Resmi sözleşmeyi imzaladıktan hemen sonra haber resmi siteden duyuruldu.2 gün sonra ilk antremanıma çıkacaktım.Antremandan sonrada basın mensuplarının sorularını yanıtlayacaktım.Ancak bu 2 günlük sürede Alman basını baskıyı biraz fazla kaçırdı.

İlk antremanıma çıktığımda işler gerçekten bir hayli ilginçti.Hem benden büyük oyuncular vardı hem de ben biraz fazla heyecanlaydım.Oyuncuların çoğunu tanısamda yine de zaman gerekecek.Zaten Nuri ile aramızda yaş farkıda yok arkadaş gibiydik Almanya'da..

Takımdan söz etmişken bu 2 günlük arada boş durmayıp takımı inceledim.Sistemimden vazgeçmeyip 4-3-1-2 'yi burada da devam ettireceğim.Bu sezon hücüm hattında Lucas Barrios , Shinji Kagawa ve Nuri Şahin ile çok güçlü olmayı hedefliyoruz.Antremanda bu oyuncular ile bire bir görüştüm.

Savunmamızda da gerçekten sağlam.Genç ve iyi iki tane stoperimiz var.Hummels ve Subotic.Beklerimizde iyi.Bu incelemeler sonucunca transfere duymadım.Ancak Jakub Blaszczkowski ile yollarımızı ayıracağız.Bunun dışında Eggert, Neumeister ve Kullman'ı kiralık olarak Austria Wien'e yolluyoruz.