1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Siyasi gücün takımı olursak F.Bahçe adını ağzıma almam bir daha. 2. lige düşürsünler daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Sanırım Giresun ve Miy taraftar liderlerini de almışlar içeri.Şöyle bir anektod gördüm bir yerde;

giresun tribün lideri özden ve mersin tribün lideri murat göz altına alındı..bir hatırlayalım geçen sene giresunda oynanan ve mersinin yendiği maçı..giresun taraftarı mersinlilerle dost oluyor,mersinin attığı gollerden sonra giresun taraftar grubu mersini alkışlıyor hemde giresunun küme düşme tehlikesi olduğpu halde giresun taraftarı maçı mersinin yenmesini istiyor..tahminimce mersin ve giresun tribün liderleri telefon konuşmalarında bu maç için bir kaç eylem planı yaptılar buda kayıtlara takıldı bence..
    O maçtan önce üstüste 4 galibiyet alarak Giresunspor küme düşme potasından uzaklaşmıştı. Yani düşme durumu yoktu fakat maç boyunca Mersin lehine tezahüratler vardı. Aşşağıya o maçla ilgili olan yazımı alıntılıyorum.

Maçı seyrettim ve 15 dakika izlemem yeterli oldu. Sahaya kazanmak için çıkmayan bir Giresunspor takımı vardı. Herşeyi bitirmişler artık puana ihtiyaçları yok gibiydi. Devre arasında maçtan çıktım zaten daha fazla tahammül edemedim. Kulağıma da bu maçla ilgili çok pis söylentiler geldi.

Maç Sonucu Giresun 1-2 Mersin İY
    http://forum.turksportal.net/vb/show...84&postcount=5

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri