Başarı Dilekleriniz İçin Teşekkürler...Onur gerekeni verecek ve beklentilerimi karşılayacaktır. Cani'yi zaten liderlik yapması için aldım. O olmasaydı bi başka beyine yönelcektim ama Cani'nin gelmesi iyi oldu.
Başarı Dilekleriniz İçin Teşekkürler...Onur gerekeni verecek ve beklentilerimi karşılayacaktır. Cani'yi zaten liderlik yapması için aldım. O olmasaydı bi başka beyine yönelcektim ama Cani'nin gelmesi iyi oldu.
LIGA BBVA BAŞLIYOR...
1.Hafta
Maça her ne kadar iyi başlasak ve ilk yarıyı 0-0 bitirsekde, 2. yarıdaki Demichelis'in kötü performansı maçın kaderini değiştirdi. Lige mağlubiyetle başlamak üzücüydü.
2.Hafta
Öldük öldük dirildik. İlk yarıyı 1-0 galip tamamlasakda 2.yarının başlarında Lafita'nın kafasından gelen gol durumu eşitledi. Rondon ile 2-1 öne geçtik ama sevincimizi 2 dk sonra kursağımızda bıraktılar. Rondon'un hırsı maça 3-2 ye getirdi.Deplasmanda 3 puan sevindiriciydi.
3.Hafta
23. dakika da Duda'nın ayağından gelen mükemmel frikik golü ile sevindik.20 dakika sonra durumu 2-0 a getirme fırsatı geçsede elimize bunu değerlendirmedik.2.yarıya kapanarak başladık ve evimizde taraftarımızı EZELİ RAKİBİMİZİ yenerek mutlu ettik.
4.Hafta
Deplasmanda beklediğimiz bir beraberlik. Ortada geçen bi maçtı ama Demichelis'in yine kötü formu sürdü.
Son Dakika: Malaga CF kulübü teknik patronu Ersin Çakmak,Villareal maçı öncesi Cani ile özel görüşme yaparak eski takımı Villareal hakkında bilgi aldı. Cani'nin "Hocam Rossi,Cazorla ve Aogo'ya dikkat edin." dediği öğrenildi.
5.Hafta
Maça mükemmel başladık.Korner atışı sonucu ileri çıkan Aogo'nun kafa golü ile geriye düştük ama ümitliydik,maçı çevirecek güçteydik. 18( 5 ) şut ortalaması ile oynasakda Lopez oyuncularımıza geçit vermedi. Evimizde 2. mağlubiyetimizi aldık.
6.Hafta
Ligin güçsüz ekibi Almeria ile oynadık.Kadro ve tecrübe farkı ile 4-0 gibi farklı bi mağlubiyet tattırdık.Deplasmanda puan alma alışkanlığımız devam ederse ligi çok iyi konumda bitirebiliriz.
7.hafta da Real Madrid ile oynayacağız...
Malaga sempati duyduğum bir takım o yüzden ben de bir Malaga kariyeri yapmıştım çok keyifliydi daha sonra tottenham'dan teklif gelmesiyle oraya gittim ve büyük başarılar yakaladım en keyif aldığım kariyerlerden biriydi. Umarım sen de Malaga'yla başarılı olursun![]()
Arkadaşlar Abimin Askerden Dağıtım İznine Gelmesi Sebebiyle Biraz Onunla Vakit Geçiricem. Yarı Sezona Kadar Olan Macları Toplu Koyucam. Kusura Bakmayınız.
Yaşadığım Sakatlıklardan Dolayı Forvet Oyuncum Kalmadı ve Sezon Başı Yedek Olarak Beklemesi İçin Aldığım Jo Bekleneni Veremedi.
19.Hafta Sonrası Oluşan Puan Cetveli
Hedefim Ligde İlk 10'a Girmektir.