Eğer birisi yanınıza gelir ve Beşiktaş'a nasıl gidebilirim derse o kişi Emre abidir![]()
Eğer birisi yanınıza gelir ve Beşiktaş'a nasıl gidebilirim derse o kişi Emre abidir![]()
Buluşmaya gidenlerden bi panpiş fotoğrafı bekliyorum ben![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fotoğraf makinasını getiriyorum bu arada![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Seninle aynı karede bulunmayacağım için çok şanslıyım![]()
Bende şanslıyım. Çünkü kamera senin çirkinliğine dayanamayıp çatlayabiir![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdi aynı vaziyette olmanıza gerek yok tabiama kamerayı yukardan tutup bi Hilal Cebeci pozu verin
![]()
Anladim,bakariz.Simdi evden cikiyorum. Umarim guzel bir bulusma olur.
![]()
So what?
Saike
Ne dedikodum donmus arkadas buradaSu an tuzladayim Altinoluk'tan donuyoruz birazdan yola cikariz tekrar eger evde esya yerlestirme vs cabuk biterse Semsi abi'yi arar yerinizi ogrenirim ama benden ses cikmazsa anlayin ki yorgunluktan zibarmisim
İnternet paketim bitmisti ondan giremedim siteye bulusmaya cok gelmek istiyorum, insallah bir aksilik cikmaz olmadi baska sefere.
Beyler ancak kendime geldim, kusura bakmayın evde kucağımda laptop dinleniyorumİnşallah kısa zamanda tekrar buluşuruz ona mutlaka gelirim. Çok istiyordum bu buluşmaya gelmeyi ama kısmet olmadı. Normalde dün İstanbul'a dönmemiz gerekiyordu ama anneannemin rahatsızlanması planımızı 1 gün ertelememizi sağladı. Neyse, buluşmadaki arkadaşlar umarım sıkıcı bir buluşma geçiriyorlardır
![]()
![]()
Buluşma güzel geçti. 6 Kişiydik. Önce PS attık sonra Burger Kingde birşeyler atıştırdık. Son olarakta bir çay bahçesinde kolalarımızı yudumlayarak sohbet ettik.
Bu arada süpriz konu Aygün'dü
Fotoğrafar :
Genç Kartal - Ancar
Chaos - Recep - Genç Kartal - Ancar
Hizliupload.com
Aygün - Nedvedmania
Hizliupload.com
Recep - Ancar - Gençkartal
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Aygün birilerine rapor verirken
![]()
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Bunlarda yabancı dostlarımız
Hizliupload.com
Aygün'e bakSakallar da çıkmış eğlenmişsinizdir umarım
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Buluşma güzel geçmiş anlaşılan, diğerine gelmeyi çok istiyorum. PS'de oynaya oynaya PES mi oynadınız beAncar hocam da fena tarz adammış, herkes ayrı bir tarz gerçi
Aygün 1 deri 1 kemiksin yahu![]()
Tek merak ettiğim şey Aygün'ün konuşup konuşmadığıEn azından oyun esnasında tepki vermiştir diye tahmin ediyorum
![]()
Şemsi abi kısa saç sana gitmemiş. Eski uzun saçların daha iyidi sanki. Birde ben Şemsi abi Henry'nin beyaz tenli haline benzettim. Sizce benziyor mu?
Aygün bey yengeyle mesajlaşmaktan bize vakit ayıramadı![]()
Yandan bakınca biraz andırıyor olabilirim.Resimlerden de belli olduğu üzere,önler baya açılmış durumda.Bu yüzden kısa tutuyorum saçlarımı.Mecburiyetten yani.
![]()
Buluşmaya gelecek olursak,çok güzel bir buluşma oldu.Ben keyif aldım gerçekten.Bugüne kadar katıdığım buluşmalar arasında en iyilerden birisiydi diyebilirim.Gelen arkadaşlarımın da keyif aldıklarını düşünüyorum.Gelen herkesin ayaklarına sağlık.
Bir de son olarak Beşiktaş'ta bir yerde oturup muhabbet ederken,buraya mesaj yazmıştım ama gitmemiş.İnternet gidip geliyordu zaten.
So what?
Saike
PS'e mi gittiniz? Şemsi en son fobi edinmişti PS kafelere karşı. 7 ler 8 ler yetmedi anlaşılan![]()
Buluşmaya en geç ben gittim , eve de en geç ben vardım anlaşılan.Çok güzel bir gündü.PES'te Anıl ve Emre'yi de bir yenmişim görmeniz lazım.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Aynen Call Of a gel![]()
Senin kadar iyi oynayan yoktu.Zaten ps safasını kısa kestik.Çoğumuz ilk defa reel hayatta görüştüğümüz için pek muhabbet ortamı olmadı.Yemek yerken muhabbeti ilerlettik,Beşiktaş'ta otururken tavan yaptı muhabbet.
Bir de iletişim kopukluğundan ve muhabbete dalmamızdan dolayı Beşiktaş'ta ufak bir tur yapmak zorunda kaldık oturacak bir yer bulmak için ve biraz yorucuydu doğrusu.
![]()
So what?
Saike
Sıcağın etkisinide baya hissettik
Bu arada Emre Abi gelse güzel olurdu![]()