1 ile 30 arası toplam 368 sonuç

Konu: Gerçek Futbol Seria A'da Oynanır [ Roma - Fransa - 8. Sezon ]

Hybrid View

Sağ bek e transfer yapmaman seni sıkıntıya sokabilir. Serkan kurtuluş'un ne kadar verimli olacağı muamma!!! Takım senin takımın gerçi ama ben 3-5M € ya güzel bi sağ bek al derim. Yaşlı ve tecrübeli biri ŞL'de işine yarar...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Sağ bek e transfer yapmaman seni sıkıntıya sokabilir. Serkan kurtuluş'un ne kadar verimli olacağı muamma!!! Takım senin takımın gerçi ama ben 3-5M € ya güzel bi sağ bek al derim. Yaşlı ve tecrübeli biri ŞL'de işine yarar...
    Serkan yeterli değil belki ama yabancı sınırlamasından dolayı sağ beki Türk olarak tercih ettim. Daha doğrusu Davide Romani'yi kayıt etmek için 1 kontenjan açtık.

Bu arada aklıma geldi. ŞL'de sağ bekte Serdar Kesimal'ı kullanacağım.
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Serkan yeterli değil belki ama yabancı sınırlamasından dolayı sağ beki Türk olarak tercih ettim. Daha doğrusu Davide Romani'yi kayıt etmek için 1 kontenjan açtık.

Bu arada aklıma geldi. ŞL'de sağ bekte Serdar Kesimal'ı kullanacağım.
    Artık bilemicem... Ne yap et o kupayı al... Lig'de bir GS'li olarak seni desteklemem ama Avrupa'da her Türk takımının arkasındayım ^^... O kupadan elenme,Bizi sinirlendirme

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by namocuq View Post
    Artık bilemicem... Ne yap et o kupayı al... Lig'de bir GS'li olarak seni desteklemem ama Avrupa'da her Türk takımının arkasındayım ^^... O kupadan elenme,Bizi sinirlendirme
    Destek için sağol. Ama böyle olunca daha da strese giriyorum.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri