Yorum yazan herkes için teşekkür ederim. Kariyeri elimden geldiğince sürdürmeye çalışacağım.
@Ümit
Benim durumum biraz kendi düşen ağlamaz durumu, kimseye de kızamıyorum.
Palencia Şehri
Palencia İspanya'da 100 binden biraz az nüfuslu bir şehir, şehrin dikkat çekici özellikleri Dünya'nın en büyük 3. İsa heykeline sahip olması ve Palencia katedraline sahip olması. Nehirin yanına kurulmuş bu şehrin kışları oldukça sert geçiyor ve büyük ihtimalle kar altında maçlar yapabiliriz.
Palencia Katedrali
İsa Heykeli
CF Palencia'nın tarihi
Şanlı tarihini yazacağımız kulübümüz 1975 yılında kurulmuş ve o tarihten beri en büyük başarısı Segunda División B'ye (İspanya 3. ligi) çıkmak olmuş. Biz de bu seviyeden başlayıp Palencia'ya seviye atlatmaya çalışacağız.
CF Palencia'nın bugünü
25 Haziran 2010 günü yerel basının önünde imzamı attım. Sadece bir basın görevlisi ile olan toplantım oldukça sönük geçti, taraftara güzel futbol sözüm dışında kayda değer bir şey olmadı. Günün akşamında ise başkanla çok önemli bir görüşme yaptık. 4 önemli karar alındı.
1-) Kısa vadeli hedef:2. lige yeni çıkmış bir takım olarak bu seneki hedefimiz ligde üst sıralara oynamak olacak (fakat bu karara varmamıza rağmen ikimizin de kalbinden üst lige çıkmak geçiyordu, gerçekçi düşüncelerimiz bu hisleri bastırsa bile).
2-) Orta Vadeli Hedef: İspanya 1. ligine çıkana kadar uzun vadeli planlar yapılmayacak, takımın lig atlaması finansal durum ve gençlerin yetişmesinden daha ön planda olacak.
3-) Uzun Vadeli Hedef: 1. lige çıktıktan ve ligde tutunduktan sonra istediğimiz oyun tarzını yansıtmaya ve ona göre transfer yapmaya başlayacağız, gençlere özel ilgi göstereceğiz.
4-) Kadro yönetimi: Kadrodaki oyuncuların elde tutulması için disiplin eksikliği riski alınma pahasına iyi geçinilecek, en azından istediğimiz transferleri yapabilene kadar.