Bugün burodaydım bir işyerinin net yoktu ama pc yanımdaydı.Sezonun ilk yarısını bitirdim.SS ekleyeceğim az sonra.
Bugün burodaydım bir işyerinin net yoktu ama pc yanımdaydı.Sezonun ilk yarısını bitirdim.SS ekleyeceğim az sonra.
Ligin ilk yarısında mükemmel bir performans ortaya koyduk.Tek beraberliğimizi Galatasaryla oynadığımızda aldık ama o maçta da üstün olan bizdik.
Şampiyonlar liginde kötü oyunlar ortaya koymasakta tecrübesizliğin kurbanı olduk.Bunun yanında kolay gibi görünsede Anderlechet ve Cska'da çok etkileyici oynadılar ilk 3 ekipte gurubu 10 puan ile tamamladı.Zor bir guruba düşmüşüz demekki.
Türkiye kupas
Kupa da gurup maçlarında çok rahattık.Gurubu lider tamamladık.Çeyrek finalde Gençlerbirliği ile eşleştik.
İlk yarı son erdi.Birkaç isimle yolları ayırdık 1 tane'de genç oyuncu takıma kattık.Onlarda birazdan eklerim.
Umut Bulut Juventus'ta!
Sezonun ilk yarısında 8 gol atan Umut sözleşme yenilemek istedi.Sözleşmede yıllık 3.2 milyon €'dan aşağıya inmeyince bende hemen yol verdim.Ve birçok takımdan gelen teklifler arasından Juventus ile anlaştı.Juventus 4 milyon € bonservis ödedi.
Egemen Lyon ile anlaştı.
Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan 29 yaşındaki oyuncu ile yolları ayırdık.Yaşı itibari ile ileride fazla bir ücret alamayız diye düşündüğüm oyuncuyu 3.5 milyon €'ya Lyon'a yolladık.
Cale AEK ile anlaşt!
Gökhan Süzen'in iyileşmesi ve Atila'nın 11'deki yerini alması ile takımda geri plana düşen Cale'yi 3.5 milyon €'ya AEK takımına yolladık.