Aston Villa Taktiği
Muhteşem bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Bol yedekli bir kadromuz var.
Kaleci:
İki tane Brad adında kalecimiz var. As olanı 39 yaşındaki Brad Friedel yedeği ise Brad Guzan. Seneye takviye şart!
Defans:
Defansın göbeğinde Collins, Clark, Dunne, Zapata gibi dört kaliteli stoperimiz var. İleride Zapata'nın yanına daha kaliteli bir stoper düşünülebilir. Sol bekimiz, yeni transferimiz Masilela ilk sene bize yeterli gelecektir. Sağ bekimize aslında çok güvenmiyorum. Bir transfer gerekebilir. Sağ bek önerilerinizi bekliyorum.
Orta Saha:
Orta sahamıza çok güveniyorum. Kaptanımız Petrov, Makoun ve Skjelbred dönüşümlü oynayacaklar. Sol kanatta Ashley Young görev yaparken sağ tarafta genç yetenek William olacak.
Forvet:
Forvetlerimiz 18 milyon Pound değerindeki Bent, oyunun en hızlı adamı Agbonlahor, teknik adamın güvendiği Christian Benitez ve genç yetenek Delfouneso'dan oluşuyor. Ayrıca hedef santrafor olarak Heskey var. Maalesef ne Bent'i ne de Heskey'i satın almak isteyen olmadı. Forvette bolluk var ancak çok fazla kalite yok. Bu saydığım oyunculardan hiçbiri tuttuğunu atan oyuncular değiller. Seneye forvet hattını kalitelileştirmeyi düşünüyorum.