Sakatız işte yokluktan aldılar diyorumNeyse kardeşim başarılar Barça'da. Ben zaten Ronaldo'cuyum. Onun yanına Madrid'e gitmek istiyorum
![]()
Sakatız işte yokluktan aldılar diyorumNeyse kardeşim başarılar Barça'da. Ben zaten Ronaldo'cuyum. Onun yanına Madrid'e gitmek istiyorum
![]()
7
Çakma futbolcu işte.
Ben kimsenin yanına gitmem onlar benim yanıma gelsin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Heyt be analar ne futbolcu doğuruyor. Milli takımada seçilmişiz. Juventusda bi aksilik olmuş bari inter alsaydı neyse bi dahaki döneme artık. Juventusa transfer olan arkadaşada başarılar diliyorum(Bu arada ne gol atmışım heyt yavrum benim)
Umarım onumuzdeki gunlerde bizlere de yer acılır![]()
Gerçekten güzel proje, çoda yaratıcı!!
uzun zamandır pcden girmiyordum telefondan girdiğim için giriş yapmaya üşeniyordum ama kariyer harika ilerliyortransfer olan arkadaşları tebrik ederim
bizde gideydik eydi
![]()
Alp İnce Barcelona'da yeterince forma şansı bulacak gibi görünüyor. Guardiola yaptığı açıklamada yeni transfer Alp'i forma konusunda acele ettirmek istemediğini zamanla takımdaki yerini bulacağını söyledi.
İlk maçında sonradan oyuna giren Alp İnce Xavi Hernandez'e bir asist yaparak Barcelona kariyerine iyi başladı.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=mt3NQRmS65Y"]Alp'in Asisti[/YOUTUBE]
09.02.2011
Milli takımımız Güney Kore ile karşılaştığı hazırlık maçını rahat kazandı. Bazı arkadaşlarımız ilk kez Milli forma ile maça çıktılar.
14.02.2011
Devre arasında Juventus'a transferi suya düşen Ahmet İlker Bilgin Zenit St. Petersburg ile anlaştı.
Ancak Ahmet ne yazık ki Rusya'da yeni sezona sakat girecek.
03.01.2011
Rusya'nın yolunu tutan diğer bir oyuncu da Ali Göçmen oldu.
![]()
7
Hoba milli takımda tam oynamışım 7.0'la bitirmişim güzel ispanya bana yaradı![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Nannar hoca bizi aldırmamış Milli Takıma.Olmadı reyiz.
Sizce Süper Toto Süper Lig'de kim şampiyon olur?
Şampiyonluk yarışındaki üç takım ligin son iki haftasında birbirleriyle karşılaşacak. Acaba şampiyon kim olacak?
Puan Durumu
Galatasaray'ın kalan maçları
Trabzonspor'un kalan maçları
Fenerbahçe'nin kalan maçları
![]()
7
Türkiye Liginde inanılmaz bir yarış içerisinde.
Eski takımım Sivasspor'un daha yukarılarda olmasını isterdim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şampiyonluk yarışını takip ederken Milli maçı vermeyi unuttum.
29.03.2011
Avusturya'yı net bir skor ile mağlup ederek gruptaki 2.liğimizi koruduk.
Alp İnce milli forma ile ilk golünü atarken Barış Kaşıkırık ve Oğulcan Takış milli takımdaki ikinci gollerini attılar.
Bir de ben oyuna sonradan girmeme rağmen Milli takımda kaptanlık pazubantını koluma taktım. Mutluyum, gururluyum
[youtube="http://www.youtube.com/watch?v=XrmRv6-i4GA"]Maçın Golleri[/youtube]
7
Hey yavrum be babanda mı topcuyduYine 7.4 ile oynamışım
![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yazmışım gene![]()
Hocam ilk 11e almışsın, sağolasınBu arada şampiyon İnşAllah biz oluruz
![]()
herkes milli olursa esas topçulara ayıp olur yaww
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sağol Nannar hoca almışsın sonunda bizi milli takıma
işte barcelonalı futbolcumilli takımda da gayet güzel bir gol atmışım, Alp İnce-Barış Kaşıkırık ikilisi milli takımımıza dünya kupasını getirecek düzeyde... gerisini defansımız düşünsün
buradan da pep guardiolaya teşekkür ediyorum, o bendeki cevheri keşfetmeseydi henüz milli takıma seçilmemiş olabilirdim
![]()
Maçın adamını es geçmeyin![]()
İyileşim artık lütfen![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Menajerim sağ olsun kandırdı bizi ve Rusya'ya gittik.Yapacak birşey yok..
Milli takımda oynayan arkadaşlarıma tebrikler yokluğumu aratmıyorlar![]()
Gide gide zenite gitmişiz.Neyse orda parlarım artık. Milli maçtada maçın adamı seçilmişim.
![]()
11 sayfayı baştan sona okudum. Öncelikle b7baris'ı bu fikrinden dolayı tebrik ediyorum. Çok güzel bir fikir. Eğer bir şekilde yer açılırsa ben de gelebilirim aranıza.![]()
Devam etmiyecek mi kariyer :/
10 gün oldu.
Kariyer biraz daha hızlı ilerlerse hiç fena olmaz...
Çok zor bir kariyer tipi seçti arkadaş.Resmen kendi kaşındı![]()
Kolay değil herkesi tek tek takip etmek ss almak upload etmek düzenlemek filan epey zaman alır.nereden baksan bir güncelleme yapmak 4 5 saatini alır adamın.Ben olsam öyle bir kariyer yapmaya kalkışmazdım bile.Sanırım arkadaş özel işleri bakımından zaman ayıramaz oldu.Ama haber bekliyoruz yine de.Sahipsiz bırakma b7baris bu kariyeri
![]()