Agüero-Torres ikilsini durdurabilirsek işimiz kolay olur.![]()
Agüero-Torres ikilsini durdurabilirsek işimiz kolay olur.![]()
Yarı final ilk maçı
Maça iyi başladık Traore kaleciyle karşı kalıp atamadı ama rakip affetmiyor tabi.Birde Ömer kendi kalesine attı.Oyun Chelsea'nin kontrolündeydi biz istediğimiz atakları yakalıyorduk ama bazı yerlerde bireysel hatalar yapmasak çok daha iyi oynardık.Sezer güel bir gol attı hemen arkasından bir pozisyon daha buldu şut çekmek yerine orta açsa 2-2 olurdu ama bu skorda iyidir.
Şampiyonluk yakışmış
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Avantajlı bir skorla dönmüşüz İngiltere'den evimizde yener ve turu atlarız.![]()
Olmadı!!!
Başaramadık.ZOru başarmak için uğraştıksa'da Gameiro ve Topal'ın olmayışı beni çok zora soktu.Traore hep kaçırdı karşı karşıyaları.Bu maçta'da bir tane kaçırdı.Adamlar atak yapmıasa bile ilk gelişleri gol oluyor.Traore bu sezon sonu yolcu bu kadar basit golleri atamayan adamın takımda yeri yok.
Chelsea bizden sonra City de yenmiş.
Ynalışlıkla Manu teklifini kabul ettim mecburen oyundan çıkıp baştan girdim.Baya ilerlemiştim yahu offf.
Sağlık olsun abi seneye daha iddialı bir kadroyla alırız kupayı.Sezonuda 2 kupayla kapattık,gelecek sezonda 1-2 yıldız bekliyorum.![]()
Parayı Sterlin'e çevirde zararın daha az olsun abi![]()
Transferleri beklemedeyiz Mustafa hocam![]()
80 sıra çok iyi Mustafa hocam
Bütçede sağlammış![]()
Oh 14m'da ek gelir geldi![]()
Bütçe çok iyi bombalarını bekliyoruz![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Serbest gelenler
Cabaye'yi gönderme fikri aklımda oluştuğunda Gago ile anlaşmıştım.
Orta alana bir yerli alternatif daha hucumcular fazlalaşsın ki her kupada ayrı adamalr oynayabilsin.
Bir diğer yabancı transferi de Sulejmani.Kendisinden çok şeyler bekliyorum.
Defansif orta alan için uygun bir isimle de anlaştık.
Sulejmani'den çok şey bekleme bence Mustafa hocam bitiricilik sıfır adamdaama top sürmesine bir şey diyemem diğer transferler beni pek açmadı umarım birkaç güzel transfer yaparsın ki biz başarı için en az bir yıldız bekliyoruz.
![]()
Yıldız transfer beklemeyelim çünkü takıma katılacak yabancı sayısı doldu yerli isimlerde şuan takıma katılmak istemiyorlar.Elden gelen de bu şimdilik yapacak birşey yok.
Bu arada takımda herkes sözleşme yenilemek istiyor.Tamam buna lafımız yok ama adam yıllık 900 bin € alırken şimdi 3.5 milyondan aşağı istemiyor çok saçmalamaya başladılar.