Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 123 sonuç

Konu: Gurur, Haysiyet ve daha fazlası için... [İBB ile 5. Sezonda Hedef 5.lik]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen...

ligin son maçına çıkacağım birazdan. Şuan iyi bir konumdayım. Tam istediğim gibi. Şampiyonluk felan zaten çok zordu. Geldiğimde arada 13-14 puanlık fark vardı. Erite erite 5-6 puana indirebildim ancak o fark erimedi. Korudular o kadar farkıda. Benim amacım asya kupalarına gidebilmek. Bakalım eğer bu sezon teklif gelirsede Avrupayada dönmeyi düşünüyorum. Biraz sıkıcı bir lig...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

23 HAFTA

24 HAFTA

25 HAFTA

26 HAFTA

27. HAFTA

28. HAFTA

29. HAFTA

30. HAFTA

Ekim Ayı'nın menajeri ödülünü aldık:

SEZON SONU OLUŞAN PUAN TABLOSU (Alttaki ilk geldiğimdeki durum):

Takımımızı 9. sıradan 3. sıraya kadar çıkardım. Tabi çok gereksiz yere kaybedilen puanlarıda gözönüne koyarsak son hafta şampiyonluk için bile oynayabilirdik. Son maçta liderle aradaki fark 3 puana kadar inmişti. İçim gitti valla.. Asya Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandık...

Ama ben ayrılmak istiyorum. Avrupa'ya gidebilirsem çok iyi olacak. Çin'e adam almak lazım ama Kore'den bile adam gelmiyor. O nedenle kendi kabuğumuzun içinde futbol oynamak çok sıkıcı olacağı için Avrupanın her liginden tekliflerede açığım... Bakalım ne olacak...

1. SEZON SONU...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İlk sezon için iyi bir başarı 2. sezon şampiyon oluruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında 2. sezona bir takımla anlaşmaya çalışıyorum. Olmadı devam edeceğim

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

İyi başarı 1.sezon için.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok iyi bir iş başardın Sait abi bence teklif gelirse kabul et kimse gelmiyor ki.Gerçek hayattaki reputation değerleri girilmemiş sanki Çin'e.haberlere göre Diego'yu istiyorlar ama oyunda adam getirmek çok zor.

ben mesaj atarken sen çoktan dönmüşşün abi vatana

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Pendik'te başarılar
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Pendik hayırlı olsun,başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sağolun beyler... Valla en kıytırık adam bile gelmiyor. Tamam zor olsunda o kadar da değil yani kimle oynuyacaz Asya Kupası'nda?

Gerçi Pendikte alt sıralarda ve maaş bütçesi çok kötü. Serbest piyasadaki amatör topçular bile 10-15 bin istiyor bizimkiler 5 bin maaş verebiliyo... Burdadad iş zor görünüyo

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Pendikte başarılar. Keşke Çinde kalsaydın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sağolasın ama Çinde öyle böyle değilmiş çok sıkıcı oluyor 2. Lig B kategorisi bile daha çekici valla...

Pendik'te başarılar Çin'de çok güzel gidiyordun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler... Çinde güzel gitsemde transfer konusunda felan bir kaç oyuncu ile görüştüm baktım onlar bile gelmiyor Asya Kupasında felan olası bir başarısızlık yaşayıp kariyerime zarar vermemek için döndüm.

Hoş Pendikte ne yapacan desene

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Pendikte başarılar.Keşke STSL veya bank asya dan takım seçseydin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya hiç bir takım istemedi denedim ama. Ancak bu seviyedeki bir takıma gidebildim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maalesef güzel geçmiyor Pendik macerası... Takımı aldığımda 13-14 hafta kalmıştı ligin bitimine ve 16. sıradalardı... Kadro olarak yetersizler. Hiç bir maçta istediğim sonuçları alamıyorum... Büyük olasılıkla küme düşeceğiz. Çin'den kaçtık daha beter olduk...

Kalan 6 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik almak gerek en az...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maalesef oynadığım kumarı kaybettim. 15. sıradaki takımı 20. haftada devraldım. Ama olmadı kurtaramadım. Sadece 14 maçın 1 tanesini kazandırabildim. Zaten takım 20. haftaya kadar sadece 4 maç almış. Kadro olarak çok zayıftı. İstediğim gibi olmadı. Çünkü Çin gibi bir ligde başlamam herşeyi olumsuz etkiledi. O nedenle taa 2. ligden bir takıma bile kayıtsız şartsız razı oldum. Ama bundan sonra durum çok farklı.

Çünkü:

Bundan böyle hedefi olan bildiğim bir takımdayım. Ve olanaklarım başarı sağlamak için çok yeterli. Bakalım neler bekliyor beni...

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

En yakın zmanda Boz Baykuşlarla şampiyonluk bekliyoruz.
    başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Baya çalkantılı bir dönemin ardından Belediyede yükselirsin umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkürler arkadaşlar. Umarım dediğiniz gibi İBB ile Süper Ligde en az 5. 6. sırada bitirebilirim. Şuanki hedefim UEFA Avrupa Ligi

Çok kısa sürede 3. takıma gitmek pek iyi olmasada 3.sünde hedeflerime uygun takımı bulmak isabetli oldu. Bu sefer çok kapsamlı olarak raporlar ile hareket edeceğim...

Ve ilk olarak Asistanlığımı yapacak uygun bir isim aramaya başladım. Bu doğrultuda Müfit Erkasap ile anlaşmaya vardık. Kulübümüze hayırlı olsun.

13. sırada ligi tamamlamış İBB. Hakkettiği yeri bu sezon kendisine vereceğiz inşallah...

Mevcut kadromuz:

Kadroda ilk etapta yedek takımda bulunan ve maaş bütçesini sarsan adamlar ile yollarımızı ayırarak başlayacağım. 35 yaşındaki Taner Gülleri yıllık 175.000 € alıyor. Bu nedenle 1 ay sonra bitecek kontratınıda yenilemiyoruz. Yıllık 250.000 € gibi bir rakam alan Can Arat'ıda satılık listesinden çıkarmayacağım. İlk olarak yedek takımdakileri halletmek lazım. A takımdaki Oğuzhan ve Hasagic'in ardında 3. kaleci olarak yedek kadroda bulunan Behram Zülaloğlu'nu A takıma aldım. Yedek kadroya gönderilen Rızvan'ıda yine A takıma yükselttim. Bu iki ismi alternatif olarak düşünüyorum.

A takımda öncelikli olarak 31 yaşındaki Cihan Haspolatlı'nın yerine bir sağ bek alarak revizyona gitmeyi planladım.. Şimdilik haberler bu kadar. Sıcağı sıcağına gelişmeleri aktaracağız

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

kariyerin güzel olmadığı için yorum yapmıyorum.

çinde başlamışın; böylece değişik bir tecrübe yaşamışındır,çinde 1 maç daha alsan şamp.
    oluyomuşun.

ama pendik için aynı şeyi diyemicem kara listesine alınmışındır sonuçta feneri yenmiş bi ekip

son olarak i.b.b de başarılı olursun diye ümit ediyorum.

yalnız bişey sorcam:
    maçları 3er 5 er veriyorsun,bunun nedeni ne? toplayıp mı resimleri yüklüyorsun,asistana mı veriyorsun yoksa goller yalnızca falan mı yapıyorsun?bi seferde 3-5 maçın sırrı nedir?
    ben her maçtan sonra oyuncuları dinlendirmekten maça geçemiyorum.86 tane adam var şu an
    as+yedek+u18 de 3 maçtan 30 adamın bazısı 1 bazısı 2 bazısı 3 gün dinlenme gerekiyor yani uzun sürüyor kadroyu 30lara çekebilirsem rahatlicam,umarım en kötü sezon sonuna biter gerçi daha 10 küsur gelecek te var...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok maçları kendim yapıyorum. Hayatta asistana vermem. Maçları 3-5 eklememin nedeni önce maçları oynayıp daha sonra hepsini bir yayınlamamdır. Yani lig başlayın 4-5 maç yapıyorum ss alıp kaydediyorum daha sonra hepsini bir yüklüyorum. Bu sezon bitene kadar böyle gidiyor. Bende yeni geldim eve şuan açtım kariyeri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cuma, 17 Haziran 2011 17:07.................................................. ........

Kulübümüz sözleşmesi sona eren; Taner Gülleri ile yollarını ayırmıştır. Ayrıca Her
    ve Tum'u AA Gent takımına 525.000 € bonservis bedeliyle, Samuel Holmen'i Al
    Ahli takımına 2.3 Milyon € bonservis bedeliyle, Marcus Vinicius'u Internacional
    takımına 875.000 € bonservis bedeliyle satmıştır. Transfer döneminde toplam
    11 yeni oyuncuya sözleşme imzalattık. Bunlardan bir tanesi 300.000 € kiralama
    bedeli ile kiralık olmak üzere 10 tane serbest transferdir.

Ayrılan oyuncularımıza kariyerlerinde başarılar dileriz...

Bu Sayfa Toplam 2760 kere Ziyaret edilmiştir.

Daha Başarılı Olacaksın Eminimki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Damian Diaz kaliteli oyuncudur, başarılar...
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Senaryo çok değişik olmuş başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Teşekkür ederim arkadaşlar. Diaz çok kaliteli zaten ama şöyle oldu. Jimenez'de boşta olduğu için alternatifli gideyim dedim. Her ikisinede teklif götürdüm. İkiside kabul edince ikisinide aldım. Açıkçası geleceklerinden ümidim olmadığı için öylesine teklif yapmıştım. Tabi Jimenez çok daha fazla para istedi. Bende risk alarak bu sezonki transferde köklü değişiklik yaptım...

Geçelim Belediye serüvenime...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ligde beraberlik zincirini kıramadık. Ve 2 maçtada 1er puan alınca bir kaç sıra gerilemiş olduk. Bunun dışında Türkiye Kupası Play-off turunda Rizespor'u 2-1 lik sonuçla eleyerek gruplarda Altay, E.Şehir, Kayserispor ve İskenderun D.Ç ile eşleştik...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri