Kaan abiyi severim sayarım fakat ortada kabak gibi meydanda olan bir şey var.Ben 5 yıldır forumdayım girdiği anketlerin 6'sında da 1.lik madalyası alan bir tek Kaan abiyi gördüm.En fazla 3 tane madalya almıştır bir başkası.Bir adam girdiği anketlerin hemen hemen hepsini büyük bir oy alarak kazanıyorsa onda arkadaş faktörü fazladır.Çok kolay iştir bir oy atmak.Linki verirsin bir oy atsana dersin atarlar.Adım gibi eminim bu ankette oy kullananların yarısı kariyerleri takip etmeyenler.Arkadaşın bir oy ister atarsın oyunu çıkarsın bu kadar basittir.Veya arkadaşın istemez sen girer bakarsın arkadaşın vardır verirsin oyunu çıkarsın.Örneğin ben ayın üyesi ödülü 2'den fazla almış kişileri almıyorum ankete.Çünkü iki ödülü alan üçüncüyü garanti alıyor.(Kaan abi gibi)Kaan abinin kariyerleri diğer kariyerlerden çok çok mu üstün ki bu adam 3 kez kazanmış bu ödülü veya Kaan abi 3 kez ayın üyesi seçilecek kadar ne yaptı da aldı bu ödülleri ? Veya ben ne yaptım da iki kez ayın üyesi ödülünü aldım ? Arkadaş sayın ne kadar çoksa oy sayın o kadar fazladır.Bu iş bu kadar basit.Ben Kaan abi haketmiştir veya haketmemiştir demiyorum.Kariyerini de takip etmiyorum.Ama bir insan aday olduğu anketlerin hemen hemen hepsinde 1. oluyorsa bunun sebebi açıkça bellidir kimse kusura bakmasın.

Kaan abinin kariyerleri diğer kariyerlerden çok çok mu üstün ki bu adam 3 kez kazanmış bu ödülü veya Kaan abi 3 kez ayın üyesi seçilecek kadar ne yaptı da aldı bu ödülleri ? Veya ben ne yaptım da iki kez ayın üyesi ödülünü aldım ? Arkadaş sayın ne kadar çoksa oy sayın o kadar fazladır.Bu iş bu kadar basit.Ben Kaan abi haketmiştir veya haketmemiştir demiyorum.Kariyerini de takip etmiyorum.Ama bir insan aday olduğu anketlerin hemen hemen hepsinde 1. oluyorsa bunun sebebi açıkça bellidir kimse kusura bakmasın.