Galatasaray'ın pilot kulübü olduk
Galatasaray'ın pilot kulübü olduk
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Direk emre çolak'a salata ol.![]()
Emre Çolak'ı kirala. Yıldıra'a yedek olur. Arada asta çıkar. Yararlı da olur![]()
Devre arası bütün 21 yaş ve altı oyunculara talip olacağım
BANK ASYA 1. LİG 8. HAFTA
10 kişi kalmamıza rağmen Kayseri Erciyes'i mağdur ettik ve 3 puanı söktük aldık. Mükemmel bir galibiyet oldu gerçekten. Soukouna'nın da yi performansı yüzleri güldürüyor
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (7.70)
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Emre Çolak'ı mı alıyormuşuz
Pilot klüp olduğun zaman oyuncu talep edemiyorsun değil mi? Hiç olmadım da, bilmiyorum![]()
Ben bir kere olmuştum, şöyle oluyor. Sen yine taleplerini normal diğer kulüpler gibi yapıyorsun ama şu artısı var; onlar sana istedikleri herhangi bir oyuncuyu gönderiyor. Yani hiçbi işlem yokken bir anda anasayfanda ''Bilmemne bilmemne set for Adanaspor'' gibi bir yazı görüyorsun, bu tarz oyuncuları parent club belirliyor yani. Ben Dnipro Dnipropetrovsk ile oynarken Dynamo Kyiv bana Andre adlı oyuncusunu göndermişti ve o oyuncu sayesinde onları geçmiştim![]()
bence o gençleri ordan kiralıyıp galatasaraya bişeyler katacağına başka takımlardan satış opsiyonlu kirala hiç değilse verdiğin emekler uçmaz içlerinden ii olanlarını kulübe katarsın
bi iki futbolcu var yaşları 23-25 arası süper ligte onları katarsan devre arası güzel iş yaparsın
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI PLAY-OFF
Kesinlikle futbol tanrıları yanımızdaydıMaç boyunca geliştirdiğimiz en net pozisyonda genç oyuncumuz Okan Salmaz maçın bitimine 1 dakika kala golü attı ve maçı uzatmaya taşıdı, uzatmada ise Mali asıllı Fransız yıldızıız Soukouna topu ağlara yolladı, ve sonunda turu geçtik! Bütün kazma Eskişehirspor oyuncularına teşekkür ediyorum
Çok iyi oldu çok.
MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (8.50)
BANK ASYA 1. LİG 9. HAFTA
Resmen rezalet. 3-0'dan maç verdik, tüm keyfim kaçtı valla...
MAÇIN ADAMI: Özgür Can Özcan (7.60)
TÜRKİYE KUPASI'NDA GRUPLAR BELLİ OLDU!
Grubumuz şöyle: Adanaspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Karşıyaka, Ankaragücü.
Kısacası bu: Güle güle Türkiye Kupası
BANK ASYA 1. LİG 10. HAFTA
Arkadaşlar, lütfen söyleyin, ben delirmeyeyim de kim delirsin yahu? İKİ KERE 3-0'DAN MAÇ VERİLİR Mİ? BU NASIL BİR YÜZSÜZLÜKTÜR, NASIL BİR RUHSUZLUKTUR? KAFAYI YİYECEM VALLA!
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.10)
Soukouna'nın Giresun'a attığı gol haftanın golü seçildi.
Türkiye kupasında büyük takımların yedek kadro ile maça çıkma ihtimalini göz önüne alırsak bence şansın var. bu arada ligte puan durumunu da görebilir miyiz?
cok zorlu bi grup
BANK ASYA 1. LİG 11. HAFTA
Ortada geçen maçı Soukouna'nın akıl mantık almaz golü ile 1-0 kazanmayı bildik. Resmen bir ''Oh be'' çektiğimiz maçtı valla...
MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.30)
İşte bu da 11 hafta sonucu oluşan puan durumu:
Zirveden biraz uzaklaştık ama alacağımız 2-3 maçlık bir galibiyet serisiyle yeniden potaya dahil oluruz. İnşallah o serinin ilk maçı da Ordu maçı olmuştur...
Soukouna'nın golü yine haftanın golü seçildi![]()
Biraz gerilerden geliyorsun ama zaten hedef en kötü ihtimalle play-off olduğu için sıkıntı yok![]()
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 1. MAÇ
Maçtan önce kondüsyonlar çok düşüktü, ben de bu yüzden bu stresi yaşamak istemedim ve maçı asistana verdim. İyi oynamış, iyi de bir sonuç almış fakat stoperimizin bel kemiği Ömür Aggün 7-8 hafta yokBu gerçekten kötü oldu.
MAÇIN ADAMI: Marek Sapara (8.50)
Grubun diğer maçında Karşıyaka evinde Trabzon'u 2-1 yendi![]()
Nika Kvekveskiri yeni keşfim yine ucuz.