Everton ile İngiltere'nin tek hakimi olmak istiyoruz . Tabi bu 1 yıl içinde olmayacak . Bizi takip edin .
LOGOMUZ
STADIMIZ
FORMALARAMIZ
okudum kabul ediyorum.
Everton ile İngiltere'nin tek hakimi olmak istiyoruz . Tabi bu 1 yıl içinde olmayacak . Bizi takip edin .
LOGOMUZ
STADIMIZ
FORMALARAMIZ
okudum kabul ediyorum.
başarılar tırılım.en az 2 seneye en üsttesin.
Başarılar kanka 4 saattir başımızın etini yedin![]()
çok iyi takım kuzenle ortak takımımız everton.takım aldı başını gitti zevk alacağından şüphen olmasın
Başarılar dilerim![]()
Başarılar Tuğrul
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Takımımızdan Ayrılan Oyuncular
1- Mikel Arteta 15 M € parayla Man City'nin yolunu tutmuştur.
2- Louis Saha için Newcastle 4.6 M € ödemiştir .
Takımımıza Katılan Oyuncular
1- Christian Benitez 3.8 M € karşılığında takımımıza katılmıştır .
2- Vaclav Kadlec 750 K € karşığında Everton ' a transfer olmuştur .
Not : Transfer çalışmalarımız devam ediyor . Lige yetiştiremedik transferleri ama yapabildiğimizi yapacağız. En iyisi için uğraşıyoruz .
Gündemdekiler :
1- Alexis Sanchez
2- Dentinho
3- Darjio Srna
4 - Jucilei
5- Dario Conca
Gidenler ve gelenler çok iyi. Gündemdeki transferler gerçekleşirse tadından yenmez![]()
Başarılar... Everton'ı Rooney ordayken sevmezdim.Şimdi Everton'a sempati duyuyor ManU'yu sevmiyorum (=... Bide Benitez klasikleşti. Başka forvetlere yönelseniz nasıl olur?? Caicedo olabilir yada Macheda gibi ?
Epl Başlıyor...
EPL 1. HAFTA
Lige iyi başladık . Transferlerimiz tamamlanınca daha iyi olacağımızı düşünüyorum .
Benitez adamı krize sokuyor. En azından benim kariyerimde öyle. Umarım senin kariyerinde seni sokmaz, başarılar![]()
İnşallahTeşekkür ederim.
Alexis Sanchez 32 M € karşılığında kadromuza kattık . Alexis'den çok katkı bekliyorum sağ tarafımızda boştu kaliteli bir transfer yaptığıma inanıyorum.
İşte Alexis Sanchez
Not : Conca , Galeano , Vrsalijko transferlerine çalışma izni çıkmadığı için bu transferlerden vazgeçilmiştir.
Alexis transferin harika olmuş. Başarılar dilerim...![]()
EPL 2. HAFTA
Man City karşısında iyi oyun sergiledik . 1 puan bizim için önemliydi iyi skor.
EPL 3. HAFTA
EPL 4. HAFTA
EPL 5. HAFTA
EPL 6. HAFTA
CARLİNG CUP 2. TUR
CARLİNG CUP 3. TUR
Lige iyi bir giriş yaptık . Chelsea maçından 3 puan çıkarmamız mükemmel oldu . Aynı gidişatı sürdürmek istiyoruz fakat arada takıldığımız takımlar oluyor onlarda ilk sezondan normaldir . Carling Cup'da ise iyi gidiyoruz . 2 turuda rahat geçtik . Gelecek turdaki rakibimiz ise Liverpool onlara günlerini göstereceğiz.
EPL 3. HAFTA
EPL 4. HAFTA
EPL 5. HAFTA
EPL 6. HAFTA
CARLİNG CUP 2. TUR
CARLİNG CUP 3. TUR
Lige iyi bir giriş yaptık . Chelsea maçından 3 puan çıkarmamız mükemmel oldu . Aynı gidişatı sürdürmek istiyoruz fakat arada takıldığımız takımlar oluyor onlarda ilk sezondan normaldir . Carling Cup'da ise iyi gidiyoruz . 2 turuda rahat geçtik . Gelecek turdaki rakibimiz ise Liverpool onlara günlerini göstereceğiz.
EPL 3. HAFTA
EPL 4. HAFTA
EPL 5. HAFTA
EPL 6. HAFTA
CARLİNG CUP 2. TUR
CARLİNG CUP 3. TUR
EPL 3. HAFTA
EPL 4. HAFTA
EPL 5. HAFTA
EPL 6. HAFTA
CARLİNG CUP 2. TUR
CARLİNG CUP 3. TUR
Güzel başlamışsın![]()
İyisin güzel gidiyosunda 4 kere neden koydun acaba![]()
sonuçlar çok iyi.
ancak defansı sağlama alman lazım.başarılar. .)
Arteta satılırmı ya?En az 15 asisti garantiydi adamın.Alexis pahalıya alınmış bence.Gidişat olarak fena degil.Defansa takviye şart.Jack Rodwell e iyi bak ve Fellaini ile 2li olarak oynat.İş yaparlar