1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: Gerçek Futbol Seria A'da Oynanır [ Roma - Fransa - 8. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xvyzozan View Post
    adebayor alternatifmi oluyor bu durumda???
    kimi getiriceksin forvete agüero felan değil heralde

şaka bi yana adebayoru alabileceğini sanmıyorum çünkü tourenin maaş 7.000.000 yıllık adebayorun 10.000.000 yani maaşının yarısına bile yetmeyebilir bütçen
    Adebayor biraz sorunlu bir kişilik. O yüzden takımın ambiansını bozmak istemiyorum aslında. Toure'yi kiraladığımız için maaşının yarısını ödüyoruz. ( 3.500.000 € ) Eğer Adebayor da gelirse kiralık gelecek. Onun da bizden alacağı 4.500.000 € olacak.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Adebayor biraz sorunlu bir kişilik. O yüzden takımın ambiansını bozmak istemiyorum aslında. Toure'yi kiraladığımız için maaşının yarısını ödüyoruz. ( 3.500.000 € ) Eğer Adebayor da gelirse kiralık gelecek. Onun da bizden alacağı 4.500.000 € olacak.
    doğrudur ama adebayorun çok gol attığını biliyorum yani neymardan felan daha çok verim verebilir o derece forvetini hangi görevde oynatıyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xvyzozan View Post
    doğrudur ama adebayorun çok gol attığını biliyorum yani neymardan felan daha çok verim verebilir o derece forvetini hangi görevde oynatıyorsun?
    Niang'ı poacher olarak kullanıyordum ve toplamda 44 gol attı. Yaşından dolayı yolları ayırdık. Eğer Niang genç olmuş olsaydı forvet aramazdım. Adebayor olursa eğer hedef santrafor oynatmayı planlıyorum.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri