İşte bu abi. Yine tanınmış oyuncu sevmediğini transfer politikanla açıklamışsın. Süpersin.
Başarılar![]()
İşte bu abi. Yine tanınmış oyuncu sevmediğini transfer politikanla açıklamışsın. Süpersin.
Başarılar![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
6.HAFTA
WİJNALDUM PERFORMANSI İLE BÜYÜLEDİ
UEFA AVRUPA LİGİ G GRUBU 1.MAÇI
SON DAKİKASINA KADAR 1-0 ÖNDE GÖTÜRDÜĞÜMÜZ MAÇI UZATMALARDA KOPARDIK.
Lille'i parçalamışız. Süper gidiyoruz.![]()
Takım tam anlamıyla oturmuş,sonuçlara bakarsak![]()
Lille genelde 2. sezonda Hazard, Rami, Gervinho ve Obraniak'ı satmış oluyo abi; öyleyse çok kolay oluyo maçlar. Ama yine de büyük başarı tabii.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Lille yi yenmek hele deplasmanda çok büyük bir başarı tebrikler.
Lille maçı harika olmuş abi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
7.HAFTA
8.HAFTA
WİJANDUM TAKIM KAPTANI OLDUKTAN SONRA PERFORMANSI HERGEÇEN GÜN DAHA ARTIYOR.
ALTIN ÇOCUGUM DAMGASINI YAVAŞ YAVAŞ LİGE VURUYOR.
BİSESWAR YAVAŞ YAVAŞ SAKATLIĞINDAN KURTULMAYA BAŞLADI SOL KANADI DOMİNE ETMEYE BAŞLADI.
BARAZİTE NEREYE KOYSAM OYNUYOR Bİ KALE KALDI KOYMADIĞIM ALIRKEN GÖZLEMCİNİN UYUMSUZ RAPORU VERMESİNE RAHMEN ONA NAZİRE YAPIYOR ADETA.
GARMASH VE KOUYATE ADETA BİRBİRLERİNİN İKİZLERİ OLDU ORTA ALANDA BİR DİNAMO GİBİLER.
DE JONG VE BRUİNS BİRBİRİNİN PARTNELERİ HANGİSİNİ KADROYA ALACAĞIMI ŞAŞIRIYORUM
CRİSTALDO GENÇ YAŞINA RAHMEN CASTAİGNOSUN HOCASI OLDU. BİRBİRİNİ ARATMIYORLAR 2 SENEYE CASTAİGNOS DAMGASINI İLZLEYECEZ.
DEFANS DÖRTLÜM ERSAN , GİRAY , TOROMAN , AYKUT BİR VUCUT GİBİLER AMA PAF TAKIMDAN GELEN SEZER ÖZMEN TOROMANIN KOLTUGUNU SALLIYOR.
KALEDE CENK 1 NUMARAM AMA ARKASINDA 18 YAŞINDA Kİ ALMANYA U-19 MİLLİ TAKIM KALESİNİDE KOTUYAN GENÇ YETENEĞİMİZ BORA AYDIN KOLTUGUNU SALLIYABİLİR
UEFA AVRUPA LİGİ G GRUBU 2.MAÇI
9.HAFTA
UEFA AVRUPA LİGİ G GRUBU 3.MAÇI
SKOR 1-0 AMA 3 TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ. ÇOK HARİKA PERFORMANS SERGİLEDİ GENÇLERİM DİREKLERİ GEÇEMEDİK
10.HAFTA
11.HAFTA
ANKARAGÜCÜ ÇOK ZORLADI GÜZEL EKİP KURMUŞLAR ÜSÜTN OLAN TARAF ONLARDI BİR TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ 3 PUAN GÜZEL OLURDU
Ankaragücü'nden 1 puanı kaptığına sevinmelisin benceBaksana CCC 3
Son maç hariç iyiyiz
![]()
aynen altınada yazdım maçın iyi takım kurmuşlar
YOŞHİKATSU KAWAGUCHİ'NİN LUKAS PODOLSKİ AŞKI YİNE TAVAN YAPTI. GELEN BİLGİLERE GÖRE KÖLN'DEN ESKİ ÖĞRENCİSİNE SİYAH BEYAZ FORMAYI GİYDİRMEK İÇİN BÜYÜK UĞRAŞ VERİYOR
Podolski harika olur abi
Nedir bu Podolski aşkı![]()
Yoshikatsu Kawaguchi'nin ismini duyan Lukas Podolski kulübüne rest çekti![]()
ah olsa uğraşıyoz
herkesin bi yıldızı vardır benimde podolski hani herkesin takımında görmek istediği bi futbolcugibi mesela ama şu an gerd müller oynasa o olurdu
of yaparmıki kölndeyken favori personeliydim![]()
TÜRKİYE KUPASINDA RAKİPLERİMİZ
GAZİANTEPSPOR
SİVASSPOR
ANGARAGÜCÜ
ALTAY
Lider olarak bitirirsin abi
UEFA AVRUPA LİGİ G GRUBU 4.MAÇI
HAK EDEN TARAF BİRMİNGHAMDI.
12.HAFTA
İKİNCİ YARIDA OYUNA GİREN BARAZİTE VE WİJNALDUM İLE SON 10 DAKİKADA GÜLDÜK
13.HAFTA
İLK YARI PENALTIYI KAÇIRINCA BİR DAHA ETKİLİ POZİSYONLAR BULAMADIK İLK MAĞLUBİYETİMİZİ ALDIK LİGTE PERFORMANSIMIZ GERİYE DOĞRU GİTMEYE BAŞLADI. BUNDA SANTROFORSUZ OYNAMAMNIN ETKİLERİ VAR
Son maçta Birmingham'a yenilmek kötü olmuş abi. Yalnız ligde iyisin. Podolskiyi takımda görmek harika olur bence.
Birde şu gözlemcilere güvensem mi güvenmesem mi bilmiyorum. Bazen rapor veriyorlar uyumsuz olur kalitesiz olur diye bakıyorsun tam tersi oluyor. Çok kaliteli adamları bile bazen sıradan bir oyuncu ile eşdeğer tutabiliyorlar...
Bence hiç birine güvenme kendi bildiğini oku![]()