Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 200 arası toplam 200 sonuç

Konu: Bir Başka Galatasaray Filmi Yönetmen:Hüseyin Onur Soylu-2.Sezon

İSTDĞİMİZ FİYATI PEŞİN VERDİLER BİZ DE SATTIK

BİTİME SANİYLER KALDIĞI İÇİN AKLIMA İLK GELEN İSMİ ÜCRETİNİ DÜŞÜNMEKSİZİN ALDIK

STSL-4.HAFTA

STSL-5.HAFTA

AL-C GRUBU

STSL-6.HAFTA

Parayı veren düdüğü çalar.Devre arasında takımdan ayrılacak.Paranın peşin olması gitmesinde etkili oldu.Ortasahaya tavsiyelerinizi bekliyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Neymar transferi süper olmuş

Quote Originally Posted by hakankor View Post
    Neymar transferi süper olmuş
    Son saniyede aldık inşallah verimli olur

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Milan badelj

STSL-7.HAFTA
    Cimbom doludizgin

AL-C GRUBU
    :/

STSL-8.HAFTA

STSL-9.HAFTA

AL-C GRUBU
    ASLAN KÜKREDİ

Yorum yok mu yaw ...

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Arkadaş birşey diyeceğim o kadar parayı nasıl buluyorsunuz daha ilk 2 sezonda hemde Galatasaray da? Ünal başkan herhalde kendi cebinden veriyor?! Sanchezi almışsın almayı bırak daha 2. sezon herhalde neymarı alıyorsun onu satıp?

GS benim oyunda 1M bile değil transfer bütçesi oyun başlarken var ise bir taktik almak isterim!

Bir de keşke Cana yı satmasaydın adam mükemmel defans oyuncusu oluyor... Koy ortaya adam geçirmiyor artı kafa gollerini de çok atıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

ooo takımda Dentinho da var!!! Hocam editör den bütçeler ile oynama yaptın herhalde ünal başkanın hatrına?

Editörden bi oynama yapmadım.Diğer kariyerlere de bakarsan böyle transferleri görebilirsin.Hepsi 48 ay taksitle.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Sanchez ve Sissoko satılır mı hemde o fiyatlara şaşırdım valla

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Sanchez ve Sissoko satılır mı hemde o fiyatlara şaşırdım valla
    Peşin verince istediğimiz fiyatları dayanamadım sattım Merak etmeyin daha iyileri geliyor

KUPADA KURALAR ÇEKİLDİ

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by kkkmmm View Post
    Editörden bi oynama yapmadım.Diğer kariyerlere de bakarsan böyle transferleri görebilirsin.Hepsi 48 ay taksitle.
    Aga bende 48 ay taksit deyince para yok diye transferler olmuyor! oyunun ilk başında mesela 4M ye ömer Toprağı, 7.5M ye Dentinhoyu, 16M ye ise Sissokkoyu almışsın toplam 30M ye filan denk düşüyor! Bir de oyuncu satmamışsın baros gibi misi gibi oradan para gelsin... Ben mesela Ömer Toprağa teklif götürdüm 2M peşin 3.5 48 ay taksit istediler 5M gibi bir param vardı kewell, neill satışından dolayı ama kabul edilmedi yeterli balance yok dedi Ben oyunun başında bu transferi yapamadım para yok diye haliyle seni görünce şaşırdım

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kkkmmm View Post
    Peşin verince istediğimiz fiyatları dayanamadım sattım Merak etmeyin daha iyileri geliyor
    Onları 1-2 sezon daha elinde tutsaydın 25-30 m £ dahi satardın neyse artık satmışsın

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Aga bende 48 ay taksit deyince para yok diye transferler olmuyor! oyunun ilk başında mesela 4M ye ömer Toprağı, 7.5M ye Dentinhoyu, 16M ye ise Sissokkoyu almışsın toplam 30M ye filan denk düşüyor! Bir de oyuncu satmamışsın baros gibi misi gibi oradan para gelsin... Ben mesela Ömer Toprağa teklif götürdüm 2M peşin 3.5 48 ay taksit istediler 5M gibi bir param vardı kewell, neill satışından dolayı ama kabul edilmedi yeterli balance yok dedi Ben oyunun başında bu transferi yapamadım para yok diye haliyle seni görünce şaşırdım
    Walla senden başka pek şaşıran olmadı Yorumların için sağol yine de

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Onları 1-2 sezon daha elinde tutsaydın 25-30 m £ dahi satardın neyse artık satmışsın
    Sissoko çok formsuzdu zaten Ama Sanchez için haklı olabilirsin

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Şimdi Eren Derdiyoka teklif yaptım 48 ay 12M luk kabul oldu fakat 2M var banka da ama para yok diyor?! Bunun sebebi nedir? Sen yapabiliyorsun 48 ay ben neden yapamıyorum acaba biryerler de başka bir şey mi yapmam gerekiyor arkadaşım?

STSL-10.HAFTA

Kötü oynadık .

STSL-11.HAFTA

Baros showw!!

AL-C GRUBU

Cimbom Steau'ya Bir Başka

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri