Trabzonspor Gençlere Yatırım Yapıyor !

Bu sene Afrika pazarına girdim. Gözlemcilerimin raporları doğrultusunda Ali Boateng'i 70.000 €'ya kadroma katıp direk olarak MVV'ye kiralık gönderdim.

Yine Nijerya'dan bulup getirdiğim bir çocuk. 30.000 € bonservis bedeliyle aldık. Kendini geliştirirse beklerde uzun yıllar sıkıntı yaşamayız. Onuda MVV'ye kiralık gönderdim.

Bu arkadaşı oyunda bizzat kendim buldum. Ağustos ayında aramıza katılacak. Kiralık göndermeyi düşünmüyorum kendisini rotasyonda kullanacağım. Böylece gelişimi daha hızlı olacaktır.

Tamamen ya tutarsa şeklindeki bir transfer. Gözlemcime güvenip aldım. Ocak ayında aramıza katılacak. Kendisini çok geliştirmesi gerekiyor Trabzonspor'da 11 oynayabilmesi için.

Bu çocuktan nedense çok ümitliyim. Sadece 500 €'ya aldık. O da aramıza Ocak'ta katılacak. Açıkcası bu yaptığım bütün transferler tutmasa bile bize toplam maliyeti 900.000 € civarı olduğu için çok şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum.

Bunlarda gelen giden tablosu. Bu sene transfere çok az para harcadık ve gönderdiğimiz oyunculardan 6.000.000 €'dan fazla para kazandık. Daha transfer sezonu kapanmadı bir kaç oyuncu daha alabilirim belki.

Bunlarda aramıza sonradan katılacak oyuncular. Bekim Nacev'e 700.000 € verdim. Umarım güvenimi boşa çıkarmaz.

Açıkcası oldukça kalitesiz stafflarımız vardı ve bu sezon hepsinin sözleşmesi bitiyordu. Gidene dur demedik ve bütün staff kadrosunu yeniledik.

Trabzonspor'un Hazırlık Kamp'ı ;

Kamp boyunca Sporting Lisbon , Bayrampaşaspor , Mobellaspor ve Mainz ile mücadele ettik.

Tesisleşmeye Başlıyoruz !

Umarım planlandığı gibi inşaatada başlanırda Trabzonsporumuza çağ atlatırız.