Gameiro,Mevlüt falan ilk sezonu bırak 2. sezon bile istemiyor Trabzon'u...Şampiyon olunca bile o kadar iyi adam gelmiyor ha moruk Yobo'yu 2. sezon kaçırma derim o geliyor banko...
Gameiro,Mevlüt falan ilk sezonu bırak 2. sezon bile istemiyor Trabzon'u...Şampiyon olunca bile o kadar iyi adam gelmiyor ha moruk Yobo'yu 2. sezon kaçırma derim o geliyor banko...
Forvet konusunda Rogelio Funes Mori'yi tavsiye ederim. 20 yaşında ve iyi bir geleceği var. Bilmem Arjantinli sever misinde... Bende şuan bütçe olmadığı için sadece bakıyorum umarım alabilirim![]()
Yattara'da gitti!
Kulmüzün yıllarca formasını giyen Gineli yıldız 1 milyon € bonservis bedeli ile Fransa'nın Rennais takımına katıldı.Oyuncuya kalan futbol yaşamında başarılar dileriz.
ucuza bırakmışsın yattara'yı ben 2.6'ya satıyorum genellikle.
Teofilo Arabistan'ın yolunu tuttu.
Kolombiyalı oyuncu birçok teklif arasından Al-İttihat takımının teklifini kabul etti.Oyuncu için 1.5 milyon € kazandık.
Elimizde şuan 3.5 m € transfer bütçesi ve ek olarakta 3.5 m € maaş bütçesi var.Transfer yapıp yapmama konusunda kararsız kaldım.
defans sola bi takviye yapabilirsin Cale yerine o parayla.
eto'o bitmiş.
lacina idare etmez seni
lacina iyi olmuş fakat transfer yapmalısın bencebaşarılar
O mevkide Piotr'da var.Cale'yi Valencia istiyor,istediğim pasrayı verirlerse takviye yaparım.
Daha önce bu takımla daha zor şartlarda oynadım.Yetmeyeceğini biliyorum ama elimdeki parayı da hemen harcamak istemiyorum.
Ne tutumlu adamsin, harca gitsin istene kadar U20 varsa topla onlari. Ilerde faydasi dokunur mutlaka
Artik yabanci kontenjani degil yerli kontenjani onemli oldu
![]()
8M mu, yuh. Bi de sag bek degil mi o, forvet olsa bisey demicem de cok sisirmisler. Sen o zaman U18 lere bak![]()
Sol bek abi Cale'yi yollayacaktım ama bu olmadı belki elde tutarım.
![]()
Bu kadar şansızlık olur işte.Deplasamnda gol atarsak çıkarız demiştim atamadık elendik.Deplasmandaki maçta ilk gol kornerden yedik.2. gol ofsayt kokan bir pozisyonda artık maç bitti derken oldu.1,2 pozisyondan yararlnamadık.2.maç golü bulduk ama 2.yi bulamayınca sahadan boynu bükük ayrıldık.
![]()
Artık hedef lig.
Gidişat güzel ortak bu sene şampiyon oluruz umarım...
Lille maçının stresini çabuk atlatmış takım,sezona iyi bir giriş yaparak![]()