-
15.Temmuz.2011, 17:16
Evet, takımın başına geçtik. Geçtik geçmesine de yönetimle biraz işimiz var gibi
Maaş konusunda yıllık $20 M bir bütçe olmasıyla beraber transfer için seçeceğim hedeflere gore $280-330K arası bir para ayırıyorlar. $1M’luk kaliteli transferlere bile gerçekci bulmadıkları için yanaşmıyorlar. Nerede $78M bütçeli Wolves’um benim :P
Hedeflerim:
Bu işin ucunda kovulmakta var tabi. Ama en iyi ihtimalleri göz önünde bulundurarak kendime 4 sezonluk bir ön hedef belirledim.
1.Sezon:
Orta sıralarda ligi bitirmek. Tabi yönetime küme düşmeme sözü verdim. Zaten arada maddi bir fark olmadığı için en düşük hedefle başlayarak daha iyisini sağlamak sanırım güven olarak daha fazla şey katacak aynı zamanda aksiliklere karşı baskı riskini azaltacak.
Transfer: Pek bir hedef yok açıkcası. Mümkün olduğunca çok ve kaliteli genç kazandırıp ileriye yönelik bir yatırım sağlamak. Sezon sonunda başta scoutlar olmak üzere staff düzenlemeleri yapılacak.
2.Sezon:
Üst ortada ligi bitirmek. Yönetime de aynen bu şekilde bildirilecek. Kısmetse avrupaya da bir bilet alabiliriz. Artı kupada en az çeyrek final istiyorum.
Transfer: 30 yaşlarında, seneye de oynayabilecek ve takımın gençlerine ön ayak olacak en az 3 tane kaliteli isim. En az 4 yıldızı olan gençlerde kadroya dahil edilecek. Oyuncu satışı yoğun olacak gibi bu sezon.
3.Sezon:
Artık ligde üst sıralarda yer almak lazım sanırım. Önceki sezonlarda biriktirebildiğim tüm paraları bu sezon en akıllı şekilde kullanarak en az 2 yıldız almak, taraftarın yüzü gülsün.
4.Sezon:
56 yıl süren hasreti sona erdirelim arkadaşlar. Her konuda başarılı, dünya yıldızlarının öncelikli tercihlerinden, yıldız adaylarının kalplerinde yatan bir Wolves yaratmak için gerekli olan tüm adımları atmak istiyorum bu sezon.
Mevcut Durum:
Kadro nasıl? Fena değil. Kesinlikle ligde tutunmaya hatta fazlasına yetecek bir takımım var. Gençlerim de ilerisi için ortalama bir seviyede.
Kale: Hennessey / Ikeme. Bu iki isim as ve yedek olarak kadroda yer alacaklar. Fakat Hahnermann ilk fırssatta satılarak 3-5 kuruş getiri sağlayacak. Mükemmel bir kalem yok. Enyeama’yı da alamıyorum ama 2 sezon sonar gereken fazlasıyla yapılacak.
Defans: Foley, Zubar ve Berra FM2010’da da severek oynattığım oyuncular. Kadroya DL takviyesi olarak Anderlecht’ten Van Damme’ı almışlar. Bir defans için ironik bir isim
Oyuncu gerçekten iyi. $4.7 M bir fiyat ödenmiş ama olsun. Zubar’I da DCR oynatmayı düşünüyorum, yeri güzel oluyor. Fakat bunu yapabilmek için Yakubu (ücretsiz işte napalım
) veya muadili bir sağ beke ihtiyaç var. Kısıtlı bütçeme uygun öneriniz varsa seve seve dinlerim.
Ortasaha: Milijas! Bu adamı seviyorum arkadaş. FM10’da orta sahamı iyi şekilde control edebilyordu. Sağ kanadımdaki Kightly yine beğenerek oynattığım bir başka isim. Özellikle FM10’da solda Elia sağda Kightly harikalar yaratıyorduk. Yine Milijas’ın yanıbaşındaki Karl Henry, onlara alternative olan David Edwards ve David Jones görevlerini laiki ile yerine getirebilir.
Forvet: Doyle, Fletcher ve Ebanks-Blake. Ana rotasyon bu üçlü arasında döneceğe benziyor. Fakaaaat!!! Ben Doyle ya da Fletcher’dan bir tanesini iyi bir ücret karşılığı satma taraftarıyım. Burnley’de geçtiğimiz sezon 35 maçta 8 gol atmış bir hücuma $11M vermek bana biraz abartı gözüktü ama bilemiyorum. Sanırım yönetim ligden düşen oyuncuların kontratlarındaki açıkları değerlendirmiş..
Şu an kiralık olan Vokes ileride yüzümü güldürek diye hissediyorum..
Tesislerim gayet iyi, altyapı mükemmel. Değil Premier, dünyada sayılı altyapılardan biri*.
Stadım Molineux 29bin kişilik ve bir önceki deneme oyunumda gördüğüm kadarıyla 98% dolulukla oynuyorum. Yani taraftar takıma oldukça bağlı.
Kısmet olursa önümüzdeki sene Molineux'da bir W.B.A. derbisi izlemeyi planlıyorum.
Mesaj Yetkileri