Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 4 / 17 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın pilot kulübü olduk

"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Lille'e satmıştım ama satarken baya bir iyiydi profili nereye koysan oynuyor zaten.
    Evet o özelliği büyük avantaj.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Direk emre çolak'a salata ol.

Emre Çolak'ı kirala. Yıldıra'a yedek olur. Arada asta çıkar. Yararlı da olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Direk emre çolak'a salata ol.
    Quote Originally Posted by Reingman View Post
    Emre Çolak'ı kirala. Yıldıra'a yedek olur. Arada asta çıkar. Yararlı da olur
    Devre arası bütün 21 yaş ve altı oyunculara talip olacağım

BANK ASYA 1. LİG 8. HAFTA

10 kişi kalmamıza rağmen Kayseri Erciyes'i mağdur ettik ve 3 puanı söktük aldık. Mükemmel bir galibiyet oldu gerçekten. Soukouna'nın da yi performansı yüzleri güldürüyor

MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (7.70)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Emre Çolak'ı mı alıyormuşuz
    Pilot klüp olduğun zaman oyuncu talep edemiyorsun değil mi? Hiç olmadım da, bilmiyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by yigitgk View Post
    Emre Çolak'ı mı alıyormuşuz
    Pilot klüp olduğun zaman oyuncu talep edemiyorsun değil mi? Hiç olmadım da, bilmiyorum
    Ben bir kere olmuştum, şöyle oluyor. Sen yine taleplerini normal diğer kulüpler gibi yapıyorsun ama şu artısı var; onlar sana istedikleri herhangi bir oyuncuyu gönderiyor. Yani hiçbi işlem yokken bir anda anasayfanda ''Bilmemne bilmemne set for Adanaspor'' gibi bir yazı görüyorsun, bu tarz oyuncuları parent club belirliyor yani. Ben Dnipro Dnipropetrovsk ile oynarken Dynamo Kyiv bana Andre adlı oyuncusunu göndermişti ve o oyuncu sayesinde onları geçmiştim

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

bence o gençleri ordan kiralıyıp galatasaraya bişeyler katacağına başka takımlardan satış opsiyonlu kirala hiç değilse verdiğin emekler uçmaz içlerinden ii olanlarını kulübe katarsın

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

bi iki futbolcu var yaşları 23-25 arası süper ligte onları katarsan devre arası güzel iş yaparsın

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    bence o gençleri ordan kiralıyıp galatasaraya bişeyler katacağına başka takımlardan satış opsiyonlu kirala hiç değilse verdiğin emekler uçmaz içlerinden ii olanlarını kulübe katarsın
    bi iki futbolcu var yaşları 23-25 arası süper ligte onları katarsan devre arası güzel iş yaparsın
    Bakıcaz abi ya. Bi Emre Çolak'ı verirlerse de neden hayır diyelim ki yani, fıstık gibi oyuncu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI PLAY-OFF

Kesinlikle futbol tanrıları yanımızdaydı Maç boyunca geliştirdiğimiz en net pozisyonda genç oyuncumuz Okan Salmaz maçın bitimine 1 dakika kala golü attı ve maçı uzatmaya taşıdı, uzatmada ise Mali asıllı Fransız yıldızıız Soukouna topu ağlara yolladı, ve sonunda turu geçtik! Bütün kazma Eskişehirspor oyuncularına teşekkür ediyorum Çok iyi oldu çok.

MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (8.50)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 9. HAFTA

Resmen rezalet. 3-0'dan maç verdik, tüm keyfim kaçtı valla...

MAÇIN ADAMI: Özgür Can Özcan (7.60)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

TÜRKİYE KUPASI'NDA GRUPLAR BELLİ OLDU!

Grubumuz şöyle: Adanaspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Karşıyaka, Ankaragücü.

Kısacası bu: Güle güle Türkiye Kupası

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Ben bir kere olmuştum, şöyle oluyor. Sen yine taleplerini normal diğer kulüpler gibi yapıyorsun ama şu artısı var; onlar sana istedikleri herhangi bir oyuncuyu gönderiyor. Yani hiçbi işlem yokken bir anda anasayfanda ''Bilmemne bilmemne set for Adanaspor'' gibi bir yazı görüyorsun, bu tarz oyuncuları parent club belirliyor yani. Ben Dnipro Dnipropetrovsk ile oynarken Dynamo Kyiv bana Andre adlı oyuncusunu göndermişti ve o oyuncu sayesinde onları geçmiştim
    Teşekkür ederim

TÜRKİYE KUPASI'NDA GRUPLAR BELLİ OLDU!

