1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İbrahim Akın konusundaki iddialar doğruysa eğer operasyonun başından beri sağlam deliller var denmesine rağmen neden itirafçı aramaya çalışılıyor? Yandaş basın Mosturoğlu itirafçı oldu diye manşetler atıyor. İbrahim Akın'ın itirafçı olması için yalan vaatte bulunuluyor. Neden? Ellerinde sağlam delil olmadığı için mi acaba?
    basın fenerbahçenin aleyhine bişey söylediğinde hemen yalan haber yalancı basın

lehine bişey söylediğinde niye bu tavrı sergilemiyosunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post

yine her zamanki gibi karıstırdınız. bu açıklama birinci ağızdan geldi basından değil..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yine her zamanki gibi karıstırdınız. bu açıklama birinci ağızdan geldi basından değil..

DHA'nın haberine göre, ifade anında baskı altında olduğunu ve yapmadığı bir şeyi yapmış gibi itiraf ettiğini dile getiren İbrahim Akın, "Sorgu esnasında Savcı Mehmet Berk'in uyguladığı yöntemler ve itiraf halinde tutuklanmayacağım şeklindeki sözleri nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul ettim. Emniyet sorgusunda reddettiğim olayı savcılık sorgusunda kabul etmemin sebebi bu psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili savunmamı yargı aşamasında yapacağımı kamuoyuna bildiririm." şeklinde konuştu.

ayrıetten burda çocuğuyla alakalı bişey yok ki şike yaptığını itiraf edip kurtulcağını düşündüğünümü zannediyosunuz adamın bildiğin çevir gazı yanmasın yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

DHA'nın haberine göre, ifade anında baskı altında olduğunu ve yapmadığı bir şeyi yapmış gibi itiraf ettiğini dile getiren İbrahim Akın, "Sorgu esnasında Savcı Mehmet Berk'in uyguladığı yöntemler ve itiraf halinde tutuklanmayacağım şeklindeki sözleri nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul ettim. Emniyet sorgusunda reddettiğim olayı savcılık sorgusunda kabul etmemin sebebi bu psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili savunmamı yargı aşamasında yapacağımı kamuoyuna bildiririm." şeklinde konuştu.

ayrıetten burda çocuğuyla alakalı bişey yok ki şike yaptığını itiraf edip kurtulcağını düşündüğünümü zannediyosunuz adamın bildiğin çevir gazı yanmasın yapmış.
    bu yazdıklarınız haberin sadece bir kısmı.Tam açıklama içerisinde çocukla ilgili kısımlarda var.

Ben basına inanmıyorum hiç bir şekilde ama bu haberi avukatın açıklamaları diye servis ediyorlar.Buna rağmen emin olamıyorum mesela ben doğruluğundan.Çünkü öyle bir basınımız varki bu iddiaları avukatın ağzından bile yazmış olabilirler gibi geliyor,paranoyak yaptılar insanları.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Her durumda aynı şeyi savunuyorum. Basına güvenmiyorum, inanmıyorum. Benim için yapacakları haberlerin leyhte ya da aleyhte olması basın hakkındaki düşüncelerimi değiştirmez. Ayrıca mesajımın başında bunlara inanmadığımı "İbrahim Akın konusundaki iddialar doğruysa eğer" diyerek belirtebildiğime inanıyorum.

Yazdıklarımın dayanağı da zaten basın değil, basın aracılığıyla duyduğum İbrahim Akın'ın avukatının iddiaları. Bu konu hakkında onlarca farklı yorum, farklı düşünce ortaya çıksın ki içlerinden 1 tane doğru olan bakış açısı elde etsek kazanımdır düşüncesindeyim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri