ahhhh ahhhh 3 gol atabilsen içerde muhteşem olurdu ama bakalım göreceğiz
ahhhh ahhhh 3 gol atabilsen içerde muhteşem olurdu ama bakalım göreceğiz
Attık ama çok saçma bi gol yedik.Yazık oldu.
Artık önümüzdeki senelerde kazanırız inşallah.
Canın sağolsun bu kadro ile buraya gelmek çok büyük başarıdır.Seneye o kupa her türlü bizim.Sağlam bütçe geleceğine eminim![]()
Bu arada sana birkaç tavsiye gelecek sezon için
Defans için Danilo,Mauricio Ramos,Rever ya da Mario Fernandes'i mutlaka kadrona kat
Orta Saha için Valdivia,Victor Caceres ya da Diego Souza
Forvet içinde Montero ya da Benitez'i kadrona katmaya bak çok sağlam oyuncular tavsiye ederim![]()
Fena değil Fena değil![]()
Gerçekten çok iyi geldik yarı finale kadar ama bi talihiszlik olmuş 2. maçta .Seneye kesinlikle kazanırız bu lupayı.Başarılar![]()
Teşekkürler
GALATASARAY SK 2011-2012 OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
ÖDÜLLER
KİMLER KAZANDI
English Premier League - Manchester City
Serie A - Inter
Ligue 1 - Olympique Lyonnais
German First Division - FC Bayern
LA Liga - Barcelona
Türkiye Kupası - Samsunspor ( Fenerbahçe yle finalde karşılaştı penaltılarla aldı![]()
)
Şampiyonlar Ligi - Chelsea
Avrupa Ligi - Porto
BU SEZON NELER BAŞARDIK
Kaliteli Türk defans oyuncularının nerdeyse hepsini takımımıza kattık.
Şampiyonlar Ligi nde yarı final oynadık.
Ligde şampiyonluğumuzu 6 hafta erken ilan ettik.
Türkiye Süper Kupasını müzemize götürdük.
Önümüzdeki sezon daha da iyilerini yapacağız.Desteklerinizi bekliyoruz.
Helal be Samsun![]()
Ortak büyük işler yapmışsın.Ben de açayım oyunu da azcık da ben yapayım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Hadi Yarkın bu sene olacak inanıyorum![]()
Kadroyu bir koyar mısın ortak. Denizi geçip derede boğulmuşuz. ilk 2 dakika 2-0'ken turu geçememek senin başarın![]()
GALATASARAY SK DAN HABERLER
Her sene klasik olarak Galatasaray taraftarlarının yaptığı Yılın Oyuncusu adlı ankette bu sene en çok oy Eden Hazard a çıktı.Kendisi Yılın Oyuncusu seçildi.
__________________________________________________ ____
Geçen sezon sürpriz yaparak Şampiyonlar Liginde yarı finale yükselen Galatasaray da yeni sezon bütçesi açıklandı.Taraftarlar yıldız beklerken Yarkın Bilgiç " Zaten çok iyi bir kadromuz var.Mütevazi takviyelerle önümüzdeki sezona gireceğiz " diyerek taraftarın tepkisini çekti.
Muhteşem bir sezon geçirmişsin Yarkın. Bu sene kadroyu daha da güçlendirerek ŞL'ye aday olabilirsin.
TariboWest
Mütevazi takviyeler ile kadroyu tamamlamak umarım geçen sezon yaptığının üstüne çıta koymanı sağlar. Lyon yenilgisi çok şanssız .
İnşallah alabiliriz ŞL yi teşekkürler
Gökhan Inler
Kendisini Klübüne £7.500.000 ödeyerek aldık.Kendisi henüz 27-28 yaşında.
32-33 üne kadar takımda tutmayı düşünüyorum
GENEL OLARAK GELENLER
GİDENLER
BİR AKSİLİK OLMAZSA KULLANACAĞIMIZ TAKTİK
GALATASARAY SK 2012-2013 SEZONU KADROSU
Umarım başarılı olabilriiz.Eksiklikleri belirtirseniz sevinirim ancak genel olarak kadromuzun şekili bu
Bu kadro ile ŞL'de başarılı olabilirsen gerçekten büyük iş başarırsın. Çünkü sağ bek, sol bek ve İnler'in yanında sıkıntı var. Ama biz sana güveniyoruz.![]()
TariboWest
İnşallah olabiliriz.Ancak Sağ bek de Sabri ve Hübscham oynayacak.
Solda ise Serdar Kesimal ve Malik Fathi var.
Dediğin gibi ŞL için çok yeterli değil ancak aradığım oyuncuları bulamadım bulduklarım da yabancı statüsüne takıldı.Yapacak bişey yok.Umarım geçen seneki gibi kaliteli bi iş başarırız.Taktiğimi oturtabildiğimi düşünüyorum inşallah yaparız bişeyler
GALATASARAY SK 2012-2013 SEZONU HAZIRLIK KAMPI
STSL - 1.HAFTA
Kaldığımız yeden devam.
Hedef birinci çıkmak
Porto
GALATASARAY
Hoffenheim
Partizan
aaaaaaa Jo,Elano,...... felan ne ara geri aldınFener maçı iyi.İyisin iyi
![]()
ŞL'de büyük şok olmuş neyse artık bu seneye transferlerin idare eder benki senden en az 4-5 yıldız bekliyordum birde şu Stancu'da ne buluyorsun anlamadım gitti.![]()
Kesinlikle çıkarsın 1. Sir
Bütçeyi zorlamak istemedim.Ve yıldızların kaprisleri hiç çekilmiyor.Charlie Adam , Lucas Biglia orta sahayı rahatlıkla idare eder.Forvette de Stancu daha yeni 3 attı Fenere
Defansa da Hübscham takviyesi bu seneyi götürür gibime geliyor.İnşallah seneye taraftarları mutlu ederiz
İnşallah Sir Furkan![]()
Gruptan çok rahat lider çıkarsın ortak.Bir de Fener'in kadrosunu rica edebilir miyim ?![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.