tutunamadık ve düştük.Geçen sezon ise ne yazıkki çıkamadık ve 12. Olduk. Şuan sezonun sonlarındayız kabul olunca ss koyacağım.

Toplamda 6.Sezon içerisindeyiz. Mevcut kadromuzdaki ve klüpten ayrılan başarılı oyuncuları sonraki mesajlarda tanıtcam kabul edilirse kariyer.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98776
    Okudum Kabul Ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar dilerim.Umarım uzun soluklu,zevkli bir kariyer olur.
    So what?
    Saike

Teşekkür ederim.Saat Benim için geç olduğu için yarın resimler arkadaşlar isteyenler olursa saveyi atabilirim kontrol edersiniz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by vego View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Başarılar dilerim

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkürler (:

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

5 senede Banks asya mı ? Çalış biraz çalış. başarılar dilerim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by Rick Nelson View Post
    Başarılar

Teşekkürler

Hocam Senin Yanında Çırağız Ancak Tabiki

Fakat Süper Ligden Düştük Biz (:

Arkadaşlar Ben Normalde Xp kullanıyordum fakat bu yeni bilgisayara direk Windows 7 Yüklemişler Sanırım Oyunda Print Screene basıyorum oyunu değil masaüstünü çekiyor ne yapacağız?

İlk Kolarak Kalecimiz Cemil Solak Bu Sezon Katıldı aramıza fakat performansıyla güven verdi.

Daha Sonra Büyük Umutlarla Takıma Kattığımız ve çok memnun olduğumuz bir isim asıl mevkisi stoper fakat sağ bekdede başarıyla oynayabiliyor fakat onu elimizde tutamadık yeni kontrat için görüşmeye bile yanaşmadı.

Onu 2 Sene İzledik ve Takıma Katılmaya İkna Ettik ve Sağ Bekde Güvendiğimiz isim oldu .

2.Ligden beri bizimle ve takımda her zaman oldu bazı sezonlar ilk 11 de bazı sezonlar rotasyondaydı ama hiç şikayet etmeden takıma katkı veriyor emektar Caner )

Beşiktaştan 2 sezonluğuna kiralamıştık gerçekten harika bir oyuncu bizim kalitemizde bir takım için fakat Beşiktaşı ikna etmemize rağmen bonservisini almamız için masaya oturmuyor bizimle Ceyhun.

Ve Kaptan En Başından Biri Bizimle Fakat Artık Çok Yaşlandı ve Şans bulamıyor Bu sezon sonunda yollarımız ayrılacak.

Rotasyonda Kullandığımız Mert Takıma Katıldığında büyük transferimizdi

Bu sezon devre arasında takıma katıldı fakat ondan çok memnunuz büyük ihtimalle seneye Kesinlikle 11 de çıkacak.

Kiralık Oynattığımız Diğer Oyuncu Uzun Boyuyla Duran topların etkili ismi fakat bonservisini almak için anlaşıyoruz ama bize katılmak istemiyor ne yazıkki

Hem Stoperde hemde Orta sahada kullanabildiğimiz Bahtiyar takımda rotasyonda yer alıyor.

Ali Dere Konyaspordan Yıllarca Kiralık oynattık ve bonservisini aldık en sonunda ama beklediğimiz patlamayı yapamadı.

Enes Kaya Aramıza yeni katıldı denilebilir hem AML ant. görüyor hemde ara sıra şans buluyor kendini geliştirirse birazcık iyi paraya satacağız inşallah.

Forvette Ona Şans vermeye çalıştım ara sıra onuda biraz geliştirirsek ve satarsak iyi olucak mali açıdan

Bu Sene Katıldı fakat fazla şans bulamadı onu tanımayan yoktur zaten

Ve Takımın 1 Numarası Duran Topların Usta İsmi 2011'den beri bizimle sadece arada bir sene Nantes'a kiralık gitti ve gelecek yıl ondan çok şey bekliyorum

Hedef Adam olarak kullandıkdan sonra çok verimli olmaya başladı ve bu sezon büyük ihtimalle Kupada Gol Kralı olacak.Onu Marsille'ya giden Stimens yerine almıştık fakat beklediğimiz patlamayı oda yapamadı.

Bu sezon baya şans buldu ve kendini geliştirdi yalnız biraz daha geliştirmesi gerekiyor.

Şimdiden Büyük Klüplerin Gözdesi Özellikle Son 3 Yılın Şampiyonu Trabzon onu ısrarla istiyor fakat bırakmaya niyetimiz yok Sağ Açıkta Güvenimiz ona sonsuz.

Bank Asyaya çıktığımız ilk sezon bize katıldı Yani yaklaşık 3-4 Sezondur bizimle ilk geldiğinde taraftarlar ona karşılama gösterisi bile yaptılar fakat artık şans bulamadığı için mutsuz yani gidici.

Geçen sezon çok beğenip bu sezon takıma kattığımız Taner gerçekten istikrarlı bir oyuncu ve onu 1-2 Sezon içinde iyi bir paraya satmayı düşünüyoruz.

1-2 Oyuncu hariç bütün kadroyu gösterdim arkadaşlar

Geçen Sezon Ligi Lider Bitererek Süper Lige Çıktık ve Kupadada Tarihimizin Başarısını Yakalayarak Yarı Finali Gördük fakat Fenerbahçe 2-2'nin Rövanşını Evimizde 3-0 Yenerek Ezdi Bizi )

Transferler var Onlarıda Birazdan atarım )

Spor Toto Süper Lig 1.Hafta

Spor Toto Süper Lig 2.Hafta

Spor Toto Süper Lig 3.Hafta

Last edited by RequiemS : 18.Haziran.2011 at 21:27

Spor Toto Süper Lig 4.Hafta

Basın Açıklaması :
    Erken öne geçmemizle rahat bir maç ortaya koyduk Kaptan ve Yardımcısı Maçı domine etti.Agwu ise golünü atarak yan toptan değerini gösterdi onu takımda tutamamak bizi üzüyor.

Spor Toto Süper Lig 5.Hafta

Basın Açıklaması :
    Denk Bir Oyun Ortada iken 2 topumuz direkten döndü Kontradan golü yiyince ine yazıkki gol için yüklenmek zorunda kaldık ve 2. golü yedik.Ama Şunu ilk 5 haftada kanıtladık kalitemiz bu lige uygun.

Spor Toto Süper Lig 6.Hafta

Basın Açıklaması :

Sandronun golü üç puanı getirdi. Adanasporun Santrayla birlikte Kırmızı kart gören Serdara ağır bir ceza kesmesi lazım oyunun tek hakimi olduk bu kartla birlikte.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar Maçlar orta şekerli
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Normalde üst üst 5 maç kazanmıştık takım süper oynuyordu sivası 4-3 yenmiştik ama save yapmadan cıkdım yanlıslıkla

Taiwo Agwu 5 Yıl Daha Eyüpde!

Taiwo Çok Mutlu Olduğunu Maaşının Yıllık 5 Bin Eurodan 300.000 Euroya çıktığını ve hayatının değiştiğini söyledi.İstanbulu çok sevdiğini söyleyen oyuncu umarım klübümü mahçup etmem dedi.

Spor Toto Süper Lig 7.Hafta

Basın Açıklaması

Rakibin Forveti Kariyerinin Maçını oynayınca farkı kapatamadık ve bana göre şanssız bir şekilde yenildik ama çok fazla endişelenmeye gerek yok çünkü bu sezon hedefimiz ligde kalmak ve gayet iyi gidiyoruz.

Buda Rakip Forvetin Profili

Spor Toto Süper Lig 8.Hafta

Basın Açıklaması

Puan Tablosunda Bizden Yukarıda Olan Es Es'e Gol Olduk yağdık Kendi evimizde harika oynuyoruz maçlardan da görüldüğü gibi ve stadın tam kapasite dolu olmasıda bizim adımıza güzel.

Ve Takımın Yıldızı Cishokkonun Profili bir kez daha

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Eğlenceli ve son derece mütevazı bir kariyer oluyor, başarılar takipçinim
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Eğlenceli ve son derece mütevazı bir kariyer oluyor, başarılar takipçinim
    Teşekkürler )

Ziraat Türkiye Kupası Play Off Maçı

Basın Açıklaması :
    Gençlerle Çıkayım Şans bulsunlar dedik ama az kalsın gruplara kalamayıp bu gelirden olacakdık fakat Kaptan ve Sandro Oyuna girerek işi bitirdiler Kaptan Sağ Açıkta Çok Etkili Oldu gene.

Spor Toto Süper Lig 9.Hafta

Basın Açıklaması :
    Kısır Bir Maçtan Alınan 1 Puan Bizim için Karlı bir sonuç bu sezon ne kadar çok puan toplarsak o kadar gelir elde ederiz.

Spor Toto Süper Lig 10.Hafta

Basın Açıklaması :
    Süper Bir Maç Oldu Yan Toplardan Cissokhonun 2 asistiyle Agwu iki gol attı daha sonra maç 2-2'ye geldi fakat forvette sandro çok etkisizdi yerine Gökseli aldık ve oda bizi mahçup etmedi ve Kaptan Yardımcısı Cissokhonun 3.Asistini gole çevirdi.

Spor Toto Süper Lig 11.Hafta

Basın Açıklaması
    Gene Kısır Bir Deplasman oldu ve yan topdan buldugumuz golü koruyamadık ve 2 puandan olduk diyebilirim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaptan iş başında, takımı sırtlıyor
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Daha çok Kaptan Yardımcısı Cissokho Sırtlıyor Çünkü Hem Frikik hem Kornerler onun ve her maç asistini çakıyor golede çok yatkın bir oyuncu forvet arkasında o yüzden mükkemmel performans veriyor bu arada maçlar süper geçti takım harika gidiyor.

Mesaj Yetkileri