Trabzon mükkeml bir performans göteriyor.
Ancak Bursaspor ub durum vahim.Yani hiç takviyesiz ilk 5 e oynaması gereken bir takım.
En yakın zamanda toparlanır umarım.Başarılar.
Bursa'yı bilerek batırdım Sakarya'lı olduğumu bilmeleri gerekirdi![]()
![]()
![]()
STSL 9.HAFTA
Rakibimiz ile yaptığımız maç ortada geçti hatta yer yer Bursa baskısını bile hissettik ancak Avni Aker'de yenilmeye niyetimiz yoktu ve hakemde arkamızdaydı. Tartışmalı bir pozisyonda C.Benitez kendi ceza sahasında top saklamaya ve zaman geçirmeye çalışan Bursa defansından topu aldı ve Enyeama ' nın yanından topu ağlarla buluşturduMaçı gayet sakin bir şekilde oynadık rakipten iyi olduğumuzu biliyorduk ve çok basmadık kondisyonlarımızı koruyarak maçı bitirdik
Football is simple,but Football Manager is not
STSL 10 - 13. HAFTALAR
Antalyaspor kalecisi Ömer dışında gayet güzel gidiyoruz. Ancak son haftalarda C.Benitez ' in hafif kazmalıklar yapmaya başlaması bizi oldukça düşündürüyor.
Yattara ' da kendini takımdan attırmak için uğraşıyor resmen sürekli sorun sürekli sorun...
Toparlandığımızı düşünüyorum daha da iyi olacağız hedefimiz Spartak Moskova maçını yenip UEFA'ya gidip Avrupa yolumuza devam etmek...
Last edited by Fearless Coward : 15.Haziran.2011 at 23:36
Trabzon'da işler tıkırında.![]()
Şampiyon Trabzon uğraşma Kaan![]()
Aynen takım rayına oturdu ben birşey yapmıyorum. Bıraksam zaten şampiyon![]()
Şampiyonlukta gözümüz yok ilk 5'te olsak yeter CL'den alınacak parayla 2. sezon şampiyon olarak cevabımızı veririz Trabzon'abu arada bakan kişi çok ama yorum az
madem bakıyonuz yorumda atın yav
![]()
UEFA ya kalman iyi olmuş bence Bursaspor yarışın içine dahil olmalı![]()
Yahu Kaan nasıl olduda bırakmadı.![]()
Selçuk elden gidecek gibi... Liverpool utanmasa kaçıracak adamı
Unutmadan Colman ' da öyle çeşitli takımlar peşinde. Teknik direktörler taciz ediyorlar resmen![]()
Ligin İlk Yarısı Bitti Oynadığımız Maçlar ve UEFA A.Ligi Eşleşmeleri :
Ligin ilk yarısını 4. kapatmayı başardık artık işler tıkırında gidiyor Şampiyonlar Ligi'nde ise grubumuzu 7 puanla tamamladık son maçta Chelsea as kadrosunu yenerek büyük iş başardık ve UEFA Avrupa Ligi'nde Aston Villa'nın rakibi olduk...Onları geçtiğimiz takdirde Benfica-At.Madrid yeneni ile eşleşeceğiz...
Geliyoruz demiştik Trabzon korkmaya başlasın yavaş yavaş![]()
Sezonun ilk yarısını yorumlayacak olursak ....
Sezon başındaki "Karadeniz Fırtınası" biraz da olsa duruldu anca hala hırsımız devam ediyor. Son haftalarda özellikle maçlarımız çok sıkıntılı geçiyor. Özellikle Yattara takıma büyük sıkıntı çıkarıyor ve huzursuzluk yaratıyor.
Kimseden korkumuz yok ipler bizim elimizde buyursun gelsinler![]()