Evet arkadaşlar. Son olarak transferlerle ilgili gelişmeleri paylaşmıştım sizinle. Ağırdan aldığımı düşünen arkadaşlar olabilir. Forumu daha yeni yeni inceliyorum ve kariyerlerdeki sezonların 3 gün içerisinde tamamlandığını gözlemledim. Malesef benim vaktim ve oyundan aldığım tad açısından bu şekilde ilerlemem mümkün değil. Artı takdir edersiniz ki yaptığım sunumda gerek yazım olarak gerekse görsel olarak nacizane bir emek söz konusu. Sürekli screenshot almak yerine daha cazip gelebileceğini düşündüğüm şekilde sunumlar hazırlamak için uğraşıyorum sizler için. Beklentilerinizi karşılayamadıysam affola. Ama zevkini böyle çıkartıyorum diyelim
Evet sıkıntılı sayılabilecek bir hazırlık döneminin ardından öğrencilerimle birlikte ilk resmi sınavıma çıkıyorum. Hani lige başlamanın stresi bir yana ilk maçım resmen TTnet Arena açılış maçını Fenerbahçeyle yapmak gibi bir durum. Bilmeyenler için söyleylim; West Bromwich Albions GS için Fener, Barça için Real, City için ManU demek taraftarımız gözünde. O yüzden hem bir gerginlik hem de tatlı bir heyecan vardı haliyle.
Kadroma (yeni gelenler de dahil) güveniyorum ama en çok ateşli Wolves taraftarına güveniyorum. En büyük şansımız maça kendi mabedimizde çıkacak olmamızdı. 29bin kişilik staddan yükselecek olan tezahüratlarla Wolverhampton kentine yer yerinden oynayacak.
İlk resmi maçım, ilk Premier Lig maçımız, ilk derbimiz: WBA
WOLVES 2 - 0 WBA
Screenshotlarla doldurma taraftarı değilim açıkcası sayfamı Ama kural gereği de zorunluluk. O yüzden bir siteye yükleyip görüntü değil sadece link olarak vereceğim. Aşağıdaki gibi detayları eksik görenler olursa linklere tıklayıp bakabilirler. Onun yerine birazcık vakit harcayarak böyle basit görsel sunumlar yapmayı tercih ediyorum eğer yönetimin de sorunu olmazsa. Sizlerin de görüş ve önerileri doğrultusunda sunumlarıma yenilikler katabilirim arkadaşlar. En baştan beri dediğim gibi amaç eğlenmek.
Bu büyük derbimizden izlenimler:
Doyle'un Fletcher'la yaptığı verkaç sonuç veriyor ve takımımız ezeli rakipleri karşısında 1-0 öne geçiyor.
Jarvis'in arka direğe doğru kullandığı serbest vuruşu iyi gören Berra'nın rakip savunmadan sıyrılıp kayarak vurduğu top bir kez daha ağlarla buluşuyor. Bu gol aynı zamanda skoru da belirleyen gol oluyor.