Teşekkürler arkadaşlar. Sizleri eğlendirebilyorsam ne mutlu. Umarım sezon sonu daha da çok güzel eğleniriz

Mesaimizi bitirip tekrar dönüyoruz oyunumuza. Hazırlık maçlarındaki sıkıntıdan bahsetmiştim size. Asistanımızın gazabına uğradım azıcık. İpleri biraz elime alıp oynatmayı planladığım as kadromu sürdüm sahaya.

İlk maçımı Blue Square'in Cambridge ile yaptım. Doyle, Jarvis ve Berra'nın golleriyle 3-0 aldım. Gerilimi arttırmak adına maç öncesi soyunma odasında oyuncularımdan 'Neden kadroya dahil olmaları gerektiğini kanıtlamaları' ile ilgili yaptığım konuşma hazırlık maçı rehavetini kırmak adına etkili olduğu inancındayım.

Takımın başındaki ikinci maçımda ise Kuzey İrlanda temsilcisi Cliftonville'e konuk olduk. Fletcher, Doyle ve Jarvis'in golleriyle 70. dakikada skor 0-3 olmuştu.
Bu saatten sonra takımda rehavet belirtileri görmeyi bekliyordum fakat 5 dakika geçmeden genç yıldızım Zeli İsmail'in şık ortasını 19 yaşındaki Hemmings ağlarla buluşturdu ve yedek kulübesini sevince boğdu.

Bu arada belirtmeden geçmek istemem. Matt Jarvis 2si benimle olmak üzere çıktığı 3 hazırlık maçında 3 gol, 2 asist yaparak her 3 maçtada MoM oldu. Bu bir teknik adama moral veren en önemli unsurlardan biri bence. İstikrar. Umarım bu formu korumaya devam eder.

Bu arada taraftarlarımıza bir müjde. Avrupa'nın isim yapmış kulüplerinden Osasuna, Fiorentina ve Fransız Olympiqe de Marseille'i Molineux'da konuk ediyoruz. Lig öncesi bu heyecanı yaşamak isteyen taraftarlarımız biletlerini kısa süre için 20% indirimli olarak www.wolves.co.uk adresinden temin edebilirler. Maç programımızı merak edenler: