![]()
STSL 11-12-13-14-15-16-17. Haftalar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
UEFA Şampiyonlar Ligi Grup 5-6. Maçlar
![]()
![]()
![]()
![]()
Kuralar çekildi ve rakibimiz Arsenal oldu.
![]()
![]()
![]()
ZTK Grup 1-2. Maçları
![]()
![]()
Ve ilk yarı sona erdi...
Genel Değerlendirme
Spor Toto Süper Lig
Lige beraberliklerle başlayıp zirveden uzak kalsak da ilerleyen haftalarda özellikle Niang'ın muhteşem performansıyla lig liderliğine oturduk ve 17 hafta sonunda koltuğu kimseye bırakmadık. Aynı performansı 2. yarıda da gösterdiğimiz zaman rahat bir şampiyonluk alacağımızı düşünüyorum.
UEFA Şampiyonlar Ligi
Nedense kadroya bir türlü güvenemedim. Bu yüzden de Sevilla ve Lyon maçlarını fazla ciddiye almadım. Twente'yi 2 maçta yenip AL'ye gitmekti hedef. Fakat oyuncularım son 2 maçta harika bir oyun ortaya koyarak kendilerine güvenmem gerektiği mesajını verdi. Bakalım Arsenal karşısında neler yapacağız?
Ziraat Türkiye Kupası
Senelerdir alamadığımız için kupaya önem veriyorum. Grupta 4 puanla lider durumdayız. ZTK Kupası'nı artık müzemize koymak istiyoruz.
Yönetimin verdiği ek bütçeden sonra transfer bütçemiz 6 m € civarında. ŞL'deki tur şansımızı arttırmak için transfer yapabiliriz. Fakat bu oyuncu hem seneye as takımımızda oynayabilecek kalitede olmalı, hem de bu sene ŞL'de forma giymeli ve katkı verebilmeli. Böyle bir isim düşündüğümüzde Arjantin ve Brezilya pazarına yöneleceğiz gibi duruyor.