Quote Originally Posted by Vieri View Post
Biz bu tip konuları diğer üyelerin ortasında tartışmayı tercih etmediğimiz için açtık dediğim gibi, 10 üye ile tartışmak ile 1 üye ile tartışma sonrası ortaya çıkan tablo aynı olmuyor, herkese laf yetiştirmek gibi : ) tabi sonuçta hatalarımızdan pay almasını biliriz fakat şu ön yargıyı bırakmak gerekiyor.
Abi tartışmakdan kasıt konuşmakdır bana göre , Kaldı ki burda laf yetiştirme gibi bir durum söz konusu değil bence.İşin daha da açık kısmı herkesi tek tek ikna edebilirsiniz çünkü o kişi sadece o an kendine yapıldığını düşünür ama bakın burada kaç kişi mesaj attı şu ana kadar kaç kişi rahatsız yani Ön yargı değil bu abi lütfen yapmayın bunu 10 kişi de 20 kişi de mi ön yargılı ? son 1 senedir forumda aktiflik oranı düşük olduğu için bu konudaki mesaj sayısının şikayet sayının fazla olacağını düşünmüyorum ama 1 sene öncesine dönsek bu konu şimdiden 5 sayfaya ulaşmıştı.Peki o zaman sormak gerekmez mi herkes mi ön yargılı ? :=

Hangi hissi verdiyse sana o olsun MSN'den saldırılsa ne olabilir ki ? Dilersen haber ver bizim tarzımız bu şekilde bir tartışma platformunda bulunmak değil. Daha öncede yaşandı bu tip şeyler.
Ben kimseyi kışkırtmadığımı veya forum kurallarına aykırı konuşmadığım için olumlu yönününü düşünmek istiyorum.Hayır ben zaten msn olayını bir örnek olarak verdim , kısacası şikayet eden kısmın birbirinden habersiz hür görüşleri olduğunu belirtmek için.

Düşüncelerini yazmakta her zaman serbestsin, kurallara uyduktan sonra sorun yok
Kurallar uyuyoruz abi problem yok , en basitinden spor alanını göremiyorum en basit kural da bu ya zaten