1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: siz en sevdiğiniz futbolcuya süper bir teklif gelse ne yapardınız ????

Hybrid View

Question

Bana tuncay için bir sürü teklif geldi aklımda kalan büyük tekliflerden biri real madrid peşin 3.5€ ve 2 yıl boyunca her ay 8.5€ veriyolardı satmadım

* Bir şey soracam bunun için konu açmak istemedim cevaplarsanız sevinirim ;
    Oyuncunun sözleşmesinde minimum sebest kalma maddesini bir klup size teklif ettiği zaman oyuncu serbestmi kalıyo nasıl oluyo bi cevaplarsanız sevinirim ...

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

Quote Originally Posted by qhacker1
    Bana tuncay için bir sürü teklif geldi aklımda kalan büyük tekliflerden biri real madrid peşin 3.5€ ve 2 yıl boyunca her ay 8.5€ veriyolardı satmadım

* Bir şey soracam bunun için konu açmak istemedim cevaplarsanız sevinirim ;
    Oyuncunun sözleşmesinde minimum sebest kalma maddesini bir klup size teklif ettiği zaman oyuncu serbestmi kalıyo nasıl oluyo bi cevaplarsanız sevinirim ...
    ne kadar yaptıysan minimum ücteri sana o kadar teklif geldiinde hiç cevap vermeden kabul ediliyor sen bu miktarı çok yüksek tutmaya çalışş

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Kesinlikle vermem.FM 2005 te daha oyunun başında Chelsea Tuncay a 58m$ verdi ama vermedim.Eğer sevdiğim ve gerçekten iyi işler yapıyosa asla vermem.Haaa ama şu var eğerki adam 30 yaşını geçmişse(Ki 30 yaşının üzerinde satmıyacak kadar çok sevdiğim futbolcu yok ) iyi bi paraya satıpta, yerine alabileceğim bi genç yetenek varsa o zaman işler değişir...Önemli olan takımın başarısı benim için, bireyin değil...

by Lim10

Quote Originally Posted by ultrasker
    ne kadar yaptıysan minimum ücteri sana o kadar teklif geldiinde hiç cevap vermeden kabul ediliyor sen bu miktarı çok yüksek tutmaya çalışş
    Sağol ultrasker

Mesaj Yetkileri