Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 1. HAFTA

Gerçekten çok eğlenceli bir maçtı ve çok iyi oynadık. Henüz squad harmony'miz %50 olmasına rağmen sahada çok güzel bir uyum ve paslaşma vardı. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum; çok güzel bir galibiyet aldılar.

MAÇIN ADAMI: Recep Yıldız (7.90)
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hazırlık kampını koymayı unutmuşuz. Hemen onu da koyalım.

Burnley'de hazırlık maçlarını ayarlamayı unuttuğum sezondan sonra, bu maçların ne kadar önemli olduğunu anladım ve iyice önem verdim. Tam 12 tane hazırlık maçı yaptık, ve Süper Lig takımlarından Buca ile yenişemedik, Sivas'a ise şanssız bir şekilde yenildik. Onun dışında bütün maçları kazandık ve 12 maçta sadece 5 tane gol yedik. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Başlarda birkaç sakatlık oldu fakat kulüpte fitness coach olmadığını farkettim; fitness coach'u almamla her şey düzeldi
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tüm Türkiye'de transferin en hareketli takımı ve Bank Asya'da en çok para harcayan takım olduk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başkanımız değişti Çömez bi herif geldi, hiç gözüm tutmadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İyi başlamışsın.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    İyi başlamışsın.
    Teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 2. HAFTA

Gerçekten çok iyi oynadık ama golü bir türlü bulamayınca çok şanssız bir şekilde yenildik. Ahmed Soukouna çok gol kaçırdı.

MAÇIN ADAMI: Korcan Çelikay (7.80)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Goulon'a sorun yaşadığı için 1 ay izin verildi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 3. HAFTA

Kötü oynadık ve yenildik. Acilen toparlanmamız gerekiyor.

MAÇIN ADAMI: Ernani (8.00)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Deniz Baykara'nın Mersin İdman Yurdu'na attığı gol haftanın en güzel 2. golü seçildi.

portakal turuncudur... AdanaDemirspor'ludur!!!

[YOUTUBE="4hWkLaXkSTA"]Adanademirspor-Şimşekler Grubu[/YOUTUBE]

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by demirsporlu View Post
    portakal turuncudur... AdanaDemirspor'ludur!!!

[youtube="4hWkLaXkSTA"]Adanademirspor-Şimşekler Grubu[/youtube]
    Sakin ol panpa

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

bunlara he onda onda diyip geçecen.Laf anlatılmaz bunlara ne de olsa Demirsporlular.Anlamazlar türkçe den filan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    bunlara he onda onda diyip geçecen.Laf anlatılmaz bunlara ne de olsa Demirsporlular.Anlamazlar türkçe den filan
    Kavga etmeyin beyler kariyer paylaşıyoruz burda

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kariyerini takibe aldın. Keşke Anıl'ı satmasaydı ilerde çok daha iyi fiyata gidebilirdi. Okan Salmaz'ın üzerinde durursan kendi yıldızını çıkarırsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Kariyerini takibe aldın. Keşke Anıl'ı satmasaydı ilerde çok daha iyi fiyata gidebilirdi. Okan Salmaz'ın üzerinde durursan kendi yıldızını çıkarırsın.
    Evet Okan Salmaz çok önemli bir yetenek. Anıl önceki kariyerimde beni delirtmişti, o yüzden hiç acımadım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim. Transferlerin çok iyi ve ligde de iyi gidiyorsun.
    Bir takımın pilot klübü olmayı düşünmedin mi ?

Eren kariyerine yorum yazmıyorum ama takip ediyorum. Uzun zamandır güncellemiyorsun. Bir kez hata yaptın bir daha yapma Adanaspor'u nolursa olsun bırakma

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

ee hani yok mu yeni gelişme?

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    şikeciler yorum yapmasın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Başarılar dilerim. Transferlerin çok iyi ve ligde de iyi gidiyorsun.
    Bir takımın pilot klübü olmayı düşünmedin mi ?
    Düşünmedim, ama şu an düşünüyorum Başvuruyu yapayım hemen.

Quote Originally Posted by GsDoruk View Post
    Eren kariyerine yorum yazmıyorum ama takip ediyorum. Uzun zamandır güncellemiyorsun. Bir kez hata yaptın bir daha yapma Adanaspor'u nolursa olsun bırakma
    Yok Doruk yok bırakmam, inşallah süper bir kariyerin altına imza atacağız

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    ee hani yok mu yeni gelişme?
    Yahu uzun zamandır Mount&Blade Warband adlı bir oyunun tesiri altındayım; sabah akşam onu oynuyorum. Bugün Fm'ye dönmeye karar verdim, şimdi geliyor ss'ler

şikeciler yorum yapmasın
    Kardeşim burayı tartışma alanına çevirme. Ben şahsen Adanasporlu falan değilim, İzmir'de oturuyorum. Öylesine aldım bu takımı, bu sıcak geldi, bunu aldım. Ben bir Fenerbahçeli olmama rağmen Galatasaray kariyerlerine de başarılar diliyorum; senden de aynı hassasiyeti göstermeni dilerim.

Nesil
    2005
    Yer
    Kastamonu

Umarım toparlamışsındır son 2 hafta şanssız mağlubiyetler almışsın transferler için de tebrikler

Beyler burası takım ile ilgili konuşma ve takım tahrik etme yeri değil Demirspor'lu amacın ne senin ?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gorkem11 View Post
    Umarım toparlamışsındır son 2 hafta şanssız mağlubiyetler almışsın transferler için de tebrikler
    Teşekkürler, eh işte biraz toparladık

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Beyler burası takım ile ilgili konuşma ve takım tahrik etme yeri değil Demirspor'lu amacın ne senin ?
    Sakin ol Levent

Kardeşim burayı tartışma alanına çevirme. Ben şahsen Adanasporlu falan değilim, İzmir'de oturuyorum. Öylesine aldım bu takımı, bu sıcak geldi, bunu aldım. Ben bir Fenerbahçeli olmama rağmen Galatasaray kariyerlerine de başarılar diliyorum; senden de aynı hassasiyeti göstermeni dilerim
    biz turbeylerle her platformda tartışırız reelde yada sanalda farketmez. bu tartışma senin topicine denk geldiyse inanki bu kariyerini sanallıktan biraz olsun çıkarır ve renk getirir. sonuçta burda yayınladığımız kariyerleri ne kadar gerçeğe yakın yaparsak takipçiler o kadar zevk alır. burda destekçin kadar ne kadar çok karşıtın ve rakibin olursa sende kazandığın başarılarla onlara kapak yaparak kendi aldığının zevki arttırırsın. monotonluktan çıkarsın. sonuçta burda biz kimseye şahsi olarak sataşmıyoruz yada laf söylemiyoruz. fm nin bizi soktuğu sanal dünyamızda kendi çapımızda eğlenip vakit geçiriyoruz. sanalda bile olsa adanasporun başarılı olmasını görmek istemem. o yüzden sana kariyerinde çok çok büyük başarısızlıklar diliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 4. HAFTA

Zorlu Boluspor deplasmanından 1 puanla dönmek sevindirici ama 3 puanı da alabilirdik. Soukouna hakkında bu maçta kaçırdıklarından sonra tanıdık bir isimden açıklama geldi. Altta bu açıklama yer alıyor.

MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (8.00)

GÜİZA: ''SOUKOUNA BENİM VELİAHTIM''

Fenerbahçeli Daniel Güiza kameralarımıza konuştu. İspanyol golcü(!), ''Adanaspor'u ve Ahmed Soukouna'yı yakından takip ediyorum. Son maçlarını da canlı izledim. O Soukouna neydi öyle, neler kaçırdı öyle. İnanın bunları ben bile kaçıramam, bu çocuk benim veliahtım'' dedi. Toplantıdan sonra altıpastan kaleyi tutturma antremanı yapan Güiza, %70 isabet sağladı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2. ÖN ELEME TURU

Orduspor karşısında daha maçın başında Deniz Baykara'nın uzaktan attığı nefis golle üstünlüğü yakaladık, sonra da feci bir bitiricilik sorunu çeken Soukouna, adeta nazire yaparak 2 dakikada 2 gol attı ve maçı kopardı. Bunlar aynı zamanda Soukouna'nın Adanaspor formasıyla attığı ilk gollerdi.

MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.80)

Bir sonraki rakip: ESKİŞEHİRSPOR!

Ztk Ön Eleme Turu'nda Eskişehirspor ile karşılaşacağız. Kazanırsak gruplara kalacak ve önemli bir gelir kapısı elde edeceğiz. Bu nedenlerden dolayı, bu maç bizim için çok önemli. Bakalım ne olacak?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

biz turbeylerle her platformda tartışırız reelde yada sanalda farketmez. bu tartışma senin topicine denk geldiyse inanki bu kariyerini sanallıktan biraz olsun çıkarır ve renk getirir. sonuçta burda yayınladığımız kariyerleri ne kadar gerçeğe yakın yaparsak takipçiler o kadar zevk alır. burda destekçin kadar ne kadar çok karşıtın ve rakibin olursa sende kazandığın başarılarla onlara kapak yaparak kendi aldığının zevki arttırırsın. monotonluktan çıkarsın. sonuçta burda biz kimseye şahsi olarak sataşmıyoruz yada laf söylemiyoruz. fm nin bizi soktuğu sanal dünyamızda kendi çapımızda eğlenip vakit geçiriyoruz. sanalda bile olsa adanasporun başarılı olmasını görmek istemem. o yüzden sana kariyerinde çok çok büyük başarısızlıklar diliyorum
    Sen bilirsin kardeşim, o zaman bir sonraki maçımı tüm Adanademirsporlular'a armağan ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hiçbi teknik direktör beni sevmiyor yav, hepsi maçlardan önceki basın toplantılarında atıp tutuyor. Şunlara dersini vermek lazım

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Sen bilirsin kardeşim, o zaman bir sonraki maçımı tüm Adanademirsporlular'a armağan ediyorum
    aldık kabül ettik

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Hiçbi teknik direktör beni sevmiyor yav, hepsi maçlardan önceki basın toplantılarında atıp tutuyor. Şunlara dersini vermek lazım
    sebebi belli panpa hangi takımın antrenörüsün

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

aldık kabül ettik

sebebi belli panpa hangi takımın antrenörüsün
    Adanaspor'u Türkiye'nin en büyük takımı yapınca da bekliyorum senden bu açıklamaları

BANK ASYA 1. LİG 5. HAFTA

2 direkten dönen topumuz var, 10. dakikada yediğimiz gol de ofsayt. Gerçekten çok şanssızdık. Maçtan sonraki basın toplantısında hakemi eleştirdim, normalde hemen ceza veren Fifa buna sessiz kaldı; onlar bile gördü bize haksızlık yapıldığını. Ahın tuttu demirsporlu

MAÇIN ADAMI: Seçkin Bektaş (8.80)

Sayfa 2 / 17 İlkİlk 123412 ... SonSon

Mesaj Yetkileri