1 ile 30 arası toplam 443 sonuç

Konu: Avrupa'nın en büyüğü Trabzonspor/Son oyun

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Eren Derdiyok'a bakabilirsin. Onun dışında lige süper başlamışsın. Başarılar. Ayrıca takımımın yıldızı dediğin oyuncu kimdir? Büyük ihtimalle Gameiro diyeceksin ancak gene de sormak istedim.
    Jaja
    Gameiro
    Ryad
    Onur
    Ömer

Jaja yokken takım sanki bir tohaf oynuyorAdam asist yapıyor pas atıyor çalım atıyor yapıyor birşeyler

Gameiro'yu konuşmaya herek yok adam tam bir gol makinası.

Ryad'da sağ açıkta harikalar yaratıyor.Asist ve golleri çok güzel.

Onur takımın beyni.Kurtarışları süper.Penaltılarda artık neredeyse %100 kurtarışlar yapıyor.

Ömer savunmada en önemli isimlerden.Hemde kornerden golde atıyor.Hızlı olması sayesinde savunmayı öne de alabiliyorum.

Eren'i hiç denemedim ama yerli isimlerden alırsam Mevlüt'ü alırım.Şuan takımda alt yapıdan yetişme 2 forvetim var ve bu adamlar 2 sezona dünya'nın zirvesinde olacak isimler.Peşlerinde Barca,Real vs takımlar var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

6.hafta

7.hafta

Şampiyonlar ligi gurup 2.maç

Sahamızda mükemmel oynadık.Golü bulana kadar rakip kalede iki net pozisyon yakaldık Gameiro'nun iki şut direkte patladı.Sonradan açıldık ve skor bu şekilde oldu.Onu bir penaltı daha kurtardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

6.hafta

7.hafta

Şampiyonlar ligi gurup 2.maç

Sahamızda mükemmel oynadık.Golü bulana kadar rakip kalede iki net pozisyon yakaldık Gameiro'nun iki şut direkte patladı.Sonradan açıldık ve skor bu şekilde oldu.Onu bir penaltı daha kurtardı.

Yeni sayfaya geçilecek arkada kalmasın

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Jaja
    Gameiro
    Ryad
    Onur
    Ömer

Jaja yokken takım sanki bir tohaf oynuyorAdam asist yapıyor pas atıyor çalım atıyor yapıyor birşeyler

Gameiro'yu konuşmaya herek yok adam tam bir gol makinası.

Ryad'da sağ açıkta harikalar yaratıyor.Asist ve golleri çok güzel.

Onur takımın beyni.Kurtarışları süper.Penaltılarda artık neredeyse %100 kurtarışlar yapıyor.

Ömer savunmada en önemli isimlerden.Hemde kornerden golde atıyor.Hızlı olması sayesinde savunmayı öne de alabiliyorum.

Eren'i hiç denemedim ama yerli isimlerden alırsam Mevlüt'ü alırım.Şuan takımda alt yapıdan yetişme 2 forvetim var ve bu adamlar 2 sezona dünya'nın zirvesinde olacak isimler.Peşlerinde Barca,Real vs takımlar var.
    Şu Onur'u bir kez daha denemeyi planlıyorum. Benim dışımda herkes bu adama bayılıyor. Ben bir kariyerimde aldığımda rezaletleri oynuyordu. Ömer Toprak zaten mükemmel bir oyuncu oluyor 1-2 sene sonra. Ancak Jaja'yı birinci sıraya koymana şaşırdım

Mükemmel ilerliyoruz bu arada. Bu sene alır mıyız dersin ŞL'yi?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Şu Onur'u bir kez daha denemeyi planlıyorum. Benim dışımda herkes bu adama bayılıyor. Ben bir kariyerimde aldığımda rezaletleri oynuyordu. Ömer Toprak zaten mükemmel bir oyuncu oluyor 1-2 sene sonra. Ancak Jaja'yı birinci sıraya koymana şaşırdım

Mükemmel ilerliyoruz bu arada. Bu sene alır mıyız dersin ŞL'yi?
    Şu ilk 2 maça bakınca alırız diyecem ama Gameiro sakatlandı 3 hafta.Rahat vermiyorlar ki bize.

Jaja'yı ben değil taraftarlarda ilk sıraya koyuyor 2 sezondur yılın oyuncusu seçiliyor.Sol açıkta adam yardırıyor.Alıyor içe katedip gol atıyor.Çizgiye inip orta açıyor,duran toplar kullanıyor adam KİNG

Mesaj Yetkileri