Originally Posted by
Facx
DHA'nın haberine göre, ifade anında baskı altında olduğunu ve yapmadığı bir şeyi yapmış gibi itiraf ettiğini dile getiren İbrahim Akın, "Sorgu esnasında Savcı Mehmet Berk'in uyguladığı yöntemler ve itiraf halinde tutuklanmayacağım şeklindeki sözleri nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul ettim. Emniyet sorgusunda reddettiğim olayı savcılık sorgusunda kabul etmemin sebebi bu psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili savunmamı yargı aşamasında yapacağımı kamuoyuna bildiririm." şeklinde konuştu.
ayrıetten burda çocuğuyla alakalı bişey yok ki şike yaptığını itiraf edip kurtulcağını düşündüğünümü zannediyosunuz adamın bildiğin çevir gazı yanmasın yapmış.
bu yazdıklarınız haberin sadece bir kısmı.Tam açıklama içerisinde çocukla ilgili kısımlarda var.
Ben basına inanmıyorum hiç bir şekilde ama bu haberi avukatın açıklamaları diye servis ediyorlar.Buna rağmen emin olamıyorum mesela ben doğruluğundan.Çünkü öyle bir basınımız varki bu iddiaları avukatın ağzından bile yazmış olabilirler gibi geliyor,paranoyak yaptılar insanları.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly