Süpersin Yarkın. Gerçek Football Manager oyuncusu yemek yemez![]()
Süpersin Yarkın. Gerçek Football Manager oyuncusu yemek yemez![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mükemmel başarılar kazandın bu kariyerde Yarkın
Benim 3.sezonum 4 gün oldu çok mu yavaş ilerliyorum acaba![]()
Tebrikler. Yanlız ben ayarlardan hergün kaydedi seçiyorum ne olacak benim durumum![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Güzel bitirmişiz Yarkın bende bugün ss leri verecem 3. sezonla ilgi![]()
Yav her an crash dumps verebiliyor veya elektrik kesintisi oluyor o zaman kıl oluyorum![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
öncelikle tebrik ederim. çok güzel bir kariyer. ilk mesajımı kariyerinin sonunda yazabildim. bunun için gerçekten çok üzgünüm . zaten bu siteye üye olmamda en büyük pay sahibi sendin. sırf senin kariyerini takip edebilmek için bu siteye üye oldum. ama yazar grubuna katılmam biraz uzun sürdü ve mesaj yazamadım. senin kariyerini uzun süredir takip ediyorum. hatta ben bu sene Football Manager 2011 oyununu almayacaktım ama senin kariyerindeki başarın ve anlatımın beni Football Manager 2011 almaya yöneltti. kariyerine devam etmeni isterim. çünkü artık bende yazar grubuna katıldım ve bende fikirlerimi seninle paylaşabilirim ancak yinede karar senin.
benim şuan bir kariyerim var zaten. biraz tecrübe kazanıp paylaşacağım. ama senden biraz yardım almam gerekecek galiba![]()
ulen benim catanzaro kariyerimde save sayım 1500'e yaklaştıHaftalık otomatik sarmal save ayarı var. ayrıca ben de girip çıkmalarda save alıyorum. bir de önemli maçlardan sonra ya da tuvalete falan giderken mutlaka save alırım.malum bizim ufaklık gidip bilgisayarın düğmesine basıveriyo
o zaman ben hile yaptım
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tebrikler Yarkın. Devam et bence.
TariboWest
Yok abi ben sana hile yaptın demedim ki diyemem de zaten
En güzeli çok save almak.Ancak bende alıyodum elektrik kesilir / crash dumps vs diye.
O zaman da hile dendi oyunuma.O yüzden riski göze aldım.Az save aldım
Yoksa ne haddime sana hile demek![]()
Yok ümit.Bitirdik.Sadece save inceleyenlerin eleştirilerini dinlemek için açık tutuyorum kariyeri![]()
yahu sen aldıgın keyfe bak.bırak hile desinlerzamanında benim adıma facebook'ta nannar hileyi bıraksın diye grup açanlar bile oldu
![]()
7 sezonda gayet güzel ve zevkli bir kariyer geçirmişsin. Başarılar kazanmışsın. gerisi hikaye![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Müthişsin Yarkın. Süper başarı.
Şampiyonlar ligini almışsın Yarkın'ım helal sana .)
Kariyeri indirdim ancak oyuna girmiyorama zaten hile yapmadığına inanıyorum. sadece kadronu görüp fikir elde etmek için indirmiştim
![]()
rardan çıkardım zatenbaşlangıç ekranında load game seçeneğinden Galatasaray adlı dosyayı seçiyorum. oyun yükleniyor diyor ve kalıyor
birde şunu sorabilirmiyim. kullandığın temanın adı nedir ? bir önceki temanın adını bir arkadaş sormuştu ve sende paylaşmıştım hatta. bende indirdim ve şuan o temayı kullanıyorum
![]()
şimdi kullandığın gri temanın adı nedir ?
( senin kullandığın temaları bende kullanıyımda belki bende senin gibi kariyerlerimde başarılı olurum )
![]()
bende tekrar deniyeyim save dosyasını açmayıtema içinde çok teşekkürler
![]()
teşekkürlerhemen deniyorum
![]()