2015-2016 SEZONU: Bank Asya 1. Lig, 1. Lig Bank Asya!
Artık Süper Lig'e sadece bir adım kaldı. Yabancı sınırı 3'e çıkınca, kaliteli transferler yaptık. Zaten mevcut kadromuz da Bank Asya için yeterli sayılırdı, nitekim Bank Asya, hatta Süper Lig ayarındaki Samsunspor, Çaykur Rize gibi takımlarla 2. Lig B'de boğuşarak Bank Asya'ya çıktık. Öncelikle 2015 yazındaki Dünya'daki önemli transferleri vererek girişimizi yapalım.
Takımımızın kulüp bilgileri. Sonunda saygınlığımız 'Ulusal' oldu.
TRANSFERLERİMİZ
Abdou Diouf - 45.000 € - Senegal'den getirttik. Gelecek vaadeden bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sağlam bir yedek olabilir.
Anil Sarak - Bonservissiz - Defansif özelliklerinin kuvvetli oluşu ve aynı zamanda boyuna ve mevkiisine göre hızlı olması, yanında kuvvetli-uzun bir stoperle iyi bir ikili yapmaya yetiyor. İlk 11'imizde yer alıyor.
Jung - 475.000 € - Muhtemelen en flaş transferimiz. Tek sorunumuz sözleşmesindeki 475.000 €'luk serbest kalma maddesi. Onu da devre arasında imzalattıracağım yeni bir sözleşmeyle çözmeyi düşünüyorum.
Juan Pesce - 5.000 € - Yaşlanan Ferhat Ertürk'ün yerine kalemize geçti. Profil özelliklerini çok sevdim ve de fiyatı da çok iyiydi.
Bir de Goias'dan Alessandro adında genç-kuvvetli bir forvetle anlaştık. Kontratının bitiminde devre arasında takımımıza dahil olacak.
HAZIRLIK MAÇLARI
Sezonun bomba gibi geçeceği hazırlık maçlarından belliydi.
1. - 14. HAFTALAR
Açıkçası ligin altını üstüne getirdik. Gol yollarında hiç sıkıntımız yok, çabuk forvetlerimiz Oğuzhan Aynaoğlu ve Jung ile bolca goller buluyoruz. Orta sahamızın iki tecrübeli ismi Taha Yalçıner ve Barbaros Barut da gerçekten çok iyi oynuyorlar. Takımda şu an hiçbir sıkıntı yok. İlk 14 maçlık periyotta 12 galibiyet alarak mükemmele yakın oynadık. Bank Asya'da 2. Lig B'ye göre hiç zorlanmıyoruz diyebilirim. En kötü ligi 2. bitirerek rahatça Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz. Gelene geçene üçlük beşlik yapan kadromuzun istatistikleriyse şöyle:
Hayaller artık gerçek olacak sanırım, çıkacağız Süper Lig'e. Bakalım