Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 4 - Kupa 11]

Chelsea Zor bir rakip değil. Umarım Geçersin. Eren Fazlasıyla iyi performans sergiliyor. düşüşe geçmez umarım...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Chelsea Zor bir rakip değil. Umarım Geçersin. Eren Fazlasıyla iyi performans sergiliyor. düşüşe geçmez umarım...
    Chelsea ile hazırlık maçı yapmıştım. Orada beraber kaldım ama turnuva maçı farklı olacaktır. Umarım turu geçerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Orduspor ile kupa maçında berabere kaldım ama çok pozisyon kaçırdım. Kalan maçı da kazanarak gruplardan lider çıktım. Kayserispor ile bir sonraki turda karşılaşacağım. Eden Hazard'ta yılın kadrosuna seçildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Chelsea'yi kadro kalitenle geçeceğini düşünüyorum. Bu yolun sonu finale kadar gider gibi.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Chelsea'yi kadro kalitenle geçeceğini düşünüyorum. Bu yolun sonu finale kadar gider gibi.
    Geçen sefer Uefa içinde aynı dilekleri ilettin ama boynum altımda kaldı.

Ümit Sen Bişi Dileme Senin Muhabbet Yahşi Batı Film'indeki Muska Muhabbetine döndü ( İzleyenler Bilir )

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emrah Yollu (Orduspor) ve Anil Dilaver'i (Güngören Bld.) kiralık olarak verdim.

Kayserispor'u da içerde ve dışarda yenerek Türkiye kupasında tur atladım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Adanaspor'a karşı çok iyi mücadele ettim ancak son vuruşlarda Özgürcan Özcan kadar etkili olamayınca o kadar pozisyon boşa harcanmış oldu. Tabi yenilmeden ziyade Eren'in 3 hafta sakatlanması moralleri bozdu.

Chelsea maçında ise takımın tamamı müthiş bir oyun sergiledi. 3-1 gibi çok avantajlı bir skor yakaladım. Umarım turu geçerim.

Türkiye kupasında Antalyaspor ile eşleştim. Finale çıkarsam Gençlerbirliği - Trabzonspor galibi ile oynayacağım.

Paulo henrique mükemmel bir transfer olmuş bnm porto kariyerimde yılın takımına seçilmişti.Chelseaya giittiğimde direk almıştım hazırlık maçında 5-6 ay sakatlanmıştı.Sonra chelseadan istifa edince oynatamadan ayrılmıştık .
    48 ay çok sıkıntı olabilir portoda her ay 3-5 m zarar ediyodu klüp.
    Başka klübe para pompalamazsa sıkıntı olabilir.
    Hele sezon sonu da yüksek gelirler olmasa batardık.
    Finansal olarak sıkıntılı bir zamanda Beck e çok para vermişsin gibi ama sen bilirsin tabi.
    Sol beke Alex Sandro sağ beke sime Vrsaljko çok iş görebilirler bir bakmanı tavsiye ederim.
    Orta sahaya nuriyi de al kaçırma bence adam kral yaaaa.
    Ligde gerçekten domine etmenin sözlük karşılığını görüyor gibiyiz.
    Şamp ligi de çok iyi geçmiş bi yarı final mükemmel olur.
    Forvette bitirici forvet arıyosan benim 1-2 kariyerimde barcanın çok önemsemediği bojanı almayı deneyebilirsin mükemmel bir bitirici.
    Cavani ve lavezzi de mükemmel forvetler ama hem yüksek maliyet hemde türkiyeye getirmek zor olabilir.
    Başarıların devamını bekliyorum abi.
    Hazard çoook iyidir ama feciii bi finishing problemi vardı.Finishing ant verip places shoots önerirsen bide becerebilirse çok iyi olabilir
    Sissokoyu çok aldım ama bir türlü içim ısınmadı adam uzaktan vurucu pek sevmiyom öyle oyuncuları.
    Orta sahada adam dediğin nuri şahin gibi ollcak .
    Last edited by ahmed0393 : 31.Temmuz.2011 at 16:55

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aldığım oyunculara yüksek ücretler vermenin yanı sıra yüksek maaşlar ödüyorum. Tabi sözleşmeleri çok uzun süreli yaptığım için bu oyuncularda 2015'lere kadar faydalanacağım. Bu süreçte istediğim fiyatlar verilirse de satacağım. Sözleşmelerin bitmesine yakın bütçe toparlanırsa ve oyuncuların maaşlarını verebilirsem bu oyuncularla devam edeceğim.

