Maçları önceden oynadığım için sonuçları toptan veriyorum. Kasım ayına kadar geldim. Ama bu yarından itibaren böyle olmayacak yani teker teker verceğim.
Hazırlık Kampımız:
NOT:Hazırlık kampımız iyi geçmedi sadece yedek takımımızı yendik. Ve Champiosnhip ekibi Southampton ile berabere kalmamız güzel oldu diye düşünüyorum.
Transferlerimiz:
NOT:Tüm yedek ve genç takımdaki oyuncuları serbest bıraktım maaş bütçesi açılsın diye. Gereksiz oyunculara talip bulamadığımdan dolayı serbest bıraktım. Ve lige 2-3 gömlek üstün oyuncular aldım ve kiraladım ayrıca Stoke City ile ana klüp olarak anlaştık yanlız pekte iyi oyuncuları olduğu söylenemez.
Lig Maçları:
NOT:Ligde 15 haftayı geride bıraktık ve 2.liğimizi sürdürüyoruz. Böylecede medyayı kapak ettik. Sezon öncesi 19. olursun dediler. Ama 2.yiz. Birkaç maç hariç iyi idik. Bristol mağlubiyeti hariç takımdan memnunum.
JPT kupası:
NOT:Fazla söze gerek yok biraz sonra aşağıda da paylaşcağım gibi Exeter bizden intikamını aldı.
Carling Kupası:
NOT:Exeter`ı rahat eledik ama rakip Man United idi. Eleneceğimizi söyleyen herkes yanıldı ve rakibimizi saf dışı bıraktık. Yanlız hile olduğunu düşünen arkadaşlar olabilir ama aşağıya Man United`ın onbirini vereceğim kadro ortalaması 17-18 olan oyuncularla çıktı sahaya. Ama sonra Everton bize ceza kesti. Gerçi sezon başından beri almaya çalıştığım Coleman bize yaptı yapacağını.
Man Unt 11:
Lig Tablosu:
Son olarak formalarımız:
Klüpten Açıklama:Almak isteyenler 45 TL karşılığında bu kutsal formaların sahibi olabilir. Kampanya olarakta bir forma alana klüp atkısı bedava. 2 forma alana atkı+kupa bardağı hediye. Kombine alanlara ise bu 3 forma ücretsiz. Kombine fiyatları ise 300 TL ile 750 TL arası değişmekte.
TORQUAY UNİTED Yönetimi.
Kariyeri yarın güncelleyeceğim.