Gelecek kişilere göre hangi adaya gidileceğide belirlenir zaten.
Gelecek kişilere göre hangi adaya gidileceğide belirlenir zaten.
Siz mangal yapacağınız yeri ayarlayın. Ben Aydın ile Mustafa'yı (Vieri) da organize ederim. Hayro'yu da alırım, geliriz İstanbul'a. Biz de askere gitmeden güzel bir veda yemeği olur. 10 temmuzdan sonra yaparsanız mutlaka ayarlarız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Oh oh ortam güzelleşiyor iyice16 Temmuz Cumartesi veya 17 Temmuz Pazar yapılabilir bence.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Gittikçe kalabalıklaşıyorHerkese uygun bir tarih bulunursa çok iyi olur
![]()
Hele bir netleşsin tarihler uygun olursa gelmeye çalışırım bende.
Mangal işi güzel olabilir cidden ama tecrübeli birileri şart.
Oğuz Abi(Bursaspor) ve Serkan abi(nerazzuri) tecrübelidir diye tahmin ediyorumNerde onlar gözükmüyolar hiç.
Screw you guys, I'm goin' home
Avcılar'ı biliyosan sorun yok abi![]()
Çevresel faktörler olaya dâhil olduğu için ben bu buluşmaya katılmayı düşünmüyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
ben katılırım siz zamanı ayarlayın
Bence 15'i ya da 18'i olsun buluşma haftasonu baya kalabalık olur büyükada
Haftasonu oraya gitmek işkenceden başka bir şey olmaz.Ama haftaiçi de uygun olmayanlar olabilir.
Benim için haftaiçi,haftasonu,1 hafta sonra,2 hafta sonra,3 hafta sonra bütün tarihler uygun.Gelmek isteyenler/gelebilecekler kendilerine uygun tarihleri belirtirlerse herkes için uygun bir tarih belirlemeye çalışırız.
So what?
Saike
hafta içi bana hiçbir şekilde uymaz çalışıyorum çünkü bu haftadan sonra yapılacak her hafta sonu bana uyar
23'ünden sonrası benim için uygun değil. 23'ünden sonra olmadığı sürece hergün gelirim ben
Son durum nedir?Mesela atıyorum buluşma ayın 16 ya da 17'sinde yapılsa kaç kişi gelebilir.Herkese uygun tarih belirlemek zor ancak ortası bulunabilir.
Ben gelirim ama haftasonu büyükadaya gitme taraftarı değilim açıkcası, aşırı kalabalık olur. Ama gidiyoruz derseniz sorun çıkarmam gelirim.
Konuya anket ekleyelim bence çoğunluğa göre kararlaştıralım tarihi.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yok mu bir gelişmeBu arada demin "Kuruluş Tarihi" konusunda gördüm bu sene 10. yılımız olması sebebiyle bu buluşma altında 10. Yıl kutlaması da yapılabilir.
Bu haftasonu yapalım mı artık şu buluşmayı? Ramazan yaklaşıyor.Yapsak bir an önce iyi olur.Kimler gelebilecekse belirtsin ayarlayalım bir tarih.(Cumartesi veya Pazar)
So what?
Saike
Benim bugün buluşmam var paralarım oraya gidecek gelemem hiçbir yere![]()
Ben gelirim kesin hafta sonu olsun farketmez Aygün sende ne olcak para para dıon![]()
Bende gelirim...