Neymar transferi süper olmuş![]()
Milan badelj
Yorum yok mu yaw ...
Arkadaş birşey diyeceğim o kadar parayı nasıl buluyorsunuz daha ilk 2 sezonda hemde Galatasaray da? Ünal başkan herhalde kendi cebinden veriyor?! Sanchezi almışsın almayı bırak daha 2. sezon herhalde neymarı alıyorsun onu satıp?
GS benim oyunda 1M bile değil transfer bütçesi oyun başlarken var ise bir taktik almak isterim!
Bir de keşke Cana yı satmasaydın adam mükemmel defans oyuncusu oluyor... Koy ortaya adam geçirmiyor artı kafa gollerini de çok atıyor
ooo takımda Dentinho da var!!! Hocam editör den bütçeler ile oynama yaptın herhalde ünal başkanın hatrına?
Editörden bi oynama yapmadım.Diğer kariyerlere de bakarsan böyle transferleri görebilirsin.Hepsi 48 ay taksitle.
Sanchez ve Sissoko satılır mı hemde o fiyatlara şaşırdım valla![]()
Aga bende 48 ay taksit deyince para yok diye transferler olmuyor! oyunun ilk başında mesela 4M ye ömer Toprağı, 7.5M ye Dentinhoyu, 16M ye ise Sissokkoyu almışsıntoplam 30M ye filan denk düşüyor! Bir de oyuncu satmamışsın baros gibi misi gibi oradan para gelsin... Ben mesela Ömer Toprağa teklif götürdüm 2M peşin 3.5 48 ay taksit istediler 5M gibi bir param vardı kewell, neill satışından dolayı ama kabul edilmedi yeterli balance yok dedi
Ben oyunun başında bu transferi yapamadım para yok diye haliyle seni görünce şaşırdım
![]()
Şimdi Eren Derdiyoka teklif yaptım 48 ay 12M luk kabul oldu fakat 2M var banka da ama para yok diyor?! Bunun sebebi nedir? Sen yapabiliyorsun 48 ay ben neden yapamıyorum acaba biryerler de başka bir şey mi yapmam gerekiyor arkadaşım?