aha bi kupa daha geldi müzeye
Görsel materyaller yetersiz.(SS'lerle desteklenmeli)
Yazılı kısım yetersiz. (Hikayelerle sunumu güzelleştirmelisin.)
Aldığın kupalar yetersiz. (Kariyerinde başarısızsın.)
İyi gidiyorsun, böyle devam et.
aha bi kupa daha geldi müzeye
Sezonun İkincisi Kupası'nı Kazandık!
UEFA Super Cup
Dakikalar 43'ü gösterdiğinde Maxi Pereira'nın hatalı pasında araya giren Fellaini topu kapıyor ve Hulk'a güzel bir pas veriyordu. Bu güzel pası iyi değerlendiren Hulk kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecisinin üstünden aşırtma bir gol atıyordu. 1-0
60. Dakika'da Neymar'ın pasıyla sol kanattan hızlı atağa çıkan Hulk, çizgiye indindiğinde boştaki Neymar'ı çok iyi görüyordu. Neymar'a sadece topa dokunmak kalıyor. 2-0
Hulk - Benitez ikilisi paslaşarak topu ileriye kadar getiriyorlardı. Ceza sahasına doğru iyi kaçan Benitez'i gören Hulk muhteşem bir pas çıkarıyordu. Benitez verilen bu pası iyi değerlendiriyordu. 3-0
Şimdi daha iyi görünüyor mu acaba?
Vauvv hayırlı olsun... Anlatım güzel olmuş bu arada![]()
Anlatım çok iyi olmuş![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
doruk aston villada biriktirdiği parasıyla kendine kulüp satın alıp alt liglerde oyuncu yetiştirecek bir kulüp kuracakmış
şok şok şok ....
Tebrikler Doruk![]()
İngiltere Doruk Korkmaz'a Emanet
İngiltere milli takımının teknik direktörlüğüne Türk Doruk Korkmaz getirildi.
Fabio Capello'nun işine geçtiğimiz ay son veren İngiltere Futbol Federasyonu (FA), milli takım teknik direktörlüğüne Doruk Korkmaz'ı getirdi. Federasyonun web sitesinden yapılan açıklamada 66 yaşındaki teknik adamla 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. İngiltere'nin başına geçen en yaşlı teknik adam olan Doruk Korkmaz'ın yardımcı antrenörleri arasında Jair Ventura de olacak. Teknik direktör olarak göz kamaştırıcı bir kariyere sahip olan Korkmaz İngiltere'de Aston Villa ile 2 Lig Şampiyonluğu yaşadı ve Aston Villa'yı 2012 yılında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşıdı.
Şimdi resimler 10 numara olmuş Doruk, başarı ise daha güzel![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transferlerimizle Ada'yı ve İtalya'yı Sarstık!
İngiltere milli takımının başına geçmen güzel olmuş ama teknik direktörümüzü İngilizler himayesi altına aldı. Türklüğünü unuttu![]()
İngiltere milli takımı hayırlı olsun Doruk![]()
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
Bu lig sana kolay gelmeye başladı artık![]()
10 Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Her maç ayrı ayrı değerlendirmek istiyorum ancak diyecek bir şey bulamıyorum. Her maç adeta diğerinin bir benzeri oluyor. Hep yeniyoruz hep yeniyoruz.Lige muhteşem bir başlangıç yaptık. Bu performansı devam ettireceğimizi düşünüyorum.
Gol Kralı Sizce Kim Olur? Hulk mı? Fernando Torres mi?
25 resim ekleme sınırı varmış. O sınırı aştığımız için bunları ekleyemedim. Sizce logoları eklemeye devam etmeli miyim? Yoksa gereksiz mi? Bence sunuma bir güzellik katıyorlar ama kalabalık ediyor diyorsanız eklemeyeceğim![]()
Hulk olur![]()
ee lig başladığı gibi bitmiş
10 haftaa maç eksiğiyle 4
Şampiyonlar Ligi Grup Maçları
Bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımız geçen sene zorlanarak geçtiğimiz Napoli karşısındaydı. Maç öncesinde, geçen seneden tecrübeli olan Aston Villa menajeri Doruk Korkmaz, Fellaini'nin Quagliarella'ya sıkı markaj yapmasını söylemişti. Rahat bir maç geçiren Doruk Korkmaz'ın aslanları ne yapsa da Quagliarella'dan gene bir gol yedi.
Bu maçta Hulk'u dinlendirmeyi tercih etmişti Aston Villa menajeri. Maçın kolay geçeceğini düşünüyordu. Düşündüğü gibi de oldu; Debrecen'e top oynatmamışlar, topun tek hakimi olmuşlardı. Fakat Hulk'un yokluğunda bitiricilik sıkıntısı çeken Aston Villa az kalsın 2 puanı Macaristan'da bırakıyordu. Hulk'sız bir hiç miyiz biz?
Yunan takımları hep tersime gitmiştir. Bunun korkusuyla çıktığımız maçı uzaklardan attığımız iki tane jenariklik golle zorlanmadan kazandık. Maç bizim için adeya uzun şut antremanı havasında geçti. 20 tane uzaktan şut denedik!
İlk 3 maçı kazandığımız Şampiyonlar Ligi grubumuzda artık show maçlarına çıkıyorduk. Deplasmanda Yunan seyircisine futbol gösterisi yaptık desek yalan olmaz. Zapata kornerleri affetmiyor!
Avrupada ligde kupada dünyada heryerde çoşuyoruz herkesi yeniyoruz![]()
Çok harika gidiyorsun durum süper.
Sonuçlar çok iyi.
Ancak umarım milli takım şevkini kaçırmaz.Başarılar.
Willian ve Hulk'u neyle besliyorsun Doruk![]()