7.HAFTA PUAN DURUMU
HİÇ TAHMİN ETMEDİĞİMİZ ŞEKİLDE LİGE GİRİŞ YAPTIK VE SÜPRİZ BİR YERDEYİZ BUNDA YILLARDIR LİGİ DOMİNE EDEN TAKIMLARIN ALT SIRALARDA OLMASININDA ETKİSİ VAR
7.HAFTA PUAN DURUMU
HİÇ TAHMİN ETMEDİĞİMİZ ŞEKİLDE LİGE GİRİŞ YAPTIK VE SÜPRİZ BİR YERDEYİZ BUNDA YILLARDIR LİGİ DOMİNE EDEN TAKIMLARIN ALT SIRALARDA OLMASININDA ETKİSİ VAR
8.HAFTA
ADETA FUTBOL NASIL OYNANIR ÖĞRETTİK DİYEBİLİRİM NET POZİSYONLARI KAÇIRMASAK DAHA FARKLI OLABİLİRDİ
İyi gidiyorsun. Özellikle Rosenborg galibiyeti çok iyi.
9.HAFTA
KÖTÜ OYNAIĞIMIZ SÖYLENEMEZ AMA 90 DAKİKA BOUNCA ÜZERİMİZDEN ÖLÜ TOPRAAĞINI ATAMADIK
10.HAFTA
LİDERİ EVİMİZDE EZİCİ BİR FUTBOLLA YENDİK PALMASON BİR MAESTRO GİBİ TAKIMINA LİDERLİK ETTİ.
SEZON BAŞI BONSERVİSİNİ ALMAYA EMİN OLAMAYINCA TRANSFER HAKKIYLA KİRALADIĞIMIZ FUTBOLCUYU DEVRE ARASI TAKIMA TAM OLARAK KATMAK ŞART OLDU
10.HAFTA KALIRKEN LİGTE DEPREM
ARALARINDA ROSENBORG'UNDA BULUNDUĞU 3 KULÜP T.D İLE YOLLAARINI AYIRDI
Her maçta farklı bir oyuncunun yıldızlaşması güzel abi, başarılar süper gidiyorsun.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bu tarz ligleri çok severim oyunda.Takım seçimi de güzel.Başarılar dilerim![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
ANDREAS LİNDEGAARD
DEHŞET Bİ KALECİ BULDUM DİYE SEVİNİYODUM OYUNDA REFLEKSLERİ HARİKA BİR KALECİ MEĞERSEM ŞUANDA ZATEN MANU ALMIŞ BU KALECİYİ OYUNDA HERKESE TAVSİYE EDERİM FERGUSONUN VANDERSARIN HALEFİ OLARAK ALDIĞI BİR KALECİ
KALCEİMİZİ UFAK Bİ TANITIM VİDEOSU BENCE SEYREDİN
http://www.youtube.com/watch?v=nruBl...eature=related
İnişli çıkışlıyız ama bunu bi seriye dönüştürcez gibi. Bu arada kaleci gerçektende çok iyimiş![]()
11.HAFTA
EN KÖTÜ FUTBOLUMUZU OYNADIK TOPARLANMAMIZ GEREK
Kaleciye hayran kaldım. Pek iyi gitmiyoruz. Senden daha iyi şeyler bekliyoruz. Başarılar![]()
Takım seçimi güzel,iyi de gidiyoruz umarım böyle devam ederiz![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
NORVEÇ KUPASI 1.TURU
12.HAFTA
NORVEÇ KUPASI 2.TURU
13.HAFTA
BU MAÇ NASIL GELDİ BURAYA ANLAMIŞ DEĞİLİM ÇOK SİNİRLİYİM TAKIMIMA ELLERİYLE VERDİLER MAÇI
14.HAFTA
MAÇIN YILDIZI SAĞ AÇIĞIMIZ MAGNUS SYLLİNG OLSEN OLDU. NEFİS İKİ GOL ATTI ZATEN HAFTANIN GOLÜ YARIŞMASINDA İKİ GOLÜDE DERECE ALDI. TEKRAR GALİBİYET ALMAK GÜZELDİ
Puan tablosunu görmedim ki ben9 haftada 2 beraberlik 2 yenilgi alınca öyle dedim. Ama gördüm ki senden de kötüleri varmış
Şaka şaka. İyi gidiyorsun iyi. Bu ligi pek bilmediğimden fazla yorum yapamıyorum maalesef. Senden seneye tanınmış oyuncuları transfer etmeni bekliyorum
![]()
NORVEÇ KUPASI 3.TURU
KUPAYA BÖYLE ERKEN VEDA EDİLMEZ RESMEN TEK KALE OYNADIK DİREKTEN DÖNDÜ OFSAYTTAN GOLÜMÜZ VERİLMEDİ NE T KAÇAN POZİSYONLAR OLMAYINCA OLMUYOR
14.HAFTA
LİGİN İLK YARISI BİTTİ LİDERİN 4 PUAN GERİSİNDEYİZ. 1 AYLIK ARA VAR ÇOK İYİ HAZIRLANACAĞIZ BU FARKI KAPAMAMIZ GEREK ROSENBORG VALERANGA BUNLAR YOKKEN Bİ DAHA BÖYLE FIRSAT BULAMAYABİLİRİZ
Lig çok zevkli görünüyor fırsat bulursam oynayabilirim,ilk yarıyı çok iyi bir şekilde bitirmişsin aynı performansı ikinci devrede gösterirsek Uefa deneyimi yaşamamız kaçınılmaz olur
Başarılar Kawaguchi abi değişik bir takım seçmişsin.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern