İnter'i kolay geçeriz demiştim.![]()
İnter'i kolay geçeriz demiştim.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
İnter'i geçtik say artıkilerleyen Tur'u beklioruz artık
Inter'e ne yaptın sen YarkınKaç para verdin
Sunum falan gayet başarılı sonuçlar da çok iyi .Hocam transferlerde bence çok iyi iş çıkarmışsın astronomik rakamlar yok gayet başarılı Selçuk İnan'ı kaç sezondur çabalıyorum almayı bir türlü başaramadıydım.Avrupa'yı sarsmış Aslanım.Takipçinim başarılar.
Takımımıa ne yaptın öyle ?![]()
İyisin iyi![]()
Abi bugün işlerden vakit bulamadın herhalde?![]()
Teşekkürler.Astronomik para harcamayı doğru bulmuyorum.Genelde serbest veya ucuz oyuncularla anlaşmaya çalışıyorum.İlgin için teşekkürler
Sorma.Oyuncular coştuTeşekkürler.
İşten yeni geldim.Allah tan bugün çok müşteri yoktuda devam edebilcem az daha.İlgin için teşekkürler Doruk
SS ler az sonra![]()
STSL 22.HAFTA
STSL 23.HAFTA
STSL 24.HAFTA
STSL 25.HAFTA
STSL 26.HAFTA
STSL 27.HAFTA
PUAN DURUMU
27 Maçta 9 gol yedik.Fena değiliz.
__________________________________________________ _
Eden Hazard Dk 2
Pazzini Dk 87
Afferin çocuklar.Çok iyi oynadık.Rakip beklendiği gibi aşırı yüklendi.Ancak son vuruşlardaki beceriksizliklerini pahalı ödediler.İyi oynadık 1-2 topları direkten döndü.
Ancak Hazard öyle bir gol attıki..
Anlatılmaz yaşanır.Buyrun birde siz yaşayın ;
http://www.gamefront.com/files/20474...alatasaray.pkm
ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇEYREK FİNAL/YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
Çok zor bir kura.Gerçekten çok zor.Kontra atak taktiğimle çıkacaz.
Pek umudum yok.Bu sene olmazsa önümüzdeki senelerde alırız inşallah.
Last edited by 24kobebryant : 24.Haziran.2011 at 03:31
Manchester City'nin İnter'den daha kolay bir rakip olduğunu düşünüyorum. Ne kadar ters bir adamım![]()
İnşallah geçebilriiz
Carlos Tevez - Dk 87
Kazım Kazım - Dk 90+1
Galip gelmekten çok mutlu ve onurluyum.Ancak çok riskli bir skor.Evimizde 2 gol yedik.deplasmanda bir gol atabilrsek üstüne yatacaz.Yani beraberliğe oynayacağız.
Elenirsek de sağlık olsun.Galip gelmek sevindirici.
Buyrun maçın linki ;
http://www.gamefront.com/files/20474...v+Man+City.pkm
İstediğiniz herhangi bir SS varsa atabilirim
Yer: The City of Manchester Stadium , Manchester
TSİ: 19.45
Man City | Eksikler
Fabio Coentrao - ALphonse Areola > Sakat
Galatasaray SK | Eksikler
Yiğit İncedemir > Sakat
Last edited by 24kobebryant : 24.Haziran.2011 at 03:31
Eren Güngör (KK) - Dk 2
Vaclav Kadlec - Dk 78
Allah ım Allah ım ... İnanamıyorum.Sevinçten ayaklarım titriyor şu an.
Kadlec kurtardı bizi.İnanamıyorum.Çok iyi oynamadık hatta berbat oynadık.
Eren kendi kalesine atınca dedim bu sene de erken havlu atacaz.Ama Kadlec kurtardı bizi.
Afferin çocuklar afferin.
http://www.gamefront.com/files/20474...alatasaray.pkm
Bu arada istediğiniz herhangi bir SS varsa atabilirim
dua et lyon çıksın
Mükemmelsin Yarkın !! City'i yenmek çok büyük başarı.Atletico kolay gibi gözüksede sonuçta yarı finale çıkmış.Önlemleri alıp onu da geçeceğini düşünüyorum.
Sonra da büyük ihtimalle karşına Barcelona gelecek..
Başarılar Yarkın
yarı finalde madrid'i yenip çıkarsın inşallah. Dua et Barcelona gelsinlyon benim kariyerlerimde süper oynuyor 2 sezon arka arkaya final oynadıydılar 1'ini kazanıp diğerini kaybettiler.