Geçen sezon ciddi bir geliri takımın kasasına bıraktım. Bu sezon gerek şampiyonlar ligine katılım gerek gruplarda galibiyet ücretleri gerekse gelecek televizyon gelirleriyle yine ciddi bir rakamı kasaya bırakacağım. Bir final olursa zaten tadından yenmez.

Bahsettiğin oyuncuları inceleyip taktiksel olarak uygunluğu varsa kadroya katabilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Demiştim Chelsea'yi geçeriz diye.

İçerde de aynı tarifeyi uygularsın.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Her ne kadar avantajlı skor alsamda koskoca Chelsea karşısında tur atlamak kolay değildir. 2-0 öndeyken 8 dakikada 3-2 geriye düşünce yaşadıklarımı anlatamam. 85. dakikada skoru 3-3'e getirdiğimde ise sanki gerçek hayatta gol oldu ve tur geldi gibi sevindim. İşte FM'nin güzelliği burada yatıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Rakip zor, Burak abi kusura bakma ama imkansız gibi gözüküyor. R.Madrid seni küçümseyip Ronaldo'dan Mesut'tan maça yoksun çıkarsa tur şansı alır ama şu şartlarda imkansız gibi ama senin yanındayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ronaldo'yu tutarsan gerçekten kazanırsın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bana göre Real'i elemek Barca'dan daha zor. İşin kolay olmayacak ama başarabilirsin.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

O iş yaş adminim.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Acayip ezdin beni.
    Herkes teselli veriyo bu kariyer Mehmet Dede gibi baltacı lazım dediğim gibi o iki ismi tutarsan tur şansın azda olsa artar abim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beklenenin tersini gerçekleştiremedim. Herkes bir oyuncudan bahsetti ama kimse Casillas'tan bahsetmedi. Yalnız anlamadığım nokta müthiş vuruşlar yapan hücum hattımın bu maçta hangi akla hizmet tüm vuruşları Casillas'ın üzerine yaptığıdır. Penaltıyı bile ortaya vurdular.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğu ilan ettim. Özellikle son maçlarda defans hattında Semih Kaya'yı kullanıyorum. Serdar Taşçı ile mükemmel ikili oldular. Gelecek sezon takımı altyapıya emanet edebilirim.

Türkiye kupasında ise avantajlı skor yakaladım. Büyük ihtimal finali göreceğim.

Madrid e elenmen normal bir sonuç. Chelsea'yi elemen bile büyük başarı bence. 2. Lucescu dönemide denebilir... Canını sıkmaya değmez (=

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Last edited by DisCo : 02.Ağustos.2011 at 03:18

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sezonu 3 kupayla tamamladım. Elimdeki mevcut kadro Türkiye sınırları için başarıyı kolaylıkla yakalayacak bir kadroydu. Bende biraz tuz biber ekleyip bol gol atan bir takım oluşturdum.

Geçen sezona göre (85 Puan 105 Gol) ligde daha fazla puan tolayıp daha fazla gol attım. (90 Puan 109 Gol) Geçen sezona göre ise kalemizde bir gol fazla gördük. (29 / 30)

Toplamda geçen sezon 59 maçta 178 gol atıp 57 gol yerken bu sezon 54 maçta 169 gol atıp 49 gol yedim.

113 maçta 90 galibiyet 14 beraberlik 11 yenilgi aldım.

Avrupa arenasında hem ciddi bir tecrübe hemde ciddi bir maddi gelir elde ettim. Gelecek sezon daha iyi bir takım olmak için çaba sarfedeceğim.

Valencia ekibinin yaptığı teklifi ise kabul etmedim.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Eden Hazard ve Eren Derdiyok oha diyebilirim sadece herhalde

Şampiyonlar liginde kura şanssızlığı sonu erken getirmiş açıkçası. Semih Kaya iyi gelişiyormu Burak abi ?

sakary Ali Misafir

O penaltı kaçmasa skor 2-1'e gelse durumlar çok farklı olabilirmiş ama sağlık olsun.

Şampiyona elenmişiz.Bu sene Avrupa'da tecrübe kazandık diyelim.Seneye daha sağlam bir şekilde yine üst turlarda görmek güzel olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Tebrikler, Karabük küme düşmeseydi iyiydi.

Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri