Süper bir kariyer olacak gibi duruyor.Zaten başarıyı yakalamışın yinede başarılar.
Süper bir kariyer olacak gibi duruyor.Zaten başarıyı yakalamışın yinede başarılar.
Valla sürekli 4-5-1 oynadığım için iyi performans sergilemiyor olabilir. Sende Hazard AMC olarak oynuyordur 4-2-3-1 şeklinde.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
2011 ile Galatasaray kariyerini ilk defa yapıyorum. Ancak geçmiş serilerde yaptığım Galatasaray kariyerlerinde de Fenerbahçe elimden çok çekmiştir. Bu kariyerde de öyle olmasını umuyorum. Büyük maçlar önemlidir.
Eren'i Liverpool kariyerimden biliyordum ama devre arası gelsinde şu Stancu'yu satayım derken takımın yıldızları arasına girdi.
Teşekkürler...
Normalde online lig ve turnuvalarda 4-1-2-2-1 oynuyorum ama Galatasaray'a çift forvet yakışır geleneği nedeniyle DM'den vazgeçip onuda forvete kaydırdım. Yani FM 2008'den bu yana AMC hiç oynatmıyorum. Hazard ya yedek bekliyor ya da kanatta başlıyor.
Sonunda Stancu'yu nazar ettik. 6 hafta sakatlandı. Kazım hemen hemen sezonu kapattı. Kadlec iyileşmişti. Tekrar sakatlandı. Hücum hattında eksik kaldık. Tüm bunlara rağmen ligde liderim ve Uefa'da gruplardan çıktım.
İlk yarıyı tamamladım. Hedef kaybına uğramadan tüm kategorilerde iddialı şekilde devam ediyorum. İlk devre boyunca savunmanın kanatlarında ve orta alanda eksikler var. Eğer eldeki bazı yabancıları devre arasında satabilirsem bu bölgelere takviye yapacağım.
Avrupa liginde rakiplerimizde belli oldu. Önce Leverkusen daha sonra Lille - Getafe galibiyle oynayacağım.
Leverkusen çok kaliteli ekip, perişan ediyorlar adamı valla... Çok dikkatli olman lazım.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Müthiş gol potansiyelin var gerçekten.Çok kolay gol bulabiliyorsun tabi sakatlıklar etkilemez inşallah.Leverkusen çok güçlü bir ekip.Henüz ilk tur için zor bir eşleşme.Ama oynanmadan kazanılmaz.
Leverkusen'den çekinmiyordum ama bu sözlerden sonra biraz düşünür oldum. Ben daha çok Lille - Getafe maçına odaklanmıştım. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir şekilde final oynamam lazım. Acayip borç altına girdim.
M. Sissoko | Toulouse | 15 M [Ücret 4 seneye yayılmıştır.]Kupada rahat bir şekilde gruptan çıktım. Biraz fazla gol yemeye başladım ama farkı artırdıktan sonra oyuna aldığım genç isimlerin gol yemede payı var diye düşünüyorum.
Erdi Kasapoğlu | Karşıyaka | 350 K
Emrah Yollu | İstanbulspor | KiralıkÇok önemli 2 ortasaha oyuncusu ile anlaştığımı düşünüyorum. Yann M'Vila transferini de tamamlamıştım ancak tercihimi Sissoko'dan yana kullandım. Eğer para bulursam onuda transfer etmeyi düşünüyorum.
Anıl Dilaver | Gebzespor | Kiralık
Ahmet Kesim | Tepecikspor | Kiralık
Cem Sultan | Gölcükspor | Kiralık
Z. Misimovic | Hercules | 650 K | Kiralık
E. Culio | Racing | 325 K | Kiralık
R. Zapata | Levante | 250 K
Kariyerin zevkli ilerliyor,transferler mükemmel umarım tüm kategorilerde başarılı olursun abi![]()
Transferler ve sonuçlar gerçekten çok güzel. Leverkusen'den bayağı korkman gerektiğini bir kez daha hatırlatıyorum, çok tehlikeli bir ekip. Kalecine büyük iş düşecektir![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Kupada 6-0'lık sonucu yakalayınca rövanşta defansı koruyup hücum hattında yedeklerle çıktım. O maçı da farklı kazanabilirdim ama as oyuncuları dinlendirmek önemliydi.
Ligde de kaldığımız yerden devam ediyorum. Trabzonspor'u ligde de yenerek çok kısa sürede önemli bir rakibi büyük hezimete uğrattık. 10 gol atıp kalemizde gol görmedik.
Hmm...
Kariyerini beğendim, ayın kariyeri yapasım geldiii..![]()
![]()
![]()
Burak abi süper gidiyorsun Derdiyok daha da iyiYeri değil ama bir soru soracaktım turnuvada 10 turnuva men cezasımı aldın benmi yanlış görüyorum ? ( cevap vermek zorunda değilsin tabii es te geçebilirsin )
Başarılar ..
Bir de ayın kariyeri madalyasını kaldıramam. Profilim çok kabarık
Eren çok iyi performans gösteriyor. 33 maçta 37 golü var. Turnuva alanında kendime 10 men verdim. Bir maçta oyunu yarıda bırakıp çıkmıştım. Kendime bu süreyi uygun buldum.
Bu arada kupada Fenerbahçe ile eşleştim. Allah yardımcıları olsun.
Leverkusen karşımda varlık bile gösteremedi. Hem deplasmanda hem içerde hücum futbolundan şaşmadım. Sonuçlarını da rakibi ezerek aldım. Açıkçası beni kim durduracak çok merak ediyorum.
Getafe'yi 3-1 ve 0-0'lık skorlarla geçen Lille ile eşleştim.
Her maçı kazanmak bir süre sonra sıkmaz mı yahu.
Arada yenilmen heyecan kadar![]()
Ligde kötü sonuçlar aldıktan sonra kendi sahamda Lille karşısında farklı kazandım. Basın toplantısında ki demeçlerimin takımı yüreklendirdiğini düşünüyorum. 5 dakikada 3-0 yakalamak kolay değildir.
Bir sonraki turda Marsilya ile karşılacağım. Eğer onu geçersem Dortmund - Sporting galibiyle final için mücadele edeceğim.
Stancu, Stancu demiştik ve aylarca sakatlanmıştı. Bu kez de Eren çok iyi performans gösteriyor dedim ama ona da nazar değdi. Kamyonla gol kaçırmaya başladı. Zaten son dönemde onun durulması nedeniyle gol anlamında sıkıntı çekiyorum. Kendisini Uefa'da gol kralı yapma hedefim vardı. 10. golde durdu.
Gol ayakları çok fazla takımda bu sebepten gol bulmanda bence sıkıntı yok. Sabri yerine de artık sağlam bir Bek iyi olur o kadroya.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kadronun kaliteli olması farklı galibiyetler getirmeye başlamış. En kısa sürede Avrupa şampiyonlukları gelecek gibi...
TariboWest
Üst üste çok önemli galibiyetler alınmış Avrupa'da..Dortmud - Galatasaray finali isterim ama finalde Dortmund'luyuz
Bu arada ayda ne kulüp ne kadar zarar ediyor?
10 kişi kalmış bir takımı kendi evinde farklı geçemediğinde sorunlar başlıyor zaten. Eren Derdiyok saç baş yoldurmaya devam etti. Tüm bunların üstüne +3 uzatma verilen bir maçın 5 dakika uzaması ve son saniyede Diawara'nın golü turun gittiğinin habercisiydi. Deplasmanda yine Eren tonla kaçırınca elendim. Sezon sonunda satacağım uyuz oldum.
Şimdi önümde biri lig ikisi kupa maçı olmak üzere 3 tane Fenerbahçe maçı var. Turu geçip finale kalmak istiyorum.
Bol gollü geçiyor maçların attığın gol sayısı fazla ancak savunmada sıkıntılar var sanırım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ligde şampiyonluğu gol rekorunu kırarak elde ettim. Fenerbahçe'yi kupada saf dışı bırakıp finalde sürpriz yapan Giresunspor ile karşılaşacağım.
Marsilya kötü olmuş ama genede iyiyiz ..
Maçlar çok gollü geçiyor fakat çokta gol yiyorsun. Taktik ekranını paylaşabilir misin?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Türkiye kupasınıda kazanarak sezonu 2 kupa ile tamamladım.
Baktğımızda 59 maçta 178 gol atıp 57 gol kalemde görmüşüm. Gol atma anlamında gerçekten ciddi bir oran yakaladığımı düşünüyorum. Çünkü sadece ligdeki takımlara değil Avrupa takımlarına karşıda aynı istikrarın olması beni memnun etti. Tabi yine baktığımızda maç başına 1 gol yemişiz. Özellikle bek bölgesindeki zayıflık bunun en önemli etkisi bana göre. Bunun yanında 5-6 gol bulduktan sonra oyunun mantığı gereği 1-2 gol mutlaka yiyorsunuz. Yani 1-1 iken 5-1 yakalamıyorum. 5-6 olduktan sonra gol geliyor.
Transfer çalışmalarına başladım. Başarılardan sonra transfer için iyi bütçe geleceğini düşünüyorum. Üstüne satacağım oyuncularıda eklediğimde önemli isimlerle anlaşarak Şampiyonlar Ligini kaldırma hedefini gerçekleştirmeye çalışacağım. Zaten hücum anlamında bir sıkıntım bulunmuyor. Önceliği yerli olmak üzere kanat bölgelerine flash isimleri almayı düşünüyorum. Eğer alamazsam orta alanı Türkleştirip defansı yabancılara emanet edeceğim.
Süper lige çıkan yeni ekiplerde Adanaspor, Denizlispor ve Orduspor oldu.