Astral seyahat ile bi ara kafayı bozmuştum. Çok farklı bi durum. Tam olarak yürek lazım o son radle gelince. İnsan ister istemez korkuyor (: Ama yapabilmekte güzel olurdu (:
Astral seyahat ile bi ara kafayı bozmuştum. Çok farklı bi durum. Tam olarak yürek lazım o son radle gelince. İnsan ister istemez korkuyor (: Ama yapabilmekte güzel olurdu (:
Valla ilgimi çekti.Uzun yazı okumayı pek sevmem.Okumaya başladım ama zararları kısmına kadar devam ettim.Oradan sonra bunları göze alamayacağım için devam etmeme gerek olmadığını düşündüm.
Bazen rüyada olduğumu hissedebiliyorum.Bazen bu rüyalarda kararları bilincim yerindeyken alabiliyorum.Genelde hatırlarım gördüğüm rüyaları.Yalnız bende bir sıkıntı var.Gerçi herkeste oluyordur o.Mesela bir ara Lord of the Rings oyununa acayip sarmıştım.Rüyalarımda sürekli bu oyunla ilgili saçma sapan şeyler görüyorum.Uyanıyorum,çünkü görmek istemiyorum artık.Tekrar yatıyorum yine aynı şeyler.Geçenlerde Harry Potter serisini en baştan seyrettim 1-2 günde.Yine aynı sıkıntı.Hiç sevmiyorum bu durumu.
EreN. Hatta örnek olarak rüyasında köpek saldırdığında elinde sopa oluşturabildiğini söylemişti.Forumdan birisi "Ben rüyalarımı kontrol edebiliyorum" diye bir yazı yazmıştı bi ara. Ama kim olduğunu nerede yazdığını hatırlamıyorum.
Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Temmuz.2011 at 04:09
So what?
Saike
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Rüyalarımızda beynimizin %100'ünü kullanıyormuşuz
Bırakın rüyayı müyayı rüyasız uyuyun rüyasız kalkın Allah korusun kötü bişi olur hadi yatın uyuyun güzel güzel rüyasız
O şeyler herkeste var O gün aklını neyle meşgul ettiysen rüyana da yansıyor Sanırım bilinçaltına yerleştiği için oluyor bu durum.Çünkü bilinçaltına yerleşen bir düşünce,kişi vs. rüyana yansıyor.Herkese oluyordur bu durum.
Bu arada diyelim başardık. Rüyada ölürsem nolacak ?
Demek ki senin bilinçaltında da sürekli kabus görüceğin rüya göremiyceğin gibi şeyler yatıyor ki sürekli kabuslar görüyorsun Kabuslara bu kadar taktığın için de bilinçaltına yerleşmiş olabilir
Hiç rüyanda bir yerden düşerken falan aniden uyandığın olmadı mı ? Bu tip şeylerde uykudan uyanıyorsun Ama öldüğünü de görebilirsin rüyanda.Kendi ölüsünü gören insanlar da var yani (:
Bir film vardı ismini unuttum. Adam Rüya ile gerçek hayatını karıştırıyordu, bütün hayatını uyurarak geçirip gerçek hayattan hiç bir verim alamayan biriydi. Bu Lucid'de çok duydum alışkanlık haline geliyor. Açıkcası herşeyin orjinali güzeldir diyenlerdenim
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
astral seyehate bir kere çıktım. sonra bir daha da çıkmadım.
(/s)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Başka bir yazı :
1. Öncelikle bunu istediğinize emin olun. Gönüllü olarak Matrix'e dahil oluyor ve yalanı gerçeğe tercih ediyorsunuz. Sigaraya başlamak kadar zevkli, sigarayı bırakmak kadar zordur. Hayatınız sekteye uğrayabilir, gerçeklik gözünüzdeki değerini yitirebilir. Bu beraberinde hiç hesapta olmayan sorunlar getirebilir.
2. Açık rüya görmenin altın kuralı, açık rüya göreceğinize gönülden inanmaktır. Bundan böyle aklınızı bir tek bu meşgul etmeli. Nasıl ki sigarayı yeni bırakmış bir insan her saniye sigarayı düşlüyorsa, sizin de aklınız sürekli açık rüyada olmalıdır. Yolda yürürken, duş alırken, televizyon seyrederken...
3. Bildiğiniz gibi rüyalar çok gerçekçidir, uyanana dek hayal olduğu anlaşılmaz. Bu demek oluyor ki, şimdi tam şu anda siz rüya görüyor olabilirsiniz. Böyle bir ihtimal her zaman için var. Bu yüzden, kendinizi akıl almaz bir sorguya tutun. Mesela çevrede olup bitenleri çok iyi inceleyin, fizik yasalarıyla çelişip çelişmediğini kontrol edin. Gün içinde bunu sık sık tekrarlayın.
4. Bir rüya defteri tutun ve her sabah ilk iş hatırladığınız rüyaları yazın. Böylece, en çok ne gördüğünüzü istatistik edebilirsiniz. Sayısal lotoda en çok çıkmış numarayı oynamak gibi, en sık gördüğünüz elemana denk geldiğinizde bunun bir rüya olduğunu fark etme ihtimaliniz artacaktır.