Grubumuz şöyle: Adanaspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Karşıyaka, Ankaragücü.

Kısacası bu: Güle güle Türkiye Kupası
    Çok kolaymış

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 10. HAFTA

Arkadaşlar, lütfen söyleyin, ben delirmeyeyim de kim delirsin yahu? İKİ KERE 3-0'DAN MAÇ VERİLİR Mİ? BU NASIL BİR YÜZSÜZLÜKTÜR, NASIL BİR RUHSUZLUKTUR? KAFAYI YİYECEM VALLA!

MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.10)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Soukouna'nın Giresun'a attığı gol haftanın golü seçildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Türkiye kupasında büyük takımların yedek kadro ile maça çıkma ihtimalini göz önüne alırsak bence şansın var. bu arada ligte puan durumunu da görebilir miyiz?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

BANK ASYA 1. LİG 10. HAFTA

Arkadaşlar, lütfen söyleyin, ben delirmeyeyim de kim delirsin yahu? İKİ KERE 3-0'DAN MAÇ VERİLİR Mİ? BU NASIL BİR YÜZSÜZLÜKTÜR, NASIL BİR RUHSUZLUKTUR? KAFAYI YİYECEM VALLA!

MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.10)
    Ben de Wolfsburg ile ilk hafta deplasmanda 90+1'de yedim 1-1 bitti. İkinci hafta kendi sahamda Bayern ile oynadım, 89'ya yedim, 2-2 bitti

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

cok zorlu bi grup

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türkiye kupasında büyük takımların yedek kadro ile maça çıkma ihtimalini göz önüne alırsak bence şansın var. bu arada ligte puan durumunu da görebilir miyiz?
    Var tabi fakat çok çok az Sonuçta Beşiktaş'ın yedek forveti Nihat-Bobo-Nobre üçlüsünden biri yani.

Ben de Wolfsburg ile ilk hafta deplasmanda 90+1'de yedim 1-1 bitti. İkinci hafta kendi sahamda Bayern ile oynadım, 89'ya yedim, 2-2 bitti
    Bu tip olaylar insanı delirtiyor valla, Allah sabır versin kardeşim

cok zorlu bi grup
    Valla öyle abi :/

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu tip olaylar insanı delirtiyor valla, Allah sabır versin kardeşim
    Amin amin Deli oldum yaaa 2 haftada 6 puanla başlayacakken 2 puanla başladım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

BANK ASYA 1. LİG 11. HAFTA

Ortada geçen maçı Soukouna'nın akıl mantık almaz golü ile 1-0 kazanmayı bildik. Resmen bir ''Oh be'' çektiğimiz maçtı valla...

MAÇIN ADAMI: Ahmed Soukouna (8.30)

İşte bu da 11 hafta sonucu oluşan puan durumu:

Zirveden biraz uzaklaştık ama alacağımız 2-3 maçlık bir galibiyet serisiyle yeniden potaya dahil oluruz. İnşallah o serinin ilk maçı da Ordu maçı olmuştur...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Amin amin Deli oldum yaaa 2 haftada 6 puanla başlayacakken 2 puanla başladım
    Ben de bu iki maçı kazansaydım şu an ligde çok daha farklı bir konumda olacaktım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Soukouna'nın golü yine haftanın golü seçildi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biraz gerilerden geliyorsun ama zaten hedef en kötü ihtimalle play-off olduğu için sıkıntı yok

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biraz gerilerden geliyorsun ama zaten hedef en kötü ihtimalle play-off olduğu için sıkıntı yok
    Sezon başında yönetime hedefi Süper Lig'e çıkmak olarak vermiştik, nasıl çıktığımız önemli değil

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI A GRUBU 1. MAÇ

Maçtan önce kondüsyonlar çok düşüktü, ben de bu yüzden bu stresi yaşamak istemedim ve maçı asistana verdim. İyi oynamış, iyi de bir sonuç almış fakat stoperimizin bel kemiği Ömür Aggün 7-8 hafta yok Bu gerçekten kötü oldu.

MAÇIN ADAMI: Marek Sapara (8.50)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Grubun diğer maçında Karşıyaka evinde Trabzon'u 2-1 yendi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Nika Kvekveskiri yeni keşfim yine ucuz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Grubun diğer maçında Karşıyaka evinde Trabzon'u 2-1 yendi
    Sen şu maçtan puan alsaymışısn iyiymiş :/