Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
Hileli taktik ne la?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Hayır ya şaka yaptım ciddiye almışssınız![]()
gameironun peformansı nasıl şu an transfer listemde
Yoshikatsu abi, buyur koyuyorum Gamiero'nun 10 haftada yaptıklarını:
Gameiro çok zeki oyuncu. Top ayağına geldiğinde dribbling becerisini kullanarak topu sürüyor, ve benim hücum hattım da hızlı olduğu için en uygun pozisyonda olanı görüyor ve onu kaleciyle karşı karşıya bırakabilecek mükemmel bir arapas atıyor. Uygun pozisyonda oyuncu yoksa kendi sürüyor ve topu kalenin köşesine bırakıyor. Çok kaliteli oyuncu, ve çok ucuz; bence kaçırma abi.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Buyrun beyler save dosyamı da paylaşayım, hileli taktik mileli taktik yok, kanmayın Doruk'a; kariyerimi gölgelemeye çalışıyor
http://www.mediafire.com/?4slm34h664uu3q4
Barclays Premier League 31. Hafta
Takım inanılmaz bir özgüven ve inanılmaz bir uyumla oynuyor. BİZİ CHELSEA BİLE DURDURAMADI!
Squad Harmony'miz 83 şu andaMükemmel bir rakam.
Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final 1. Maç
Udinese bizi sert oyunla durdurdu ve kazandı. Deplasmandaki maça ''overload'' mentalitesiyle başlayacağız.
Atila ayın en iyi 2. genç oyuncusu seçildi.
Bugünlük bu kadar herkese iyi geceler![]()
Devam etmeye karar verdim. Ss'ler geliyor...
Barclays Premier League 32. Hafta
Arshavin bizi dağıttı...
Umarım taktiğin işe yarar ve deplasmanda Udinese'yi yeneriz.![]()
Çok büyük başarı yakalamışsın
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Buraya kadar gelmekte büyük başarı Eren'im.![]()
Birmingham bitime 6 hafta kala küme düştü.
Barclays Premier League 33. Hafta
Maç boyunca olanlar şunlardı:
Dk 31: Sankhare sakatlandı, Wernbloom oyuna girdi.
Dk 39: Goulon atıldı, Wernbloom tek mc olarak oynamaya başladı.
Dk 74: Wernbloom da atıldı, Burnley ortasahasız oynadı.
Dk 85: Bodor sakatlandı, Atila oyuna girdi.
VE BİZ TÜM BUNLARA RAĞMEN 49. DAKİKADA ADNANE'NİN, VE 71. DAKİKADA TOIVONEN'IN ATTIĞI GOLLERLE MAÇI KAZANDIK. ÇÜNKÜ BİZ BURNLEY'İZ.
Barclays Premier League 34. Hafta
3 kez öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık.
Colchester United pilot kulübümüz oldu.
Barclays Premier League 35. Hafta
Harika oynadık ve medya tahminlerini altüst ederek City'i sahaya gömdük.
Barclays Premier League 36. Hafta
HEPSİ O GERİZEKALI WERNBLOOM YÜZÜNDEN! ADAM RESMEN ARANIYOR YA, RESMEN KIRMIZI KART GÖRMEK İSTİYOR! HEMEN 2 HAFTALIK MAAŞINI KESTİM, SEZON SONU DA GÖNDERİYORUM.