Teşekkürler.Ancak Atletico Madrid in en son transferleri ;
Edinson Cavani
Yann M'Villa
Alberto Paloschi
Yoann Gourcuff
Younes Belhanda vb.
Yani bunlar önemli olanlar.Ki zaten Agüero ları da var.Çok ters takım.Bakalım adam gibi oynayıp bişeyler yapmaya çalışacağız.
Teşekkürler Doruk.İnşallah öyle olur da rahat geçeriz.
İnşallah.
Teşekkürler Furkan.Yani kesinlikle.Yarı finale çıkmış her takın bundan sonra ciddi rakiptir.
İlgin için teşekkürler
Kesiinlikle.Zaten 2-3 sayfa öncesinde Lyon la münasebetimiz olmuştu.Yarı finalde elenmiştik.
Neyse.İnşallah Lyon gelir.Geçme şansımız en azından daha fazla olur.
Kaldığımız yerden devam ilgi için teşekkürler![]()
STSL 29.HAFTA
STSL 30.HAFTA
Çok iyi bi sonuç olmasa da çok kötü bir sonuç da değil.
Evimizde 1 gol atıp yememeye çalışacağız.İşimiz zor ama imkansız değil.
Bu arada Lyon deplasmanda Barcelona yı 2-1 yendi.
Fena sonuç değil, bu sene alıcaz heralde kupayı![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
ne gol pozisyonu olmuş maçta yav .
4 sene üstüste şampiyon olduk.Avrupa'nın da kralı olcaz inş![]()
İnşallah
İnanılmaz bir başarı aldık diye düşünüyorum.Gerçekten çok güzel futbol oynadık.
Maçı ilerseniz sizde görürsünüz.Adamları hapsettik kendi sahalarına.
Çok güzel bir sonuç afferin çocuklar.Bu kupayı sonuna kadar hakettiğimizi düşünüyorum.
http://www.gamefront.com/files/20476...At.+Madrid.pkm
Teşekkürler
İnşallah bi mucize olur.
Futbol Club Barcelona (kısaca FC Barcelona ya da Barça) İspanya'nın Katalonya özerk bölgesindeki Barcelona kentinde bulunan futbol takımı. 1899 yılında, Joan Gamper önderliğinde, İsvçreli, İngiliz ve İspanyol bir grup tarafından kurulmuştur. Katalan bölgesini temsil eden kulübün sloganı "Més que un club" (bir kulüpten daha fazlası) cümlesidir. Barça marşı ise, Josep Maria Espinàs tarafından bestelenen El Cant del Barça dir.
Barcelona, La Liga'dan düşmeyen üç kulüpten bir olup, Real Madrid ile beraber İspanyol futbolunun en başarılı temsilcileridirler. 1928'de İspanyol profesyonel futbol ligi La Liga'nın on kurucu üyesinden biri olan kulüp, 1929'da ligin ilk şampiyonu olmuştur. İspanya 'da yirmi La Liga şampiyonluğu, yirmi beş İspanya Kupası, sekiz İspanya Süper Kupası, dört Eva Duarte Kupası ve iki Lig Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. Avrupa en başarılı kulüpleri arasında yer alan Barça 'nın 11'i Avrupa kupalarında olmak üzere, 15 uluslararası kupası bulunmaktadır.[1] 4 Şampiyonlar Ligi, 4 Kupa Galipleri Kupası, 3 Fuar Şehirleri Kupası (günümüzdeki adıyla Avrupa Ligi), 3 UEFA Süper Kupa ve 1 Dünya Kulüpler Kupası 'nı müzesinde bulundurmaktadır. 1955 yılından beri, her sene Avrupa arenasında mücadele etmektedir.
Futbol takımı 2009 yılında mücadele ettiği 6 turnuvada da şampiyon olarak bir ilki gerçekleştirmiştir. Takım 2009 yılında Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa, La Liga, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmıştır. Kulübün stadyumu Camp Nou'dur ve taraftarlarına Culés denir, diğer ad ise Ultras Barça'dır. Kulübün taraftarları arasında, İspanya'nın şu anki başbakanı José Luis Rodríguez Zapatero da vardır.
FC Barcelona bünyesinde bir yedek futbol takımı (FC Barcelona B) ve bir genç futbol takımı (FC Barcelona C) da vardır. Bunlar dışında, kulübe ait profesyonel basketbol, hentbol, futsal ve patenli hokey takımları vardır.