Bence Şampiyonlar Ligi'ne kalırsın.![]()
Daha büyük hedeflere ancak Neymar, Ganso gibi kaliteli oyuncularla ulaşılabilir.
Bilinmemiş oyuncular olursa kariyer daha eğlenceli olur.
Bence Şampiyonlar Ligi'ne kalırsın.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
FIRTINA ESMEYE DEVAM EDİYOR!
Marsilya'da Eren Aydemir fırtınası esmeye devam ediyor! Geçmiş yıllarda alınan fakat başarılı performans sergileyemeyen oyuncuları bir bir yollayan Aydemir, aynı zamanda gelir de elde etmeyi amaçlıyor. İşte giden yeni isimler:
Tal Ben-Haim: İsrailli oyuncuyla karşılıklı olarak sözleşme feshedildi.
Mauro Cetto: 30 yaşındaki oyuncu 1m€ bonservis bedeli karşılığında Malaga'nın yolunu tuttu.
Petter Vaagan Moen: Norveçli oyuncu, 1.9m€ bonservis bedeli karşılığında Real Sociedad'la protokol antlaşması imzaladı.
Kazanılan paralarla Aydemir'in uzun süredir takip ettiği oyunculardan birini alması bekleniyor. Bakalım bu isim kim olacak, yoksa para bankada mı duracak?
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Hedefi merak ettim Eren, neymiş bakalım bu hedefŞampiyonluk olmaz herhalde?
![]()
''KALİTE DEĞİL, TAKTİKSEL BİLGİ''
Bugün, Stade Velodrome'de OM ile Chelsea'yi karşı karşıya getiren Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final ikinci maçına ilgi büyüktü. İlk maçta kazanılan rahat sonucun etkisiyle coşan OM taraftarları stadı yıkıyordu! Tüm bu coşku altında, maç başladı.
Maça Marsilya çok hızlı başladı ve dakika 8'de Hazard yaklaşık 25 metreden attığı nefis golle skoru 1-0'a getirdi. Chelsea bu dakikadan sonra üstünlüğü ele aldı, ve maç sonuna kadar bırakmadı. Fakat her şey oyun üstünlüğü değildi. Dakika 45'te kullanılan kornerde Chelseali oyuncular inanılmaz bir hata yaptı ve Ivanovic topu kendi kalesine gönderdi: 2-0. İlk yarı böyle bitti. İkinci yarıya da Maviler çok hızlı başladı, 61'de Ramires'in ayağından golü buldular ama bu skor onlar için yeterli olmadı.
MAÇIN ADAMI: Eden Hazard - Yıldız oyuncu, pek pozisyona girmedikleri maçta attığı gol ve yaptığı asistle galibiyeti getirdi.
MAÇIN HAYAL KIRIKLIĞI: Branislav Ivanovic - Satılık listesinde bulunan Ivanovic, gitmeden önce kulübüne son kazığını attı.
''İNANDIK''
Maçtan sonraki basın toplantısında konuşan Eren Aydemir, ''İnandık, ve başardık. Çok mutluyuz'' şeklinde konuştu. İlk maça son derece ofansif, bu maça ise defansif, kontraatakla gol arayan bir 4-5-1 çıkarması hakkındaki sorulara ''Dizilişler her maça göre değişir. Bu maçta böyle oynamamız gerekiyordu, oynadık ve kazandık. Chelsea'nin zaaflarını iyi tespit ettik'' diye cevap veren Aydemir, yarı finali de geçip, finalde kupayı kaldırmak istediklerini sözlerine ekledi.
RAKİP: CSKA MOSKOVA!
OM'nin Uefa Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi, Türk temsilcisi Beşiktaş'ı toplamda 6-2'yle geçen CSKA Moskova. İlk maçını kendi sahasında oynayacak CSKA'nın kadrosunda Vagner Love, Seydou Doumbia, Jose Sosa ve Franck Tabanou gibi yıldızlar bulunuyor.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Oyuncumuz Park Ji-Sung bedelsiz olarak Fiorentina'ya transfer olmuş, Thiago Neves'in kontratı ise karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.
''REZALET''
Fazla konuşmak istemiyorum. Chelsea'yi dağıtan takım, Olympique Lyon'a gelince eli ayağına dolanıyor. Bu rezilliği gelecek sene çözeceğiz, söz veriyoruz.
Lyon maçı kötü olmuş ama kırmızı kart maçı fena halde etkilemiş
Şu dakikadan sonraki kariyer hedefimi belirliyorum arkadaşlar: Marsilya ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Bu işi yaptıktan sonra kariyeri bitireceğim. İnşallah gelecek sezon olur, çünkü hafif hafif sıkılmaya başladım.
Gaston Fernandez ayın en iyi 3. oyuncusu, ve ayın gol kralı oldu![]()
burnleyi bırakırsan bole sıkılırsın
Çok yıldız olunca sıkılıyorsun
Arkadaşlar ben aşırı sıkıldım bu kariyerden ya. Bitirmek en iyisi. Son maçları da koyayım da.
Ah Ah Ben Dedim Burnley Burnley Burnley
Eren bencede bırak , neden diye sorarsan Marsilya zaten sağlam bir takım Burnley tam oturmuştu ama Marsilya'ya geldin işte.
arkadaşlar benim kariyerimi takip edin erenin kariyer bitti gibi artık![]()
Şantaj var ..![]()
şantaj değil öneri![]()
Geride kalan sezonu artık böyle koyayım arkadaşlar. Nasıl olsa gereksiz bir sezondu. Önemli olan önümüzdeki sezon.
Uefa Kupası'nda kalan rakiplerimizi de hiç zorlanmadan yenip şampiyon olduk. Ligde ise kalan bütün maçları asistana oynattım, fena oynamadı; ligi 3. bitirip Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynamaya hak kazandık. Gelecek sezon için, hedefler şunlar:
Tabii ki bunların bayağı zor olduğunu biliyorum, ama takıma inanılmaz yıldızlar katacağız, güvenimiz tam. Bu kupaların hepsini kazanırsak kariyer kapanır; fakat pek sanmıyorum
- Ligue 1 Şampiyonluğu
- Süper Kupa Şampiyonluğu
- Fransa Kupası Şampiyonluğu
- Lig Kupası Şampiyonluğu
- Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
![]()
Satılığa çıkardığımız kaleci Rudy Riou'ya Burnley teklif yaptıSalaklar Costil'i keserlerse ağlarım valla.
YIKICI HÜCUM HATTI!
Olympique de Marseille, satılıkta olan Şilili yıldız Alexis Sanchez'i de kadrosuna katarak Dünyanın en iyi hücum hatlarından birini oluşturdu! Medyaya sızan bilgilere göre gelecek sezon OM, sol açıkta Hazard, ofansif ortasahada Hamsik, sağ açıkta Alexis ve santrforda Dzeko 4'lüsüyle oynayacak. Bu haberleri duyan kulüplerde, hemen defans oyuncusu alımları başladı.
Madem anket yapıyorsun sonuçlarına göre oyuncu alKlasik oyuncu istemiyoruz!
![]()
kınıyorum seni eren bırak artık kariyeri![]()