Murat (LaigLeNoiR) ile Ortak kariyer yapma kararı aldık ..
İkimizde şehirlerimizin takımlarını yönetmeye çalışacağız , Umarım 2 tarafda başarılı olur ..
Murat (LaigLeNoiR) ile Ortak kariyer yapma kararı aldık ..
İkimizde şehirlerimizin takımlarını yönetmeye çalışacağız , Umarım 2 tarafda başarılı olur ..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Başarılar Dilerim.
Başarılar iki hemşoyada.
Başarılar Dilerim Favorim Giresunspor.
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.
Samsunspor favorim,iki sevdiğim abime de başarılar diliyorum merakla takip edeceğim![]()
Hazırlık kampımız oldukça iyi geçti.
Yukleresim.com
4 tane transfer yaptık hücum hattına iyi isimler aldığımızı düşünüyorum. Bütçemiz de bu kadarına yetti.
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Başarılar 2nizede. Favorim 1461 Trabzon :P
Bank Asya 1.Lige iyi başladık.
Ligin ilk 4 karşılaşmasında yaptığımız transferlerin meyvesini aldık ve Borini - Deniz Yılmaz iş birliği ile sonuca gittik.
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Yukleresim.com
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rize şampiyon olur Giresun ve Samsun play-off için savaşır (: (:
Başarılar diliyorum umarım 3 Karadeniz ekibide süperligde olur (:
bşarılar ikinize de
Teşekkürler .
Sağolasın Reyiz (:
Teşekkürler .
Sağolasın kardeşim bizde güzel bir şekilde devam edeceğiz inşAllah
O zaman Editöre girip 1461 Trabzon'u baya bir kademe atlatmamız gerekecek (:
Rize madem Şampiyon oluyor bizde 2.olarak çıkarız kardeşim sanki 2.direk çıkamıyor
Teşekkürler
Başarılar. Favorim Giresun.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Burda birşey eksik sanki ama ney çıkaramadım
Başarılar gençler.
Sağolasın Musticim. Tabii ki eksik sensinKapımız her zaman açık. Kararını değiştirirsen bekleriz.
Kanka sen eksiksinAma gelirsen bekleriz biliyosun (:
Başarılar favori Zenke ile birlikte Samsun![]()
Samsunspor Basın Açıklaması ..
Sezona fırtına gibi başladık fakat sonrasında gelen sakatlıklar , erteleme maçları , kupa maçları derken yoğun bir fikstüre girdik ve takım olarak şuanda çok kötü durumdayız.Bir türlü istediğimiz şekilde tam kadro olarak maçları çıkamadık.10.Haftasını geride bıraktığımız Ligde play-off potasının bile dışındayız ama halen daha eksik maçımız var.
Bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğimize ve her zaman bildiğimiz Samsunsporu sizlere izleteceğime inanıyorum.