Quote Originally Posted by okumus View Post
Bu tartışmayı ben başlattım nedenini de belirtmek istedim burda ki sorun bazı kişilerin gruplaşarak sürekli kendi gruplarında ki kişilere oy atmalarıdır .Kimse kusura bakmasın ama bu adaletsizliktir.Hak eden başka bir kişiyse hakkının yenmesidir.Ben uzun sayılabilecek bir zamandır bu siteye üyeyim gözlemim de bu yönde.Oy alan kişilere bakarsak hep aynı gruptan kişiler.Adaletli oylama yapılmadığı için de siteye yeni üye olan ve burada kariyer paylaşan çok emek harcayan biri ne yazık ki haksızlığa uğramış oluyor.

Bahsettiğiniz konuyla bunun hiç alakası yok neden mi ? Karşılıklı maç yapılıyor ve bu maçlara hiç kimsenin müdahale şansı olmuyor.Hak eden kazanıyor burada bir oylama yok. Hep aynı kişilerin kazanması da turnuvalarda tecrübeli kişilerin kazanmasından kaynaklı olabilir.

<24kobebryant Tebrikler hocam madalya hayırlı olsun.

Çok doğru bir yorum katılıyorum.
bu yazıyı yeni gördüğümden önceden mesaj atmadım.

ben de o yüzden yeni üye olanların alınması gerektiği fikrini savunuyorum yada
hiç madalyası olmayanların.
not: bu arada 8 den 9 a değil 7 den 8 e imiş onu da düzelteyim.

hiç tanınmayan,yeni üye olan ve ilk kariyerlerini açan kimseler arasında yapılsa bu oylama
bence daha sağlıklı bir sonuç çıkar.

yanlış anlaşılmasın ben öbür arkadaşlara da karşı değilim
ama 1.madalya ile 7.8.madalya arasındaki farkı demiştim.
eğer ilk girenler arasında,hiç madalyası olmayanlar arasında,
tanımayan yeni kişiler ve yeni kariyerleri üzerine yapılırsa ancak;bu anket sağlıklı olur bence.
öbür türlü birbirini seven,kanka olan vs. üyeler birbirine oy atacak ve kariyer değil
arkadaşlığı iyi olan kazanacaktır.

fikrim bu şekilde.

bu arada genç kartal bir mesaj yazmış ben bunları yazarken.
söylediklerine katılıyorum.