STSL 11-12-13-14-15-16-17. Haftalar

UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 5-6. Maçlar

Kuralar çekildi ve rakibimiz Arsenal oldu.

ZTK Grup 1-2. Maçları

Ve ilk yarı sona erdi...

Genel Değerlendirme

Spor Toto Süper Lig

Lige beraberliklerle başlayıp zirveden uzak kalsak da ilerleyen haftalarda özellikle Niang'ın muhteşem performansıyla lig liderliğine oturduk ve 17 hafta sonunda koltuğu kimseye bırakmadık. Aynı performansı 2. yarıda da gösterdiğimiz zaman rahat bir şampiyonluk alacağımızı düşünüyorum.

UEFA Şampiyonlar Ligi

Nedense kadroya bir türlü güvenemedim. Bu yüzden de Sevilla ve Lyon maçlarını fazla ciddiye almadım. Twente'yi 2 maçta yenip AL'ye gitmekti hedef. Fakat oyuncularım son 2 maçta harika bir oyun ortaya koyarak kendilerine güvenmem gerektiği mesajını verdi. Bakalım Arsenal karşısında neler yapacağız?

Ziraat Türkiye Kupası

Senelerdir alamadığımız için kupaya önem veriyorum. Grupta 4 puanla lider durumdayız. ZTK Kupası'nı artık müzemize koymak istiyoruz.

Yönetimin verdiği ek bütçeden sonra transfer bütçemiz 6 m € civarında. ŞL'deki tur şansımızı arttırmak için transfer yapabiliriz. Fakat bu oyuncu hem seneye as takımımızda oynayabilecek kalitede olmalı, hem de bu sene ŞL'de forma giymeli ve katkı verebilmeli. Böyle bir isim düşündüğümüzde Arjantin ve Brezilya pazarına yöneleceğiz gibi duruyor.