5. Bunun yanı sıra, gerçek ile rüyayı iyice iç içe sokabilmek için saatinizi saat başı çalacak şekilde kurun. Açık rüyaya giden en kısa yolun bu yarı-uykulu haller olduğunu unutmayın. Yarım kaldığınız rüyaya devam ettiğiniz olmuştur mutlaka. Bu şansı yukardaki taktiklerle birleştirince bunu bilinçli hale getirebilirsiniz.
6. Her gece yatmadan önce açık rüya göreceğinize odaklanın ama bunu bir strese çevirmeyin. Sanki kaçınılmazmış gibi, açık rüya göreceğim kararlılığıyla uykuya dalın. Açık rüyayı ilk defa yaşadığınızda bu sizi korkutabilir, kısa süreli olabilir ya da hakimiyet sağlanamayabilir. Zamanla ustalaşırsınız, rahat olun.
7. Ve geldik en kritik noktaya. Daha önce dinlemediğiniz güzel bir şarkı seçin, bunu günlerce haftalarca dinleyin. Yalnız bu şarkı size sadece açık rüyayı hatırlatsın. Onu ilk defa bu düşünceyle dinleyin. Bu şarkının anısı bu olsun, nerde ne zaman duysanız aklınıza bu gelsin, sizin şarkınız olsun! Bu şarkı çalarken 3. maddede bahsettiğim uygulamaların üzerine gidin. Şarkıyla eksiksiz bütünleştikten sonra geceleri kulağınıza bu şarkıyı koyun, sürekli çalsın. Uykunuzun REM evresinde bu şarkının rüyanız içine akmasıyla kendinizi sorgulayacak ve rüyada olduğunuzu fark edeceksiniz.
8. Kendinize bir renk belirleyin. Mesela artık mor size sadece açık rüyayı anımsatsın. Tıpkı şarkı örneğinde olduğu gibi, gözünüze ne zaman bu renk çarpsa rüyada olup olmadığınızı anlamaya çalışın. Rüyalarınızı rahatlıkla hatırlayan biriyseniz ve tüm bu saydıklarımızı yaparsanız, açık rüya görürsünüz.
9. Unutmayın, düşler ülkemiz mekansız bir yer olduğu kadar zamansız da. Yani bir açık rüya esnasında yaşananlar bizim bildiğimiz zaman birimleri kadar sürmez. Birkaç saniyelik bir rüya yıllar sürebilir, siz açık rüyadan uyanamayabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmem!
Bunlara inanıyormusunuz ya. Astral seyahatmış , Lucid rüyaymış. Uyuyun hacı ne zorunuz var .
Lusid Rüya psikolojik bir olay Eralp uydurma filan değil. Frederik van Eeden diye bir psikiyatrist tarafından tanımlanmış zaten ilk olarak.
Uçtum. Şahitlerim var.
by uçan adan meddah.
Bir kere rüya içinde rüya gördüm,2.rüyamda kadının biriyle apartman merdivenlerinde takılırken deprem oluyordu,oradan uyandım asıl rüyada kendimi yatakda buldum yine deprem oluyordu ve kaçmaya başladım sonra irkildim normal hayata döndüm.O aralar depremle kafayı bozacaktım,paso deprem geliyordu aklıma ondan olabilir.
Bazen rüyalarda kötü birşey görünce hafiften tırsıyorum,sonra rüya oldugunu anlıyorum rahat rahat zaman geçiriyorum.Küçükken şey oluyordu birde rüyada tuvalette görüyordum kendimi bir uyanıyordum ki altıma ıslatmışım
eğer ölüm gibi ani etki yaratacak bir şey görürseniz anında uyanırsınız zaten
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Son eklediğim yazıyı okursanız orada 1 saat aralıklarla alarm kurun öyle yatın diyor. Önceki yazılardan birinde de öğle saatlerinde okursanız daha çok rüya görürsünüz diyor. Zaten bana da öyle oluyordu. Genelde öğle-ikindi zamanında uyuduğum zaman ardarda çok rüya görüyordum.Bende demin alarmimi kurdum 15:30-18:30 arası uyudum. 3 tane rüya gördüm. Ama rüyada olduğumu farkedemedim
Bide yine aşağıda "Kendinize bir renk belirleyin ve o rengi görünce sürekli kendinizi "Rüyada mıyım, gerçekte miyim" diye sorgulayın" yazıyor. Bende kendime turuncu rengi belirledim. Her gördüğüm yerde saçma da olsa kendimi sorguluyorum. Bi süre sonra rüyadayken turuncu rengi görünce bilinçaltım otomatik olarak kendini sorgulayacak ve bi gün rüyada olduğumun farkında olacak ve herşey benim olacak
Evet öyle oluyormuş. İnternetten onunda yorumlarına baktım. Astral Seyahat yapınca ilk başta kulaklar çok fena çınlıyormuş ve titremeler oluyormuş.
böyle nasıl anlatayım o kadar garip ki bu astral seyahat.2 kişi düşünün siz iki kişisiniz ve biriniz uyuyor,biriniz de yukarıdan başkası gibi o uyuyanı izliyor.çok ürkütücü bi olay anında geri başa döndüm ben bence yapmayın kekeme falan kalırsınız Allah korusun
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Astrali zaten şimdiden yapmayın. Bi anlık heves gelir yaparsınız sonra feleğinizi şaşırırsını çocuk oyuncağı değil bunlar