Tebrikler Kaan.Muhteşem bir sezon geçirmişsin..Tarihimizde 2.defa Avrupa Kupalarına gidiyoruz..Seneye aynı başarıyı tekrarlıyalım yeter.
2012-2013 Sezonu Transferlerimiz :
Güzel transferler yaptığımızı düşünüyorum...Hepsinden de ümitliyim bu sene hedefimiz Avrupa Kupalarına katılabilecek bir sırada olmak...
Orhan Şam iyi transfer. Juan Carlos'u da merak ettim.
Transferler süper Kaan .
Kadro kalitesi artmış.Gelecek senelerde daha da iyilerini istiyoruz.
başarılar :d
Çok para harcamışız yaAltyapıya yönel biraz
![]()
Altyapıya önce biraz para ayır sonrası gelir zaten![]()
Süper lig tecrübesi olan oyuncuları toplamışsın kaan![]()
Teşekkürler beyler yarın çok büyük sürprizlerim var sizlere...
SS koy gülüm arada![]()
Hadi Sakaryalı bekliyoruz![]()
STSL Oynadığımız Maçlar ve Puan Durumu :
UEFA Oynadığımız Maçlar ve Puan Durumu :
ZTK Oynadığımız Maçlar :
Genel Değerlendirme: Bu sezon tam bizim sezonumuz oluyor hiç beklemediğimiz başarılar elde ettik önce UEFA'da ölüm grubuna düştük sonra bu gruptan alnımızın akıyla çıktık...Ligde ise şampiyonluğu zorluyoruz yeni transferler çok katkı sağladı bize gelecek sene inşAllah daha da güçlü kadromuz olacak...ZTK'ya erken veda ettik genç oyuncularımız oynadı...
Sonuçlar tek kelimeyle muhteşem.
OM çok ters takım.Ama kontra taktiğinle geçme şansın var.
İnanılması güç bir başarı.Tebrikler gülüm.
Bu arada SS leri tek tek koy artık yav![]()
Dost takım Sakarya'ya Uefa'da başarılar abi![]()
Harika transferler yapmışsın kanka. Hepsi genç ve iyi oyuncular.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Muhteşemsin Kaan. Fazla söylenecek söz yok. Lig ve kupa şampiyonluğu gelirse harika bir sezon olur.
TariboWest
Bizi Taşıyan 2 İsim :
Mendy ve Hurşut tam anlamıyla harika bir sezon geçiriyor özellikle de Mendy...Geçen sezon da bizi sırtlayanlar arasındaydı...Ancak bu sezon sözleşmesi bitecek finansta çok büyük sorunumuz var ilk 5'e girersek o zamana kadar da kapmazlarsa 20 Haziran'da kendisi ile görüşebiliriz...
Mendy harika bir sezon geçiriyor . Avrupa'da da iyiyiz . Başarılarının devamını diliyorum.
SakaryaSpor Yine İlk 5'te !!!
Genel Değerlendirme: Yine müthiş bir sezon geçirdik...Ligde 2.'lik şansımız bile vardı şanssız puan kayıplarından dolayı ligi 4. sırada bitirebildik...Bunun da başarı olduğunu düşünüyorum oyuncular taktiğe çabuk uyum sağladı...Mendy'nin katkısı yine büyüktü bu sezon ligde attığı 37 gol ve 12 asisti ile bizi sırtladı...Hurşut ile çok iyi ikili oldular 20 Haziran'da kendisi ile masaya oturacağız umarım anlaşabiliriz...Transfer piyasasında ise bu sene daha da iyi oyuncular alacağız...Bu arada unutmadan UEFA'da müthiş bir sezon geçirdiğimizin altını çizmeliyim OM maçlarının gayet normal olduğunu düşünüyorum birde kalecileri çok iyiydi Mendy yine güzel 2 maç çıkarttı ancak kaleci kalite olunca gol atmak zor oldu ve maalesef elendik...Seneye de aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz...
Seneye daha iyi transferlerle daha iyi durumda olacağızdır.
Çok iyi yerde bitirdin kanka. Victor Mendy kendini aştı.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern